14

Анонимен

преди 9 години

Това вече е сериозен кандидат, а не Манолова!

13

трафоПОСТ

преди 9 години

До Анонимен 12Има и една приказка, че умен, честен и комунист са трите върха на един триъгълник, никога и трите не могат да са на една линия. Ако е умен и честен, не е комунист, ако е честен и комунист не е умен, ако е умен и комунист не е честен.

12

Анонимен

преди 9 години

Има един чист, неопетнен човек, с леви убеждения и той се нарича Костадин Паскалев!

11

С.А.

преди 9 години

ХАРЕСВАМ Я НАЙ МНОГО ОТ ОСТАНАЛИТЕ КАНДИДАТИ - БОРБЕНА,УМНА,ИНТЕЛИГЕНТНА ЖЕЛАЯ И УСПЕХ!!!!

10

ИСТ

преди 9 години

Корнелия иска професионалисти в новото ръководство. Корнелке,най големи професионалисти са тези,които ограбиха КТБ. Те са около теб. Който и да посочиш, е голям професионалист.Да му мислят червените гласоподаватели-купени,глупави или имащи полза от БСП. После първите две групи ще си блъскат главата.

9

Анонимен

преди 9 години

Ами те тия са 12 човека, заедно с гласоподавателите си.Като изключим 4 от тях, че са чевени бабички на по 100 години и още 4-има, защото са неграмотни роми, остават 4-има. Да се включват всичките в битката!

8

Христо Ников

преди 9 години

Познавам тази жена още далечната 1997г.Бе зам. министър в мин. на икономиката в правителството на Иван Костов.В ресьора и бяха стопански субекти от военната промишленост,добивната промишленост,Булгартабак и др.Изключително амбициозна за личното си благоденствие.Щом СДС се провали се обърна към НДСВ ,а след това и към БСП.Слънчоглед марка казват някои сатирици.

7

Чепа

преди 9 години

ЧЕРВЕНИТЕ *** СА ГОЛЕМИ БИТКАДЖИИ- -НО ЕДИНСТВЕНО ЗА СЕГА ПОБЕЖДАВАТ БьЛГАРСКИЯ НАРОД,ВИНАГИ КОГАТО СА НА ВЛАСТ ГО ДОКАРВАТ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА

6

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези битки и защо ни разделят нали ''съединението прави силата''.Омръзна ни от натегачи и лицемери ,като Корнелия и Манолова едни и същи до кога ,Стойнев е най -достоен за лидер на БСП за да се възроди тази партия с ново мислене .

5

Анонимен

преди 9 години

БЕЗ ДА ГЛЕДАМ НОМИНАЦИИТЕ СЕ МЪЧА ДА ОТЛЕЧА НЯКОЙ ПО-СВЕСТЕН ,НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ СИ ГОВОРИ С ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ БЕЗ ОБИДИ, БЕЗ АРОГАНТНОСТ И МЕНТОРСКИ ТОН ,НЯКОЙ КОЙТО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ И КЪМ НАРОДА СИ ,ЗАЩОТО НАЛИ КАЗВАТ ЧЕ СА "СОЦИАЛНА " ПАРТИЯ И ОТКРОВЕННО ,В ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ ВИЖДАМ ТАКЪВ ЧОВЕК. ТАМ СА СЕ СЪБРАЛИ САМО АКУЛИ ВОДЕНИ ОТ ЖАЖДАТА ЗА ПАРИ !САМО МИЛИОНЕРИ !

4

бай михо

преди 9 години

тази партия е обречена! забравете за бсп... това НЕ е лява партия!

3

Анонимен

преди 9 години

Милионерката от Булгартабак, хамелеон

2

975

преди 9 години

Каква е разлика та между *** Нищова и Мая Галева??? Може би във визията, едната е по-грозна.

1

ОСТАВКА бе смръдло

преди 9 години

Аз пък помислих,че влиза в Сливенския заедно с Галевица,а они щели да се борят за кокала оглозгания...