9

Анонимен

преди 9 години

Mръшлярски подал оставка,Бюреков щял да се отказва от политиката...Какъв е този чудесен ден бе!!!!!!!!Викам 23-ти юли да се обяви за Национален Празник и всеки да отваря шампанското!!!!

8

Анонимен

преди 9 години

"Според Кутев е било ужасяващо да се управлява с ДПС"..............Ххахахахахаахахахахаахахахаахахахахахаахахахахахахахаахахахахах!!!!!!!!!!!!!!!!! Сакън бре! Не съм чул някой да е "ужасен", че му набъбва банковата сметка!!!!!!!!!!!!!!!!! А не сте ли втрещени и вие с каква лекота и без притеснение лъже в ефир червения милионер??????

7

Анонимен

преди 9 години

Оооииееее Кутев бейби.

6

Божо

преди 9 години

УМЕН , ЧЕСТЕН, КОМУНИСТ - три неща , които не могат да съществуват едновременно в един човек !!! Според мен този е "умен" и е "комунист" !!!

5

Анонимен

преди 9 години

Кутев, ти да не си слънчасал, че плещиш такива глупости.

4

Анонимен

преди 9 години

Най-глуповатия сред глупаците в БСП.Кутев,нищо не става от теб,освен да храниш безполезните балъци-троловете,които като вас ще останат безработни след изборите.Еи така,защото се е справил,БСП-то няма да мине 4% на изборите и ще гледате парламента отвън с насълзени очички,червени смешници.

3

Анонимен

преди 9 години

Гледах му на Кутев "опорните точки". Даже и не го псувах..........толк0ова ми е безразличен. Милионера Кутев.......защитник на бедните!!!! Хахахахахахаахахахаахахахахаххах! Ако не беше отвратително щеше да е смешно!

2

Италяно, дон Кутрев

преди 9 години

Ля мафиозо,ко не ..

1

заменете К с П

преди 9 години

Кутев, Кутев, справил се той маладец. Заминавайте си в Сибир!Вулви!