164

do 270

преди 9 години

Перушане, прости хора вече няма! Китайците са така или иначе по умни от европейци и американцци взети заедно. Забрави да кажеш, че в Китай и Русия от 500 г. са комунисти. Прости сънародници имам ей...

163

ВЪН ОТ ЕВРОГЕЙСКИЯ

преди 9 години

СЪЮЗ - НЕ СЪЮЗ, А НОВО ИКОНОМИЧЕСКО РОБСТВО НА ЗАПАДА

162

Белята

преди 9 години

До до 57 : Отивам, ако отидеш и ти --срещу мен ! Страхливец !

161

Гиганта

преди 9 години

До Анонимен-51: Дай конкретно с какво те е обидил 49 ???!!! Казва общи приказки и нито една обидна дума.

160

Анонимен

преди 9 години

През следващата пролет, след студената зима, ЕС ще отрезнеят и дори ще предлагат г.з срещу газ!

159

Гиганта

преди 9 години

До майна-48 : Първо отиди в Казахстан, пък после в Русия.

158

Белята

преди 9 години

До До 42 : Газта няма да я спрат, но започват да правят няколко военни бази в Южна Америка. БРИКС вече няма да работи с долара. И тогава ще се видят резултатите от санкциите.

157

Румбо

преди 9 години

До кукудо 250 "САЩ и Европа искат да видят една нова цивилизована Русия" Голям майтап,още един се е хванал на американската пропаганда!Западът и най-вече САЩ искат да видят една Русия на колене, на която могат да диктуват всякакви условия!Модерна,силна и демократична Русия не им трябва!Същото е и с Китай.Падне ли Русия-пада и Китай!

156

проф. Аврамов

преди 9 години

Новите санкции на ЕС: БЪЛГАРИЯ да се готви за затягане на коланитеНе забравяйте че България съществува защото принципа на САМООПРЕДЕЛЕНИЕ Е НАЙ-ГЛАВНИЯ! Според мен всяка общтност от поне 2 милиона население има право да се самоопредели без да иска разрешение от господарите!

155

Циника

преди 9 години

Също така е чудно, че нашите демосралчета когато атакуват бг олигарсите призовават международните институции за помощ, оприличавайки се по този начин на неграмотни шамани молещи за дъжд. А самите не могат да направят логическата връзка, че след като същите тези международни олигарси са така сериозно защитавани от международните институции, то и нашите сае защитени от тях!

154

Белята

преди 9 години

До Анонимен-37 : Анонимнико, ако са искали да помогнат, нямаше да дават оръжие, А ЩЯХА ДА ИЗПРАТЯТ ВОЙСКИ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ !!! И за да ти светне ще ти кажа: Давам ти най-скъпите боксови ръкавици и ходи се бий с Май Тайсън !!! Просто си зомбиран, ходи си прибери мозъка от детската площадка !

153

Румбо

преди 9 години

До славянинКитай вече е подминал САЩ по промишлено производство и по реален БВП!Американците си надуват БВП с разни измислени трикове за да могат да вземат кредити!Доста кухи неща има в тяхната отчетност!Колкото до Русия-и с много по-големи трудности се е справяла и пак ще оцелее,руснаците са твърди хора!Да му мислят разглезените западняци като ги тресне новата криза!После оправяне няма-Китай ще завземе изгубените позиции в търговията и сбогом висок стандарт,рухването ще е в пъти!

152

Циника

преди 9 години

244,идват да купуват имоти щото сте евтини, бре! За какво друго! Делели били руски мацки по морето - ти си импотентен, бре! Я, по-добре върви при крокодила, за който си женен!

151

Големия удушвач

преди 9 години

До Брат-31: Прав си. Или САЩ стават нормална държава или ще подпалят война. А като гледаме историята/вони и иконом.кризи/ -- ще стане второто !

150

307

преди 9 години

До Анонимен 28 : А ти откъде знаеш всичко това дали е така ? Много си наивен моето момче. Това е геополитика ... !

149

Анонимен

преди 9 години

Спонги имаш нещо срещу *** ли Ти расист ли си бе твата мамата

148

Гиганта

преди 9 години

До Анонимен 25 7 А американските лакеи , какво правят ? така де, щом ние сме лакеи, вие какви сте? Сетих се, вие сте добрите демократи , с промитите мозъци.

147

Анонимен

преди 9 години

До чичо митко 20 : Никой не е питал народът дали иска да е в ЕС ! Така, че не ме задължавай да спазвам правила !

146

Julis

преди 9 години

Абе деца, що дърпате дядо Иван за *** :)

145

Анонимен

преди 9 години

До славянинАко смяташ че Базилия Индия и Китай ще рискуват пазарите в ЕС и НАФТА за да угодят на цар Путин жестоко се лъжеш