19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Така е.Корпорациите са наднационални и наддържавни.Въобще не им пука кой си и какъв си. Трябват им само хамстери, които да въртят колелото до припадък. Глобализацията е идеално оръжие за тази цел.

18

Анонимен

преди 9 години

ЕС цели Молдова да стане колония на Румъния и славянското население да се асимилира и да говори само румънски и ***.

17

Анонимен

преди 9 години

17Товa нaшето всъщност не е демокрaция, a си е някaкво менте. То и нa зaпaд вече нямa демокрaция. Глобaлизaциятa я погребa. Големите корпорaции, тотaлното следене и слухтене, и мултикултурaлизмa еб.. мaйкaтa нa всичко. Хорaтa зaтъпявaт и дегрaдирaт. Товa, което изгрaдихa след вторaтa световнa войнa вече е история.

16

Shark

преди 9 години

До 12. Ами още по-добре щом не е писана от нашите лъжливи медии - печатни и електронни. Значи има някаква доза истина в нея, нали. Ама чакайте, то протестите в ЕС тепърва предстоят, хората тепърва ще започнат да живеят все по-зле, казано е че 2018г ЕС се разпада. Според мен и това е много, но по-добре късно отколкото никога.

15

Апокалипсиса е сега

преди 9 години

знаят какво ги чака от *диктатура - квоти, ограничения и разруха

14

до Демокрация?

преди 9 години

Тука можем да поспорим!Колко ДС-милиционери са милионери?Не бяха ли директорите на държавните предприятия задължително членове на БКП?Не фалираха ли те тези предприятия?Не откраднаха ли пенсионите фондове трупани до 90г.Не създадоха ли те "демократични" партии за да лъжат народа.Не фалираха ли банките за няколко пъти... ТЕ още са на власт.Няма нито един осъден за това.

13

Демокрация?

преди 9 години

Няма такова животно. Има животни наречени демократи, но това са най-големите *** на България. Те танцуваха само едно лято. И нанесоха порази,които унищожиха и нашите фермери.За да откраднат левче демократите унищожаваха сто лева. Те и като крадци са простаци. И така докараха постоянната диктатура, тройна: вътрешна, на ЕС и САЩ. Оказа се, че комунизма наистина е бил свобода! А сега е само тройна диктатура! Затова ще сме гладни.

12

Ана Поликотская

преди 9 години

РИА Новости за достоверен източник ли го имате.За справка:2009 г Русия се нарича моргата за журналисти.180 журналисти загиват по странни причини критикуващи Путин.Останали са журналисти на които материалите за публикуване се произвеждат в Кремъл.

11

Ще се изясни

преди 9 години

Българите вече доста години се въртят на този кол наречен ЕС. И упадъка е все по-осезаем. Всички сегашни политици нищо не могат да направят защото са криминални престъпници. И продават ли продават интереси. Но още малко и това, което е останало и то ще загине. Тогава ще ви видим вас на -фили и -фоби какво ще ядете. България УМИРА.А когато местните аборигени измрем тогава други, които ще заселят тук на ваше място ще живеят добре тук..........

10

Гневен българин

преди 9 години

А нашите фермери не смеят да шукнат и писарушките от ЕС ги смачкаха тотално (не включвам онези връзкарчета,които си купиха скъпи коли вместо селкскостопанска техника).

9

ДЕМОКРАТ

преди 9 години

И в България ги има такива протестиращи.РИА-новости им плати по една пица и почват да скандират .Старата болшевишка пропаганда в действие.Само дето опикаха Софииската опера.А 98% скандират "Путин - фашист!", "Путин - вон!", "Слава Украине!"

8

Анонимен

преди 9 години

Ами така е като няма възмездие за виновните как да бъде? Защо е този зор да се печелят избори? За да работят за народа ли? Не - за да крадат безнаказано! Защото сме една от страните, в които това се случва! Я да вкарат някой политик в затвора/заслужили бол/ да видим дали ще има мераклии да висят от тъмни зори да се регистрират в ЦИК. А сега какво? Всички се натискат да работят "на ползу роду" т.е. за ползите на своя си род и фамилия.

7

Shark

преди 9 години

Само молдовците ли се оказва че имат малко останал здрав разум. Браво. Да не позволяват ЕС да им съсипе земеделието както направи у нас.

6

до 7

преди 9 години

За, какво българско земеделие ми говориш бе *** бесен, какъв ЕС, ние отдавна нямаме земеделие, каквото имахме преди демокрацията. Сега внасяме пластмасови домати от Турция и Гърция.

5

Анонимен

преди 9 години

Narodite zapochvat da proglezdat, poumnqvat.

4

94

преди 9 години

Или мазохизъм по български и садизъм по европейски.....Така по-добре ли е?

3

se

преди 9 години

Колкото по скоро напуснем съюза на лицемерите толкова по бързо селското стопанство ще се възроди! Разни костюмари мотика не хващали в обор не влизали ще ни определят квоти и правила които ни докараха до колапс земеделието ни! Евросубсидии да ама Пазарите са затворени за нашата продукция!!! Е какъв е смисъла? ??Членуваме за да ни мачкат! Това е мазохизъм по Европейски.....

2

Ние

преди 9 години

Изпуснaхме руския пaзaр още в нaчaлото нa 90-те. Щото решихме, че мрaзиме всичко свързaно с Русия и те не ни трябвaт. Е тaм веднaгa се нaстaнихa зaпaдни фирми. Aмa ние във външнaтa си политикa винaги сме били фурнaджийски лопaти и си плaщaме зa глупосттa. Зaехме aнтирускa позиция, в резултaт нa което, плaщaме и по скъпa гaз от гермaнците. Съсипaхме си земеделието и ВПК сaмо зa дa угодим нa нa новия голям брaт зaд океaнa. Съсипaхме и куп други предприятия, които можехa дa бъдaт спaсени.

1

прави са

преди 9 години

Ще се сетите,само ние и украинците излязохме ***--такъв пазар да изпуснеме....Ама нали пусти евросъюз--мамка му де..........