160

до №200

преди 9 години

Грешиш, всички НЕнормални хора ще гласуват за ГЕРБ!За ГЕРБ драги мой, гласуват чалгаджиите и простаците, но щом си се причислил към тях, то това си лично твой проблем :)))))))

159

Мартин

преди 9 години

В България човек има следните месечни разходи : Ток 110 лв , вода 20 лв , интернет 25 лв , кабелна 15 лв , телефон 20 лв , детска градина 35 лв , други/лекарства и транспорт 100 лв ! Месечният приход е 360 лв . Извадете разходите от приходите , разделете на 30 дни и намерете теорема с която да докажете че хората са живи !

158

Анонимен

преди 9 години

ГЛАСУВАШ ЗА БСП,ПОЛУЧАВАШ ДПС,ГЛАСУВАШ ЗА ГЕРБ,ПОЛУЧАВАШ ДПС,ПО НОВИНИТЕ НА ТУРСКИ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ,ВСИЧКИ СА ОТ ДС И СЛУГИ НА МВФ,ВСЕКИ НАШ ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ПРЕМИЕР ХОДИ НА СТЕНАТА НА ПЛАЧА В ИЗРАЕЛ ДА ЗАСВИДЕТЕЛСТВА УВАЖЕНИЕ И ПОКОРСТВО КЪМ ГОСПОДАРИТЕ ЕВРЕИ,АБСОЛЮТНО ВСЕКИ,СЕГА БОКО ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ХОДИ

157

Yakov

преди 9 години

Ами тя, държавата никога не е имала правителство. Тя винаги е била на автопилот. Имало е само политици-бандити мислещи само за пари!Българският парламент не е сбор на мъдреци, на най големите умове на България, а сборище на болните амбиции на най злощастните и зловредни хора, влюбени само в себе си, в кесиите си, в славата си, но не и в България!Атанас Буров.

156

Даола

преди 9 години

Този пък иска сега да му поднесат на тепсия съставяне на нов кабинет. Всъщност сега ще се състои тестът за президента, точно сега.

155

Анонимен

преди 9 години

Дали пък всички нормални хора ще гласувата за герп. Толкова ли бързо нормалните забравиха за замразените заплати и пенсии, за самозапалилите се от безизходицата, за калинките. за бонусите. за тефтерчетата, за 20 годишното месо, за увеличението на тока, за кръстопътищата, за телефонните разговори на вожда им, за разнасянето на чували с бюлетини и.т.н Е кое не е истина?

154

ЗОМБИТА

преди 9 години

Нямам думи ! Мутро-милиционер , арогантен *** , нагъл , алчен и неграамотен е идола на стотици хиляди зомбита паднали в краката му. Боже , прости им заблуждението ! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!

153

Анонимен

преди 9 години

До 192Типичния комунист на вашето внимание. Нали тока ще ти намалят, халал да ти е. Дребна душица с мизерна ценностна система. То това ти е дал комунизма, да се радваш на намалението от стотинки. Ама и баща ти се е радвал на бай Тошо, като е позволил тениските със щампи и дънките.

152

Анонимен

преди 9 години

"Той изрази съмнение, че заради силната конфронтация между партиите може да няма правителство след предсрочните избори."Това не е основната причина да не може никоя партия да събере мнозинство, причината е, че хората не гласуват, защото сте пълен та*ак.

151

Анонимен

преди 9 години

Какъв умен народ сме и какви умни депутати си избираме -браво на народа.

150

Анонимен

преди 9 години

Твърдо ще си гласувам за БСП ако още веднъж видя човека от снимката да прави изказванияПазя си сметката за ток , помня Дянков Ако искате съдете ме за избора но така съм решил

149

до 185

преди 9 години

Съгласен съм, че избирателите на ГЕРБ са доста по-грамотни като цяло от на БСП и ДПС, на АТАКА или Бареков. Но не съм убеден, че избирателите на РБ или АБВ ще са по-лоши от на ГЕРБ. Хубаво е и тези 2 партии да влязат, за да има повече мнения и корективи в парламента.

148

Анонимен

преди 9 години

Аз съм *** и вие сте прости , затова се разбираме !!! Хора гласувайте за кратуната и за гербегробовете.

147

реалиста

преди 9 години

Пак му порасна работата и започна да си прави сметки без кръчмар, но накрая хортата ще му потърсят такава. Търси консенсус, а не раздесления, че ни омръзнахте вече.

146

шопееее

преди 9 години

Боце, пак шъ връщаш мандато, а?! Големо си шубе!И не забравяй хапчетата за минискуса, колената, кръвното и нервите също, Боце!

145

ДО 186

преди 9 години

До АнонименСамо едни умник/умница/може да казва едно нещо сто пъти.Друго как ще измисли?

144

Анонимен

преди 9 години

Комунизма не се спира пред нищо. Сваля самолети с невинни хора даже !!!

143

Анонимен

преди 9 години

Всички нормални хора ще гласуват за ГЕРБ ,останалите *** *** за когото искат да пускат бюлетини...

142

Българин

преди 9 години

Ако наистина ГЕРБ спечели 121 места в следващият парламент ,това значи ,че ние българите сме мазохисти. Такива сме защото забравихме "изпълненията" на лидера им .Такива сме ,защото забравихме как Б.Б.се гавреше с нас ,като ни сравняваше ту с материал ,ту с кучета.Такива сме ,защото забравихме как хората се самозапалваха само и само този *** да се махне .Хора , българи помислете преди да гласувате.Не допускайте "шайката сектанти" от т.н. "политическа партия" ГЕРБ отново на власт.

141

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите стигам до следните изводи и те са че:1. Бойко Борисов си празнува милиардите - до сега 4 банкета, менюто не се уточнява.2. Ограбил е държавата и българския народ. Преди ББ сме били втората Швейцария. След него Северна Корея.3. Явно докато другите държавници се морят, той рита топка. Равносметката е : 12 гола, 4 асистенции, 7 жълти картони и 1 червен, който в последсвие е отменен.4. Станишев, е велик лидер и депутат. Първа работа - министър председател.