46

Анонимен

преди 9 години

Бойко мачкай ***.

45

Дойн

преди 9 години

Орешарски да оттегли оставката, докато Бат Бойко е на кеф, че да й се нарадва!Нали заради него я подаде, да се радва Бойко!Или да изчака до есента, ДПС отдавна му се точат, може голяма радост да го сполети!

44

Ми кво да и се

преди 9 години

радваш? След година, като те заритат към *** да те изядат същите прасета, които предния път бяха докарани в центъра за твоя защита, тогава ще си мислиш дали Пацко да не беше останал още годинка-две, хем ти жив, хем той *** и затова одран.

43

аз

преди 9 години

Batko Boiko ti nali beshe izbran ot naroda i tozi narod ti plashta zaplatata kakto i na vsichkite ti slugi bez glas v tozi parlament ami zashto ne hgodite na rabota vseki den zashto ...vurnete si zaplatite i vsichki privelegii do sega neka otidat za lechenie na nqkoi nujdaesht se i nqkoi dom za siraci ne e nujno tezi pari da otivat za tvoeto ego i tvoqta selqniq Boiko zamisli se ......

42

дим

преди 9 години

главата на червената змия вече е настъпена,октомври ще бъде смазана и ще спрете да храчете ***,всеки път се ***,минусите въобще не ме интересуват.лек ден.

41

До Трол

преди 9 години

А бе пич, що не си сложиш снимка на Б.Б. вечер , като си правиш клизма , да черпиш вдъхновение

40

Анонимен

преди 9 години

адиос другари и депесари.в близките 15-20 петилетки не се очертава да видите власт.

39

Радка Пиратка

преди 9 години

Прочетах само заглавието, другото няма смисъл. Просто от заглавието личи, че нито на умряло плачеш, нито на живо се радваш, господин Бойко Борисов!

38

Стария Туч

преди 9 години

Тоя откачалник , пак плещи глупости , за ОГРОМНАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА , която му оставил Орешарски ????Или е преиграл луд или слънцето и престоящата власт, която му се привижда са го цапнали по тиквата !Я да видим сега Борисов , колко ще вземеш на изборите ?Будалите в България май бързо , бързо намаляват и на народа му настръхват косите , като вижда как си се засилил към властта!!!

37

Анонимен

преди 9 години

Ооооо радаш се и още как.Цяла година буниш държавата и най-после успя да я сринеш,но бедна ти е фантазията какво те чака ако българите отново направят същата глупост да те върнат отново във властта.

36

Анонимен

преди 9 години

А да не съм чул това което искам а сам ви трил

35

До Трол

преди 9 години

Що не излезете, като истински млади българи , и не се включите в радостното шествие пред Народното събрание

34

Джедай Мастър

преди 9 години

Еми, оди ритай мачле, белким ти дойде настроението

33

СРАМ МЕ Е

преди 9 години

Срам ме е ! От един индивид по природа - *** , по образование - пожарникар , по интелект - *** , по алчност - няма аналог , да е последна инстанция по всички въпроси касаещи обрулената ни държава !! Наистина ли се свършиха истинските родолюбци с познание , опит и кураж , та опряхме до мутрите от 90-те години !? Но по-страшното е , че десетки и стотици хиляди му вярват и благовеят , скачайки в облака под себе си , мислейки , че е памук !

32

Киро Правото

преди 9 години

Защо бе Борисов ще е закъсняла ?Ето от твоите мижави 3.8 милиарда, фискалния резерв стигна , само за година 8 милиарда !Но нали си Царя на Глупаците, те съветвам да не ги награбваш веднага за крадливи сценарии , изчакай да си платиш собствения падеж през февруари , пък тогава пак , ножици , магистралки , щипване на булки , цуни ,-гуни с Премиерката- мазното Лили и т.н.Но помни , че и властта има край - понякога внезапен !

31

Анонимен

преди 9 години

Колко трябва да си задръстен , че чак стихове да седнеш да пишеш Що не се заемеш с вашата "Лява "партия.Там са по изнежени и достоини за твойто вдъхновение.

30

135

преди 9 години

Ама за какво има да се радваш точно пък ти? Да не би да мислиш, че те канят да управляваш?

29

Анонимен

преди 9 години

Как да се радва ***, като фикса не е 8.5 милиарда, а само 6 млрд! В Здравната каса няма вече 2 млрд! Чуди се откъде ще крадне!

28

Язе

преди 9 години

Апа и Бареков като влезе в парламента... Нема да има такъв майтап. Че следим секи петък контрола, като баба турски сериал :D

27

Язе

преди 9 години

Са Бойко че спечели изборите. Щото така наречените комунисти като че нарочно се разпадат, че да имат малък процент избиратели. А после Бате че вика: АааАаАааа... Казвах ли ви аз! Държавата е в разруха! И сега ГИПС! Заеми трее да се теглят и да се режат заплати и пенсии и вие сте виновни АаААаААА!!!И голема част мазохисти че казват: Аку ни е, аку ни е. Само така, шибай ни. И те така те...