116

Таз опашка

преди 9 години

за маслини ли е или за портокали?

115

Кво стаа?

преди 9 години

Мина ли изпита, някой преписа ли? Ко?

114

Ба си мамата !

преди 9 години

Срам ! Вижте до къде я докарахме. Най големият *** в държавата да препитва 150 човека, за това дали те могат да бъдат депутати ? Няма ли кой да му каже, че от всички тях само той не става за нищо ? Тези които ще ходят на "препитването" нямат ли достойнство ? Ба си мамата !

113

ни съ знай

преди 9 години

"Вълкът козината си мени, НО НРАВА СИ НЕ МЕНИ"--народна поговорка.

112

Край

преди 9 години

ТЪРПЕТЕ но си помислете. Този /па и другите партиици/ като препитва кандидатите по кадърни от него си ли ще избере или по некадърни ама послушни. А по некадърно нещо от пожарникар дето не е загасил и един пожар надали може да се намери.

111

Край

преди 9 години

ТЪРПЕТЕ. после не се чудете от къде се взимат в Парламента хора които при мажоритарен избор и за домоуправител няма да ги изберат.

110

Анонимен

преди 9 години

Дами и господа Джурналисти, това не е Генерала, това е Мутрата! Обичайте си го, ама няма смисъл да въздигате това НИЩО и да го приравнявате с многото достойни офицери!

109

Край

преди 9 години

Ето така ви се назначават депутатите при тази избирателна система. Така ще направят всички "партии". Сега нали не смятате че той ще отсеее хора с мнение и тежест в обществото които могат да му опонират или да го засенчват. Вие само ще идете да пуснете едни хартиики за да потвърдите избраните от него. Това нещо се оправя с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА но Той и другите шефчета няма да ви разрешат такива. ТЪРПЕТЕ ОЩЕ

108

Анонимен

преди 9 години

Тиквоидиотът остава и в БАН да се появи, че да си заведе и другарчетата - Цеко, Цеца, Лила и компания от ***-наглеци! Главният "изпитващ"! До къде я докара народецът ни, избирайки във властта подобни недоразумения!

107

бай Спиро

преди 9 години

А аз като съм *** мога ли да се кандидатирам при Бойко щото и той като мене си е *** и си е наше момоче.

106

Анонимен

преди 9 години

OTIVAM PRI BACE TIKVUN NA IZPIT DA STANA DUPETATIN.RABOTATA E SUPER 2-3 DENQ U MESECA PONQKOGA I TOLKOZ NQMA.ZAPLATATA E NAD EVROPEISKATA A PRIDOBIVKITE STRAXOTNI.KOLI KOMANDIROVKI, MORENCE, KIUFTENCE VSE BEZPLATNI.TYPIQT MATERIAL PLASHTA.IDA BACE VZIMAI MA ZA KANDIDAT TIKVE DUPETATIN

105

Местан

преди 9 години

Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов, особено последния. Хвала на тези самоотвержени борци за каузата на БОСТАН.

"Проверката е висша форма на доверие и контрол", беше казал един човек. По-добре сега на изпит, отколкото скандали и отцепници след една година.

103

Анонимен

преди 9 години

kak nqma dsa gi ispitva,nali e doktor na tapotiqta

102

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха! Политическите разбойници от хунтата ГЕРБ на изпит при главния бандит! ХВАЛА НА ТАКИВА ЮНАЧНИ ГРАЖДАНИ!Бълрари,докога ще търпите тази простотия???

101

Анонимен

преди 9 години

ave pogarnikariu,ot den na den poveche sa izlagash razbiram te che iskash da grabish.vsqko nachalo ima KRAI

100

читател

преди 9 години

Книгата "Винету" изчезна по магазините :)

99

уф

преди 9 години

Дрънкате си,дрънкате си и накрая пускате бюлетина за ГЕРБ и Бойко пак е с най-много гласове.Явно на матряла му е хубаво да го тъпчат и обиждат.

98

Анонимен

преди 9 години

Явно и Борисов се съмнява, че повечето са "калинки" с фалшиви дипломи.

97

до Шоп

преди 9 години

Интересно. От коя точно работа си разбира?!?!?!?!Теб май трябва да те изпратят на мозъчен хирург - за още една гънка на мозъка.