160

Анонимен

преди 9 години

брей, нещо голямо точене към щатите. брато, то Кетай да не ги изпоизненада сибирските мечки.

159

RAD

преди 9 години

Посещенията и заявките за "важни" проекти от страна на Путин са очевидно по-скоро показване на мускули на САЩ в стил "Е, щом ни се месите в Украйна, ние ще се месим в Лат.Америка". Друг е въпросът,че Путин прахосва национален доход на страната си за лични "каузи", за да се докаже като "велик" лидер в наше време. Опростяването на този дълг всъщност ще тежи на обикновените руснаци, но така ще е докато газовият гигант все още има газ...

158

Анонимен

преди 9 години

До st-----------По-добре беден и с добро сърце, отколкото алчен нагъл ***!

157

dg

преди 9 години

Айде стига с тази смешна Русия бе!! Вземете затворете тази кирлива форумна секция, където всеки луд е свободен да показва степента си на психично разстройство! Писна ми разни *** на по 12-13 годинки да се опитват да ме "образоват" на тема "Великата човеклюбива Русия"! Русия е извор на световно зло, това е страна в която населението като цяло е доволно тъпоумно и търпи волски всякви издевателства и пропаганда в/у себе си! Само сметнете колко милиони са изтрепали Сталин, Ленин и колко ще ***!

156

AZ

преди 9 години

ДО ПЕШО Я МИ КАЖИ ТИ КОЛКО ОТ ТВОЯТА ТЕХНИКА У ВАС Е ПРОИЗВЕДЕНА НА ЗАПАД ? ТЕЛЕФОНЪТ ТИ НА САМСУНГ ?ЛАПТОПА НА ЛЕНОВО ? ТЕЛЕВИЗОРЪТ НА ЖВЦ ? УРЕДБАТА НА СОНИ ? КЛИМАТИКА НА МИТСУБИШИ ? КОЛАТА ТИ НА ХОНДА ? ООО ИЗВИНЕТЕ МОЖЕ ПЕЧКАТА ВИ ДА Е НА ЛЪРПУЛ ИЛИ ГОРЕНИЕ .... ИЗВИНЯВАМ СЕ - ИСТИНСКИ ЗАПАДНЯК

155

Винету

преди 9 години

СЛАВА НА ПУТИН! Ела да ни освободиш от испано-английско-американско 500 годишно робство. Здраствуйте братушки!

154

st

преди 9 години

Пак с бедните ли ще работиш путине путине.

153

Анонимен

преди 9 години

До до 193А те ще ни трябват на нас!

152

айдее

преди 9 години

Очаквам пак книги за ВИНЕТУ и ОЦЕОЛА! Бяха много популярни навремето като деца. Играехме си на червенокожи и бледолики. Какво по-хубаво от СЛАВЯНО-ИНДИАНСКИ съюз срещу САЩ и ЕВропа! Отивам да си ги пропрочета тия книжки.

151

Пешо до 247

преди 9 години

Сигурен съм че компа ти не е американски, а Уиндолса руски ли ти е ;) хахахахаххахаа *** Кво ще кажеш за най-якият комп без американска операционна система

150

до 240

преди 9 години

ще им продадат, ама първо ще искат да им дадат заем, за да си го купят на 5-орна цена и бонус концесия на нещо си.. Ама мисля точно от това им е писнало на Южна Америка.

149

111

преди 9 години

ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ДАЛНОВИДНАТА ПОЛИТИКА В ЗАДНИЯ ДВОР НА САЩ- ЛАТИНСКА АМЕРИКА. СТРАНИ КАТО НАШАТА С 2-5 % ЮДЕИСКА БОГАТА ПАРТОКРАЦИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СВРЪХБЕДНИ.

148

емо

преди 9 години

всички прозападно настроени са *** и с робска психика .тях ги е страх да се опълчат срещу световния фашизъм наложен от сащ.всички нормални хора в света поддъжат анти американизма

147

НЕ МОГА ДА СЪМ РОБ

преди 9 години

Виж скъпи, англичаните имат една вярна мисъл "НЕ СЪМ ТОЛКОВА БОГАТ ,ЗА ДА КУПУВАМ ЕВТИНА СТОКА"в този ред на мисли по-добре нова "ЛАДА"отколкото 15г.западна таратйка,която за 2-3г.ти излиза колкото една нова източна кола.Но нали мили ти си *** и се задоволяваш със огризките на твоя Запад.Ако ЕС беше сила повярвай ми слънце Англия щеше да е в челните редици на ЕС.С много уважение и почит "РОБЕ"

146

Анонимен

преди 9 години

Компютърът ти е американски проект, с американски процесор и големи интегрални схеми, по американска технология, вероятно произведен от американски компании в неамериканска държава, по американски патенти. Не е американски, ама се събуждай по-бързо, докато не си бръкнал в контакта без да искаш.

145

преди 9 години

До ПешоДа така е компютъра ми е не Руски, но не и Американски.... така че имаш едно минусче и то мене!

144

Анонимен

преди 9 години

Русия няма капацитет да поддържа ГЛОНАСС, защото поддръжката е ужасяващо скъпа. Иначе досега китайците да са си направили собствена система и досега щяха да са подбила цените.

143

емо

преди 9 години

американските бандити ще бъдат натикани на собственния им континент и държавата им ще бъде поставена под карантина за да не излиза от концлагера сащ нито един вреден бацил.да живее русия и всички които са против американския фашизъм

142

Анонимен

преди 9 години

Мирише ми на екологична катастрофа. Бетонирана Амазонка заради изхвърляне на ядрени отпадъци в нея и обезлесяването на джунглите, заради токсичен фон. Където има руснаци, няма природа и обратното. На тех им дай само да копат и да строят комини.

141

валя и моро

преди 9 години

нашите бизнесмени не са от Блюксел,но плана за развите и подпомагане на българския бизнес идва от там.Те определят много неща във бизнеса и икономиката на България.Не е нужно да идват у нас.Те са си поставили доста послушници в парламента да им изпълняват задачите.