186

Анонимен

преди 9 години

разправяй после, че нямаш дъщеря :D

185

СПАС

преди 9 години

До Анонимен 257.Ти казваш така, ама кмета друго!:) На кой да вярваме?? А Путин има ли дъщеря? :)

184

Анонимен

преди 9 години

до Cionizma e KARCENOM 256Свържи се със Химлер и с него си споделяйте тези идеи.При нужда се обърни към Доктор Менгеле за здравна консултация.

183

Анонимен

преди 9 години

По правило от всякакъв калибър най харесват държавите в ,които не е допускан да припари съветският ботуш.И са доста мълчаливи,защото са се о*ли.

182

СПАС

преди 9 години

Всички дадоха на заден ход, дори Украйна каза, че не обвинява Русия за самолета, няма ги хамериканските доказателства, а тук ни пробутват весели демократични историйки???? Защо няма новини за Украйна? Пишете там повечко за разпускането на говорилнята, за "помощите" от запад, за фосфорните бомби, за изказването на Надежда Савченко, а не кьорфишеци!

181

Анонимен

преди 9 години

до 255 Лицемерие на куб !Никой не я гони , просто холандците са в шок от смъртта на техни сънародници летяли със самолета свален от проруските сепаратисти и се чуват разни мнения.Нека си живее дъщерята на Путин където реши , никой няма намерение официално да я гони.

180

тц-тц

преди 9 години

И дъщерята е избягала от гениалния си баща -новият месия на онеправданите. Странно защо в загниваща Холандия,а не в проспериращ Беларус?

179

Анонимен

преди 9 години

До морскиNIE SME V NATO USA SA SAJUZNIK 5 TA KOLONA SDADE VLASTA RUSSIA PECHELI SAMO VRAGOVE

178

Анонимен

преди 9 години

До БобиCELIAT SVIAT ZNAE A TI STANI TALIBAN I BII AMERIKA

177

лилиПутлер

преди 9 години

Хайл РАССИЯ и Чичолина!Уважаеми, руснаци, русофили,... за тази наглост на Холандия РАССИЯ умува да прати целия си флот в Амстердам! Ще защитим руското малцинство в Холандия! Набираме доброволци, пратете автобиография в цял ръст. Най-добрите изнасилвачи обаче ги пращаме в И.Украйна.Бисмиллях!

176

Анонимен

преди 9 години

До СПАСAMAN OT RUSKI ADVOKATI

175

Стрелков

преди 9 години

до Лавров 242 Так точна, у нас не се стреля..

174

СПАС

преди 9 години

Уникална е западната демокрация!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))Дъщерята, на зълвиния девер, на Путин, която е 1/32 украинка, но отговаря, за свалянето на самолета от украинците?????? ДА СЕ УЧИМ ОТ ДЕМОКРАТИТЕ!!!:))))))

173

Няма опорна точка

преди 9 години

Като е толкова хубаво в Русия, тая що живее в гнилия Запад. Още повече татко и е президент. Искам отговор петнайски!

172

майирски

преди 9 години

До Анонименне бре добре си е ...в Големите градове е супер ( в Русия също), в малките граджета е мизерия (както в Русия), олигарси управляват вече 300 години (както в Русия от 20 години)...народа работи и се радва ако има работа ама ходил ли си в Тексас, Ню Мексико...да видиш там какво е ...много дето живеят там в провинцията биха завидели на *** в Столипиново...

171

Кой знае

преди 9 години

Заради такива славянчовци,деца на руски .....,2-3 000 000 Българи заминаха на Запад.САЩ,Канада,Великобритания,Германия,Франция,.........Завършиха сами,намират си работа сами,купуват си къщи и апартаменти сами,....Пък тук седнал някой си шуробаджанак на някои неук,като министъра дето завършил в Германия,ама не завършил и нямал диплома,и такива простотии,ама имал други дипломи......Славянчовци сигурно ги дават за пример,защото и те сигурно са такива.Ян Хус им го е казал........

170

Анонимен

преди 9 години

значи дъщерите му едната в Холандия другата в южна корея, както на всички олигарси, децата им бягат от русия

169

Чуркин

преди 9 години

до ЛавровЛавров къде се губиш,идвай да помагаш в ООН-нето че ме изядоха тук за тоя пусти Боинг.

168

Лавров

преди 9 години

Дъщерята на Путин не живее в Холандия, и въобще Путин няма дъщеря :)

167

АНТИМУТРА

преди 9 години

ДОБРА СТАТИЯ ***!