86

Анонимен

преди 9 години

Ако убиеш един човек си убиец, 10-сериен убиец,милиони-историческа личност.

85

демократ

преди 9 години

Международното комунистическо движение и комунистически партии, които не са на власт са допринесли за убийството на десетки хиляди граждани на своите страни... Общата сума на жертвите на комунизма доближава до 100 милиона убити.... Според други изчисления жертвите са много повече. (Например според А.Солженицин жертвите на комунистическата революция само в Русия от 1917 г. до 1991 г. са над 60 милиона)

84

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД КРАЯ НА МАНДАТА,ОБАМА ЩЕ БЪДЕ УБИТ. ЗАПОМНЕТЕ ОБАМА ЩЕ БЪДЕ УБИТ,УБИТ ОТ КУКЛОВОДИТЕ,ТАКА ДЕЙСТВАТ ВЪВ САЩ

83

с.

преди 9 години

Сталин и Хитлер разпалват ВСВ съвместно!Това е исторически факт!ВСВ почва с нападението на Германия над Полша!И докато поляците се защитават и се бият за страната си Червената армия навлиза в тил и заема предварително договорени с германците позиции!Това е исторически факт!Освен това Сталин е избил милиони в Гулаг!Репресиите му са пословични,а Хитлер е като ученичка пред него!И е много смешно когато някой *** русофил почне да обяснява как Сталин ни спасил от фашизма!

82

демократ

преди 9 години

Но колкото и да са страшни за засегнатите нации и цялото човечество тези разрушения от гледна точка на бъдещето, нищо не може да се сравни с масовите убийства на милиони хора -мъже, жени и деца! Въпреки цифрите, които са приблизителни, много трудно точно определими и изискващи още множество уточнения, може да се направи равносметка, която дава представа за размерите на феномена и позволява да се проникне в сериозността на проблема. Според Черната книга на комунизма в СССР за почти 75 години комунизъм са убити по непълни данни над 20 милиона души. В Китай 65 милиона убити, във Виетнам 1 м

81

Анонимен

преди 9 години

Хитлер е страдал от форма на параноидна шизофрения и синдром на емоционалния срив,отделно си е бил и комплексар.

80

до Пресиян

преди 9 години

Специално ти не си произлязъл от ***, бъди спокоен, струва ми се произлизаш от прасе с безмисленото си квичене.

79

Анонимен

преди 9 години

До Пресиян до 124Тази констатация прави дискусията с тебе безсмислена...

78

Пресиян до 124

преди 9 години

Робството го е създавал Хитлер бе,може ли да си толкова неграмотен??

77

Пресиян

преди 9 години

От същите учебници си чел, където пише, че сме произлезли от маймуните. Ясно. Всъщност като се замисля за теб... май тази теория е вярна. Учебниците се пишат за да ни изтъпят по равно. Но благодарение на интернет информацията не може вече да се спре. Обаче... то трябва малко цъкане с мишки и малко взиране в букви, което явно ти е трудно

76

Анонимен

преди 9 години

До до Пресян (мозък)ами ти освен учебниците си вземи прочети и разни други неща -за жалост на такива като тебе им разправят глупости и защото са им на хранилката (за единия лебец живеят) ръкопляскат на глупостите на *** и затъват все повече в интелектуално, финансово , социално и морално робство...Най-жестоко са поробени тези, които погрешно смятат че са свободни...

75

до Пресян (мозък)

преди 9 години

Вземи прочети отново учебниците си.Всъщност е безполезно щом за теб убийството на няколко милиона човешки същества е без значение.Радвам се че такива като теб не упрявляват света, а ги пращат в психиатриите.

74

Анонимен

преди 9 години

Само генерал Пиночет!

73

Анонимен

преди 9 години

Хитлер избивал евреи ,вярно но е вярно че англичаните са избили почти всички индианци в Америка. Робството в Америка се забравя ,възхвалява се премахването.Унищожението на милиони конгоанци също се забравя.Примери много.

72

Анонимен

преди 9 години

До до Пресиянтой ако беше избил 6 милиона евреи сега немаше да сме на тва дередже....

71

Пресиян

преди 9 години

6 милиона не е имало евреи в Европа по това време неграмотнико. Само един факт ще ти изясня - табелата над Освиенцим първоначално е била с цифрата 4 милиона убити евреи... незнайно защо сега ако отидеш е написана цифрата 1,5 млн. Обаче най интересното идва сега за промития ти мозък - о чудо! Общата бройка на избитите евреи е пак... 6 млн. и никоя официална власт не я оспорва. Най зле е робът, който не знае че е роб и се мисли за свободен...

70

Анонимен

преди 9 години

За малограмотните - Хитлер не е бил фашист. Фашизъм е имало в Италия. Националсоциализмът е друга бира. Ама да повтаряме глупостите разпространявани от преститутките.

69

до Пресиян

преди 9 години

Какъв Пресиян си ти бе?Само евреите ,които Хитлер е избил просто ей така без нищо са 6 милиона.Ти имаш мозък в главата си?

68

Анонимен

преди 9 години

Значи да напишеш "Хитлер" било антисемитско... хайде нема нужда. Да не говорим, че за трагедията на втората световна война не беше виновен Хитлер, а най-вече Франция и Англия заради крайно несправедливото отношение към загубилите и раната и до ден днешен е жива и потърпевшите търпеливо чакат своя реванш. Хитлер беше просто резултат от омерзението на загубилите, без подкрепата на германския народ той щеше да си остане просто една плямпаща фигура, говореща истини.

67

Анонимен

преди 9 години

какъв хитлер!!тези които даваха пари за фашистки режими са си живи и здрави и сега командват!!!така че фашизма си стои още!!! той си съществува!