29

Анонимен

преди 9 години

хахаха,пак има някои дето трие тука,щом чуете нещо против америка и бързате да го изтриете,ами свалете си гащите пред черния и няма да ви прости

28

Michhael

преди 9 години

До НЕрусофилНай-бедната 28-*** република в ЕС - това е къде-къде по-добър вариант, нали? За 16-та република е мит, предположение, а 28-а в ЕС - РЕАЛНОСТ, в която трябва да живеем.

27

chach

преди 9 години

klichko prez septemvri 6tial da boksira za rusia

26

Анонимен

преди 9 години

Падне ли хунтата в Киев такива истини ще излязат на бял свят че американците по-добре да си сменят името на държавата на Терористан.

25

атаман

преди 9 години

червената пропаганда пак бълва безсмислени статии .

24

Анонимен

преди 9 години

Тотален крах на киевската хунта.Войниците масово бягат и застават на страната на братята руснаци.Яценюк избяга като краставо пребито псе.Държавата вече няма пукната пара.Пенсионерите гладуват.Цените и безработицата растат ежечасно.Това представлява"демократичният процес"в Украйна.

23

до 15

преди 9 години

не сме *** а разумно мислещи хора,аиде моля педофили и геиове да не се месят във форумчето че бъгвате всичко,ние щом сме *** значи ти си жив расов евреин

22

Анонимен

преди 9 години

"Повече прилича на истинска война, а не на антитерористична операция."В коя антитерористична операция си виждал да се обстрелват жилищни квартали с установки "Град"? А, чакай - в ивицата Газа от евреите... извинявай, заблудил съм се.

21

Анонимен

преди 9 години

Вставай страна огромнаяВставай на смертний бойС фашисткой силой тьомнаю

20

FMC

преди 9 години

Да, предатели винаги има и те винаги се намират във властта! Пич, ако на теб сега ти кажат да се биеш с 'македонците", щото видиш ли, били терористи ще го направиш ли? Кой е предателя ако го направиш? Ти, дето се биеш със сънародниците си или оня, дето те кара да се биеш?

19

neno

преди 9 години

До Анонимен 17 Кой е обграден? Фактите казват,че обградени са доста укр. воиски,а се заформя още едион котел Инак маиките на обградените на южната граница,са почнали да ги увещават по телефоните,да избягат в Русия Искат си децата живи. Думите им са били: По-добре жив син "предател" отколкото мъртъв "патриот"

18

Анонимен

преди 9 години

Великая Рус........

17

Анонимен

преди 9 години

До 15Във форумите на новинарските сайтове има предимно *** и техни "връзки с обществеността." Под някои статии има даже хора пишещи направо на руски, което си е странно, понеже изнесените данните за руските платени писачи говорят, че те са предимно по западни сайтове. Но каогато става дума за някой накарнен руски проект (Ю. Поток, Белене, падането на проруските ни правителства) тогава тука идват да пишат и чисти руснаци.

16

Анонимен

преди 9 години

На американските марионетки им омекнаха колената.И Хитлер си е мислил че може да се оправи с руската мечка ама ..... НЕ.А тези дами ще се разбягат преди да се е извъртяла два пъти Луната .

15

Анонимен

преди 9 години

До 14Украинските ВС наистина губят хора и техника всяка седмица. Това не променя факта, че сепаратистите са обградени и няма как да направят контранастъпление.

14

топ новина

преди 9 години

Вчера в сащ пред белия дом е открит фекалии от неуточнен до сега произход,цру и американските власти разследват възможноста да не би путин да е автор на това варварско посегателство и се чудят каква санкция да му наложат

13

озадачен НЕрусофил

преди 9 години

Бре,тук само *** ли сте ,бе?

12

скоро

преди 9 години

Края на хунтата в Киев се вижда,с всеки изминал ден те губят хора и техника,и дори господарите им от САЩ не могат да им помогнат,знаем каква е съдбата на такива режими.......

11

Българин

преди 9 години

Малеее,как ви се "откъсна от сърце" да ни поднесете тази информация ? Не се ли страхувате да не ви се скара "чичо Сам"? По- ви прилича да ни "облъчвате" със антируски пасквили ,с това как Путин едва ли не "яде хора". Във ерата на интернет ние можем да попрочетем и от друго място някоя новинка . Нали ?

10

Боби

преди 9 години

Винаги и навсякъде има предатели и страхливци