163

Анонимен

преди 9 години

аз не съжалявам веждито - една мутра от мултигруп, чевк който като общинсик съветинк наби полицай задето го е глобил да бъде съжаляван?ад каже откъде са му парите - не и от склуптури. Това му е хоби.

162

аз

преди 9 години

Ха да видим. По времето на Боце в КТБ имаше над 70% държавна пара. После резнаха КТБ-то и принудиха държавата и общините да си изтеглят огромна част от парите. Това добре, но защо се учудва някой, че банката е във фалит? Срещу тези средства тя е раздала кредити. Като са ги дръпнали са и влошили ликвидните показатели и ето го крайния резултат.

161

219

преди 9 години

Прав си. Ни трябва да се прехвърля риска на данъкоплатците. Аз имам влог в КТБ. Той е в рамките на гарантирания от Фонда. Когато го правих съм се съобразявал с това и за това съм си открил и др. влог в др. банка. Разликата в лихвите по двата е процент и кусур повече в КТБ.Не знам защо Веждито и др. като него трябва да бъдат съжалявани. Да са си правили сметката както съм си я правил аз. А сега реват, че те са поели по-голям риск, но друг трябва да им го плати.

Вежди Рашидов не е основен депозитар в КТБ. Както той беше казал, има не повече от 1.5 млн лева вложени. Тук говорим за огромни липсващи суми - между 500 млн и 1 млрд. лева. Нали не мислите, че Рашидов е внесъл тези милиони? Вежди беше единственият, който се оплака, че имал там влогове. И то сравнително малки. Големите риби са внесли милионите и те имат интерес от предлагания закон. Пък и Рашидов е крайна опозиция, неговата дума не тежи в момента, а само тази на олигарсите с големи влогове.

159

www

преди 9 години

До Анонимен 226Като си сложи сам белезниците и се заключи от вътрешната страна на някоя килия в Централния софийски затвор ли!?

158

1

преди 9 години

Като вземаха 8% лихва не рИваха, а сега държавата да им гарантира! Е откъде-накъде? Това си е въпрос на личен избор. Сложил си си ги в тази банка и ще си носиш позитиви и негативи. Както се изказа някой по ТВ, при лихвен % 3-5 по всички други банки е доста съмнително да дават 8%, ама нали сме си алчни не питаме откъде, а само дай.

157

Анонимен

преди 9 години

Бате Бойко, ела да ни спасяваш от крадците!

156

Анонимен

преди 9 години

И защо БНБ или държавата като цяло трябва да спасява един трезор,в който вложители са решили да си умножат милиончетата.Да им изплатят гарантираните 200 000 лв.и от там нататъ всеки да си носи личната отговорност за неправилния избор.Ами ако тези хора са си върнали парите под формата на кредит.това означава,че те ще спечелят 100% от помощта за тях.

155

ха-ха-ха

преди 9 години

Като знам идиотизмът на територията *** няма да се учудя ако в резултат на всичките глупости се приеме закон по силата на който всички вложители с депозити над гарантираните да получат парите си, а останалите, с гарантираните депозити да трябва да спасяват банката и да им раздадат купони :))).У БГ-то нещата винаги се правят наопаки :)))

154

www

преди 9 години

До Киро кофражистаБившият вътрешен министър в управлението на ГЕРБ Цветан Цветанов награди не веднъж адаша си Цветан Василев. Дали този бивш министър е инвестирал само в недвижимо имущество - това не знам, но че бяха близки с адаша си - бяха. За онези, които не си спомнят точно кой с кого какви отношения имаше в миналото, има търсачки, има новинарски агенции, има прозорец горе в дясно на този сайт и т.н.Мрежата помни, затова в някои държави се борят със всички сили и средства против нея :)

153

SS

преди 9 години

Не съм чел това писание (няма и да го чета, щото си имам по-важна работа), но веднага съм контра на заглавието. Точно ще настъпи хаос, ако БНБ посмее да се опита да защити всички депозити в КТБ. Тогава хората ще излезнат на улицата. Така де - ние не сме длъжни да плащаме заради лакомиятя на *** и пульо!Най-добре оторизираните органи да разтурят тази измислена банка, държавата да конфискува всичко, което може, и това да влезне в бюджета. Виновните - в затвора, след това случаят да се забрави

152

Анонимен

преди 9 години

Всеки сам си прави сметката в коя банка да си влага парите.Когато Веждито си е получавал лихвите за депозита си, не ги е делил с нас, нали?Защо сега ние да плащаме загубите?Значи за вложителите банката гарантира лихвите, а ние гарантираме главницата.Е това е то бизнес без риск. Един пие друг плаща.Ама аз купих една кола на старо, пък двигателя и взе, че се срина след два месеца.Моля държавата(т.е. всички вие) да ми върне парите дето съм ги дал на неподходящо място.

151

Анонимен

преди 9 години

не разбирам ат банки ама знам, че България е ненормална държава .

150

аз

преди 9 години

Правова държава е тази в която се спазват законите. Много по-важно за държавата е това, отколкото глупостите на БНБ. Следователно има закон. По него БНБ отнема лиценза на КТБ, вложителите получават до 100 хил. евро гарантираните депозити, а за останалото се редят на опашка с останалите кредитори. Като се спази закона всеки ще знае, че тук законите се спазват и ще си опича акъла.Да се прави нов закон за всеки проблем е беззаконие! Това е по-лошо от това, че някой ще загуби нещо.

149

Анонимен

преди 9 години

хаус в банките и в държавата -невъзможен,ние сме стабилна държава

148

Анонимен

преди 9 години

а като защитите всички пари в ктб няма ли да настане хаосзащо сме създали едни от най добрите банкови закони.... а сетих се, за да не ги спазваме....както винагисамо че искам да ви кажа че този път не смятам да плащам за чуждия кефи едва ли ще съм единствен

147

www

преди 9 години

До Анонимен 201Кой точно вариант :)))Вчерашният му вариант е диаметрално противоположен на днешния. За утрешния нещата ще са на униформения принцип: всяка заповед е предпоследна!Борисов е бандит с основна вина по тази катастрофа. Надявам се да не може да се измъкне, обще по-малкото да извлече и политически дивидент от това. Нека пак да върна темата към бившия му министър Вежди Рашидов. Колко пари от управляваното от него ведомство по негово време бяха вложени в КТБ?

146

Анонимен

преди 9 години

в България всичко е много сигурно

145

Извод от статията

преди 9 години

Значи, това е една удачна за мафията, ултра-кражба.

144

Анонимен

преди 9 години

До анонимен 179То това беше целта на занятието, Псувайте сега Веждито, че имал пари в КТБ, защо не питате за капиталите на собствениците, Оманския фонд, ВТБ-Росия, Цветан Василев, Имотите на ПЕЕВСКИ, нищо, че са записани на офшорки,? Собствениците трябва да понасят загубите, а не само печалбите!