189

иван

преди 9 години

До така еКато гледам масово изпитвате огромна омраза към Бареков! И е нормално......вие блъскате за 600-700 лв. а на него му струва толкова само 1 бутилка шампанско,която дори и не пие а излива върху голи мацки....както когато бе сниман да прави това на френската Ривиера в компанията на Пловдивски олигарси като Ветко Арабаджиев. Сега с парите на Цветан Василев и на Пеевски се опитва да вкара гладни мутри във властта! Битката предстои- ЗАЛОГА Е БЪЛГАРИЯ!

188

така е

преди 9 години

Прави сте! *** крадлив се е заобградил само с мутри! Като този крими- контингент Станислав Недков/Стъки/ ,мъжа на политическата *** Юлиана Дончева,която смени НДСВ,Новото Време,ГОРД,сега е при партията на Бареков и я взе водеща в ТВ7. Тези ли са алтернативата Българи. Тези ли са алтернативата на сегашните партии.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

187

ИСТИНАТА

преди 9 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ГАВРА ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО Е ЕДИН ИНДИВИД,ЕДИН ЕКЗЕМПЛЯР С ВИД НА БАВНОРАЗВИВАЩ! ТОВА Е НИЩОЖЕСТВОТО НИКОЛАЙ БАРЕКОВ,ИЗВЕСТЕН В ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДИ ПРОСТО КАТО ЛИЗАЧА НА БОКО,КАТО КА*УТА И ***! ТОВА ЛИЦЕ В МОМЕНТА СЕ Е ОБГРАДИЛО С ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ММА БОЙЦИ,НА ВСЯКА НЕГОВА ПРОЯВА КАРА ПО 3 АВТОБУСА С МУТРИ НА КОИТО ИМ Е ОБЕЩАЛ СЛЕД КАТО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ГИ СЛОЖИ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА. ТЕ И ТАКИВА ПРИСЪСТВАТ НА НЕГОВИТЕ МИТИНГИ САМО!

186

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГЛАСУВАЙ ЗА ВИНЕТУ - ВОЖДА НА ИНДИАНЦИТЕ!

185

Троландец

преди 9 години

Другарю Кутев, дайте инструкции как да се оправдаваме за целувката на Орлов мост!! В ступор сме, не знаем какво да пишем!

184

Анонимен

преди 9 години

Борисов и неговата клика са прочистили архивите на МВР и службите, но една не малка част от тях е спасена и вече се намира в моите ръце. Така е било писано! И аз нося вина за феномена Борисов, но ще я изкупя пред родината, като го разоблича и го превърна в контингент на българските правосъдни власти. Много народ се понесе по вълната БОрисов , после хората с времето видяха що за мутра е !

183

БЪЛГАРИН

преди 9 години

Имам 1 въпрос и ако има някой осведомен форумец моля да ми отговори? Били ли са приятели Барека и Буда тиквата? Заедно ли крадяха? Медийната империя на Пеевски и Цв.Василев прославяха ли управлението на Герб срещу тлъсти пачки! Машата им Барека всеки ден сипеше ли дитирамби за Буда и получаваше ли по 400 000 евро на месец от черната каса на Герб?

182

Анонимен

преди 9 години

Тефлоновата тиква днес губи, най близкия си съратник и идеалното сапунче. В каквото и да го обвиняваха той отговаряше- това е нищо Станишев вижте. И сега си търси друго сапунче. Барека обаче трудно би могъл да заеме тази роля. Мутрата трудно вдява, за негов късмет и електоратът му е на същото ниво. Според социолозите това са млади хора вишисти. Като се има предвид, че такива са 3% от гласуващите от къде се взимат останалите 23% млади образовани хора даващи редовно победа на Будата? Ако се разкъса мъглата от митове и легенди създадена професионално около лицето Б.М.Б. ще лъсне обикновена червен

181

Анонимен

преди 9 години

Троландците от Позитания и платените от "Лидуей Медия Солюшънс", са особено активни днес. Опорните точки са спуснати. Довечера пак ще има на мейла на Йотова отчет колко поста са написани.

180

Анонимен

преди 9 години

Интересно че Нова (тиквена) Телевизия даде трибуна на Бюрека... та май работата намирисва на лъскане на имиджа на тиквуняка - все пак Боко и Местан напоследък взеха страстно да се награбват, а самия Боко хленчеше че Бюрека бил човЕчЕ на Делян Свинчевски...

179

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗначи ти все още вярваш, че тази *** Бареков може да докаже нещо и компроматите и помията, която бълва всеки ден ?! За съжаление, притеб и такива като теб той постига целта си. Точно такива като теб са му нужни ! Та той сам ще се изненада много, ако разбере че някой умен и интелигентен човек му е повярвал.

178

Анонимен

преди 9 години

крадеца вика - Дръжте крадеца - и в двата случая

177

Анонимен

преди 9 години

И г-н Борисов, и г-н Бареков са от един дол дренки. Имат сходни генеалогия, манталитет, нарцисизъм и т.н. Кажете и вие: Така е, еднакво миришат като две войнишки партенки след дълъг преход + Не, не е така. Докато Борисов не успява едно смислено изречение да поднесе, то Бареков има дар-слово(все пак не е пожарникар, а журналист с практика) -

176

Анонимен

преди 9 години

Sider efendi i Burekov, si prilichat kato dve kapki voda! I dvamkata sa nacionalni predatel Olele maiko, za pari i Maikite si shte prodat, barabar sas Bashtite si...A za Dedu i Maminka dane govorim! Koito glasuva za BBC glasuva za Ataka....

175

Анонимен

преди 9 години

Всички наричат истините за тях клевети. Всеки интелигентен човек ако се замисли ще разбере че партията у нас е една. И всички заемащи отговорни или държавни постове са свързани с БКП пряко или косвено. НДСВ и ГЕРБ са последните успешни проекти на червените стратези а Сакскобурготски и Борисов успешни изпълнители на поставените цели...

174

АНТИ

преди 9 години

Къде отивате, БЕ?!Зад Борисов е ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ!!!НЕМА ЛАБАВО!

173

Анонимен

преди 9 години

на бареков може да се вярва точно толкова колкото и на борисов ,и все пак ,поне 90% от българите ,са си мислели или пък са се съмнявали някога ,че борисов е човек на службите ?

172

Анонимен

преди 9 години

до 204 Докато има такива фанатично заблудени като теб ,крадливите измикяри начелоС бб ЩЕ СА НАВРЕД И ЗАНАПРЕД

171

Да

преди 9 години

Този Бареков е много ***, не вижда ли, че колкото повече плюе по Бойко Борисов, толкова повече му вдига резултата?!

170

Анонимен

преди 9 години

Цацаров да си освободи час за срещата, че да не изтърве разкритието на годината! Голямо шоу ще настане, ако всичко казано излезе вярно!