60

Анонимен

преди 9 години

И сега кво - трябва да му повярваме ли на това

59

Пламен

преди 9 години

КТБ има нужда да спре да бъде източвана!

58

Иван

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАДа ти ги възстанови държавата в името на сигурността прав си.........иначе ще трябва да ги утрепеш тези твои приятели на които си дал кредити,не са ги върнали и са се превърнали в лоши......Държавата трябва да ти ги възстанови за да е всичко мирно и спокойно и да няма убийства

57

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Имам доста лоши кредити /заеми на приятели/... - моля в името на сигурността - държавата да ми ги възстанови... - може и от държавния резерв...

56

ИСТИНАТА

преди 9 години

ЙОВЧЕВ,ИМАМ САМО ЕДИН- ЕДНИЧЪК ВЪПРОС КЪМ ТЕБ?КОГА ЩЕ БЪДЕ АРЕСТУВАН ГЛАВАТАРЯ НА ТЕЖКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ- БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ?

55

До 59

преди 9 години

В закона е записано, че БНБ трябва да даде право на акционерите да я рекапитализират(вкарат ликвидност, подкрепят). Чак ако те не искат или не могат ... фонд за гарантиране на влоговете... Така че сам си прави заключението. Пак питам защо БНБ нарушава поредния закон и не предоставя възможност на акционерите?

54

Анонимен

преди 9 години

Ако наистина Василев има парите да оправи банката защо да не му се даде шанс? Много почна да замирисва тази история на прасчо и мама искат да се сдобият с банка на безценица...

53

до Цветлин Йовчев

преди 9 години

Банка Антинари на олигархичната власт в България бе опоскана. Сгромоляса се. Сега трубадурите на Цв. Василев пискат, че държавата, т.е. данъкоплатците, трябвало да поемат масрафа. Защо, Йовчев, защо? Борисов играйкаше с Пеевски. Ами ти ти защо изпусна Цветан Василев? Къде е Василев, Йовчев, къде е?Защо не е на разположение на прокуратурата и следствените органи? Кой проспа врътката през юни, докато изпращаше джандари пред КТБ? Кой?

52

Червен трол

преди 9 години

Беззаконието, кражбите, обири на банки и всички престъпление по наказателния кодекс са специалитет на БКП-БСП. До 1944 г. обираха мандрите, защото са гладни и прости да си изкарат прехраната. Сега обират банките , защото не могат нищо да работят освен да крадат. За тях думата незаконно значи законно , а *** са техни братя по образование и кражби.

51

Онуфри

преди 9 години

Този или е уникално нагъл, или наистина Цацаров и Искров изпълняват поръчка.

50

Somebody

преди 9 години

54, кой знае дали парите ги няма... Или някой се прави, че не ги вижда... Едно работещо нещо имахме в Бг - банките и тях се опитват да сринат продажните ни политици!

49

Tanq

преди 9 години

Не на нас тия!

48

Цветлин Йовчев

преди 9 години

Интересно е, ако по неговите думи МВР си беше свършило работата и беше разкрило това източване, кой щеше да бъде арестуван познайте от три пъти. По отношение на идеите му и призивите му към прокуратурата искрено се надявам, че никога няма да живеем в общество, в което един бивш охранител с връзки, с лица, свързани с организираната престъпност, ще арестува, ще обвинява и ще издава присъди. Мисля, че сме отминали тези времена и бих посъветвал Бойко Борисов да не ми използва името напразно., избухва преупредително Цветлин Йовчев.

47

82953

преди 9 години

Ако акционерите наистина искат да налеят пари, защо БНБ се натиска да троши народна пара???

46

Анонимен

преди 9 години

До ПОЛИТИЦИ БГтаКазаха, че 300 хиляди са вложителите с депозити над 200 хил. лвама не знам дали да им вярвам

45

Жоро

преди 9 години

Добре де, ама парите ги няма, къде са?

44

Иво

преди 9 години

Много е мътна цялата работа.

43

Нови факти

преди 9 години

Това е поредната глупост на Борисов. Очевидно е много уплашен, вероятно има защо. Според обвинението на прокуратурата източването на КТБ е започнало от 2011 година и може би хората ще си зададат въпроса кой позволи този бомбастичен ръст на КТБ по време на неговото управление. Кой позволи именно тогава да стане това източване на тези пари и тъй като той коментира и говори какво е трябвало да направи МВР, трябва някой да му припомни кой беше министър на вътрешните работи през 2011 г., отсича Йовчев.

42

Нови факти

преди 9 години

Буда Борисов каза че ако му се случи нещо без да му мигне окото ще повлече и България след себе си. А ето отговора на вътрешния министър:

41

do Az ot Potarpesht

преди 9 години

Kak da se otkriem depozantite i da se OBEDINIM. Kakto i da podkrepim C.V.DA deistvame zaedno celenasocheno. Daite njakakvi kontakti, blogove, forumi ili drugi.Blagodarja Vi, izglezda sme s ednakva orisija.