180

Анонимен

преди 9 години

На цял свят вече му е ясно, какви *** са рашките!Паднаха по-низко от талибаните,Да ограбваш трупове,да убиеш 300 невинни човека!Варвари!!!

179

историк

преди 9 години

Кой организира най-кървавият атентат в историята на България, убил 150 от военния и държавен елит на България? Русия.

178

Анонимен

преди 9 години

целият свят вече не означава еврогейците и янките .

177

анонимен

преди 9 години

Просто да уточня нещо.Е , след като видях съдбата на Саадам и Кадафи,зверски избити от местните , не без помощта на американци и англичани, искам да успокоя роднините на загиналите , че телата им няма да бъдат използвани , като разменна монета, защото опълченците , все пак са ЦИВИЛИОВАН народ.

176

Анонимен

преди 9 години

Света трябва да заеме позиция и да каже категорично "Не на руския тероризъм!"Путин трябва да отговаря пред Хага...

175

до историк

преди 9 години

Кой накара сърбите да ни нападнат и беше срещу Съединението на България? Русия.

174

Анонимен

преди 9 години

Топ социалистическият, световен терорист, Путин!Това е руската терорситична ***! Русия - лицето на световния терор!ПОГРЕБАХА 300 ЧОВЕКА!

173

историк

преди 9 години

Кой измисли Македония? Русия.

172

анти-трол

преди 9 години

Мисля че са дали повече водка на платените руски *** да пишат по ентусиазирано. То пък се получи водопад от тъпотии и лъжи. Но ... това е Русия.

171

Сандо

преди 9 години

днеска четох в един весник че сепаратистите са крали шишета ракия от падналият самолет ... фантаията на журналята няма граници в последните дни. квото и да пишете, истината ще излезе рано или късно на бял свят. Интересен е факта че Германия и Франция си мълчат - може би има и защо Меркел да си трае

170

Анти-комунист

преди 9 години

Баща ми е убит от комунистите, най-големите *** на Русия. Русия винаги е мразила България. Не случайно в учебниците им никога няма да видите че пишат на българска азбука.

169

Бял Бродник

преди 9 години

До ХахоКак труповете са се оказали в Русия? Хахо , това е Не!Дъжавата украйна!

168

До Хахо

преди 9 години

Ами холандския президент Рюте дето обясни че руснаците ограбвали телата на загиналите в катастрофата ... целият свят ги научи руснаците какви са пияни ***.

167

!!!

преди 9 години

А гневът към натовските световни окупатори расте още по- бързо и силно.

166

Хахо

преди 9 години

Гледах вчера как Кери каза, че пяни руснаци носят труповете на загиналите. Отврат, но това е Русия. Европа трябва да застане срещу Русия, както Америка.

165

морски

преди 9 години

До историк 173........ти не си българин,ти си чист турски фес за да говориш така.И понеже в България е пълно с такива като теб целия свят ни подритва.

164

(НМ) Народна Милиция

преди 9 години

Не разбирам.Самолета падна на теритторията на Украйна. Защо Русия????? Още самолета не беше паднал и Американски експерти казаха,че са го свалили руснаци.После се оказа,че този самолет се е движил 480 км в неправилна посока.След това казаха,че експерти не били допускани,в същото време Путин по националната телевизия покани специалисти от САЩ и ЕС.Да неби САщ да направиха както номера с кулите?

163

Joro

преди 9 години

Imalo 06te kuhi tikvi koito tvurdqt,4e e amerikanska provokaciq.e to menzis I ukul ako ne ti diode ne go 4akai sa kazali starite hora.buuuuuu na putin ( s malka bukva) I sie

162

кахър

преди 9 години

какво се кахърите бе?! Пияни руснаци свалили самолет, след това ограбили останките за пари и ценности ... какво толкова сте изненадани?!

161

Анонимен

преди 9 години

Branniko dotuk osven kato amerikanski zashtithik sluga na dqvola kato bylgarche nikak ne si se proqvil predateliu fariseiski