189

иван

преди 10 години

До така еКато гледам масово изпитвате огромна омраза към Бареков! И е нормално......вие блъскате за 600-700 лв. а на него му струва толкова само 1 бутилка шампанско,която дори и не пие а излива върху голи мацки....както когато бе сниман да прави това на френската Ривиера в компанията на Пловдивски олигарси като Ветко Арабаджиев. Сега с парите на Цветан Василев и на Пеевски се опитва да вкара гладни мутри във властта! Битката предстои- ЗАЛОГА Е БЪЛГАРИЯ!

188

така е

преди 10 години

Прави сте! *** крадлив се е заобградил само с мутри! Като този крими- контингент Станислав Недков/Стъки/ ,мъжа на политическата *** Юлиана Дончева,която смени НДСВ,Новото Време,ГОРД,сега е при партията на Бареков и я взе водеща в ТВ7. Тези ли са алтернативата Българи. Тези ли са алтернативата на сегашните партии.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

187

ИСТИНАТА

преди 10 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО Е ЕДИН ИНДИВИД,ЕДИН ЕКЗЕМПЛЯР С ВИД НА БАВНОРАЗВИВАЩ! ТОВА Е НИЩОЖЕСТВОТО НИКОЛАЙ БАРЕКОВ,ИЗВЕСТЕН В ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДИ ПРОСТО КАТО ЛИЗАЧА НА БОКО,КАТО КА*УТА И ***! ТОВА ЛИЦЕ В МОМЕНТА СЕ Е ОБГРАДИЛО С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ММА БОЙЦИ,НА ВСЯКА НЕГОВА ПРОЯВА КАРА ПО 3 АВТОБУСА С МУТРИ НА КОИТО ИМ Е ОБЕЩАЛ СЛЕД КАТО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГИ СЛОЖИ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА. ТЕ И ТАКИВА ПРИСЪСТВАТ НА НЕГОВИТЕ МИТИНГИ САМО!

186

Анонимен

преди 10 години

До АнонименГЛАСУВАЙ ЗА ВИНЕТУ - ВОЖДА НА ИНДИАНЦИТЕ!

185

Троландец

преди 10 години

Другарю Кутев, дайте инструкции как да се оправдаваме за целувката на Орлов мост!! В ступор сме, не знаем какво да пишем!

184

Анонимен

преди 10 години

Борисов и неговата клика са прочистили архивите на МВР и службите, но една не малка част от тях е спасена и вече се намира в моите ръце. Така е било писано! И аз нося вина за феномена Борисов, но ще я изкупя пред родината, като го разоблича и го превърна в контингент на българските правосъдни власти. Много народ се понесе по вълната БОрисов , после хората с времето видяха що за мутра е !

183

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Имам 1 въпрос и ако има някой осведомен форумец моля да ми отговори? Били ли са приятели Барека и Буда тиквата? Заедно ли крадяха? Медийната империя на Пеевски и Цв.Василев прославяха ли управлението на Герб срещу тлъсти пачки! Машата им Барека всеки ден сипеше ли дитирамби за Буда и получаваше ли по 400 000 евро на месец от черната каса на Герб?

182

Анонимен

преди 10 години

Тефлоновата тиква днес губи, най близкия си съратник и идеалното сапунче. В каквото и да го обвиняваха той отговаряше- това е нищо Станишев вижте. И сега си търси друго сапунче. Барека обаче трудно би могъл да заеме тази роля. Мутрата трудно вдява, за негов късмет и електоратът му е на същото ниво. Според социолозите това са млади хора вишисти. Като се има предвид, че такива са 3% от гласуващите от къде се взимат останалите 23% млади образовани хора даващи редовно победа на Будата? Ако се разкъса мъглата от митове и легенди създадена професионално около лицето Б.М.Б. ще лъсне обикновена червен

181

Анонимен

преди 10 години

Троландците от Позитания и платените от "Лидуей Медия Солюшънс", са особено активни днес. Опорните точки са спуснати. Довечера пак ще има на мейла на Йотова отчет колко поста са написани.

180

Анонимен

преди 10 години

Интересно че Нова (тиквена) Телевизия даде трибуна на Бюрека... та май работата намирисва на лъскане на имиджа на тиквуняка - все пак Боко и Местан напоследък взеха страстно да се награбват, а самия Боко хленчеше че Бюрека бил човЕчЕ на Делян Свинчевски...

179

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЗначи ти все още вярваш, че тази *** Бареков може да докаже нещо и компроматите и помията, която бълва всеки ден ?! За съжаление, притеб и такива като теб той постига целта си. Точно такива като теб са му нужни ! Та той сам ще се изненада много, ако разбере че някой умен и интелигентен човек му е повярвал.

178

Анонимен

преди 10 години

крадеца вика - Дръжте крадеца - и в двата случая

177

Анонимен

преди 10 години

И г-н Борисов, и г-н Бареков са от един дол дренки. Имат сходни генеалогия, манталитет, нарцисизъм и т.н. Кажете и вие: Така е, еднакво миришат като две войнишки партенки след дълъг преход + Не, не е така. Докато Борисов не успява едно смислено изречение да поднесе, то Бареков има дар-слово(все пак не е пожарникар, а журналист с практика) -

176

Анонимен

преди 10 години

Sider efendi i Burekov, si prilichat kato dve kapki voda! I dvamkata sa nacionalni predatel Olele maiko, za pari i Maikite si shte prodat, barabar sas Bashtite si...A za Dedu i Maminka dane govorim! Koito glasuva za BBC glasuva za Ataka....

175

Анонимен

преди 10 години

Всички наричат истините за тях клевети. Всеки интелигентен човек ако се замисли ще разбере че партията у нас е една. И всички заемащи отговорни или държавни постове са свързани с БКП пряко или косвено. НДСВ и ГЕРБ са последните успешни проекти на червените стратези а Сакскобурготски и Борисов успешни изпълнители на поставените цели...

174

АНТИ

преди 10 години

Къде отивате, БЕ?!Зад Борисов е ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ!!!НЕМА ЛАБАВО!

173

Анонимен

преди 10 години

на бареков може да се вярва точно толкова колкото и на борисов ,и все пак ,поне 90% от българите ,са си мислели или пък са се съмнявали някога ,че борисов е човек на службите ?

172

Анонимен

преди 10 години

до 204 Докато има такива фанатично заблудени като теб ,крадливите измикяри начелоС бб ЩЕ СА НАВРЕД И ЗАНАПРЕД

171

Да

преди 10 години

Този Бареков е много ***, не вижда ли, че колкото повече плюе по Бойко Борисов, толкова повече му вдига резултата?!

170

Анонимен

преди 10 години

Цацаров да си освободи час за срещата, че да не изтърве разкритието на годината! Голямо шоу ще настане, ако всичко казано излезе вярно!