66

АБВ

преди 9 години

До БАНИ ти като Мойсей пишеш глупости .Работя в центъра и с очите си видях, че каналите поемат достатъчно бързо водата,но и много бързо шахтите се запушиха с листа и клони. А при тази градушка кой нормален човек ще излезе да ги чисти? Хората започнаха да ги чистят веднага щом градушката спря. Щял да я предупреди 1 година предварително!

65

бре

преди 9 години

До ******************** 92А тези,които са длъжни освен да констатират появата на градоносон облак но и да се погрижат,той да не изсипе товара си върху земятя да останатна работа,така ли?

64

Киро - Японеца

преди 9 години

Избори за нов Кмет на София , освен това Фандъкова да бъде изгонена веднага

63

Анонимен

преди 9 години

по-некадърен Кмет София не имало цели 100 години

62

Анонимен

преди 9 години

Фандъкова, Борисов, оная от Дулово, Цечка, Лили Талпата, Веждито, оня мякалник от Асково с ел.мерите и останалата пасмина от ГЕРБ също са сляни - прости, нахални и амбициозни.Зазщо пък не се сещам за нито един софиянец в ГЕРБ.Истинските софиянци гласуваме за софиянци - разбирайте за ДСБ. Но те не се вписват в комунистеческата структура на България (БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА, ББЦ).Докато селяните продължават да си избират селяни - оправия няма да има.Но вие едва ли ще го разберете това.

61

Анонимен

преди 9 години

Оставка и веднага Избори за нов Кмет на София , и без никакви коментари

60

bosnak

преди 9 години

Тиквун забравил да предупреди

59

да

преди 9 години

Градушките са предвидими и отстраними. Има ракети срещу градушки, но скоро четох, че България няма пари за ракети. Пари за ***, обаче има. Какво се получава - даваме пари в брой на ***, нямаме ракети за градушки и щетите, които трябва да платим са милиони от нашия джоб.

58

Анонимен

преди 9 години

Градушката удари Фъндъкова , да напуска , неможе да се справи с София , прекалено голям град е за нея , да я командироват в некое село

57

АБВ

преди 9 години

До МоисейАбе Мойсей, ти си бил много ***. Как може да смесваш управлението на държавата с природно бедствие, като вчерашната градушка. В статията изпълнителния директор на "Агенцията за борба с градушките" е обяснил много ясно как и колко бързо се образуват градушките. Чети бе умник, не се прави на умен само защото можеш да пишеш *** коментари!!!!!!!!!!!!!!!!

56

********************

преди 9 години

Веднага Дисциплинарно уволнение на Кметицата

55

БАН

преди 9 години

другия път ще предупредим 1г. предварително Фандъкова да си изчисти каналите на София!

54

ОСТАВКА

преди 9 години

Фъндъкова - ОСТАВКА

53

Анонимен

преди 9 години

Как е възможно за 7-8 минути да се образува такава мощна суперклетка, едрогабаритна градушка?

52

до 72

преди 9 години

Никакъв добър кмет не е Фандъкова, е просто една послушна марионетка, назначена от Тиквата за да прикрире огромните му кражби от строежа на метрото.

51

клисар Гого

преди 9 години

Съгласен съм с 77 Проповедника-това е ответния сигнал Свише към натрапчивата неморална хомосексуална показност наречена "прайд" и към управляващите маши изпълняващи хомо-заръките на "Европа"

50

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Dream Theater 72 И ние така мислим , изчистихме София от всякакви местни рендета ,деградета и чорбаджии !Положихме трайна хегемония на чуждестранните инвеститори , където има молове и хипербакалии първо там се почистват каналите , кастрят дърветата и оправят всякакви поразии. Ако сте в централното гето или в някой квартал да го ду**те и бял ден няма да видите защото трябва да се спазва /закона за насърчаване на инвестициите/ Чл.2

49

Анонимен

преди 9 години

Тепърва ще берем плодовете на Балканите от американските бонбардировки с обеднен уран над Сърбия. Това вчера беше началато.Но нали са нашите нови приятели, ще си траем и ще тичаме до джамджийницете.

48

Анонимен

преди 9 години

Ако я бяха предупредили комунистеческите метеоролози, Данка Фандъка щеше да поиска от НАТО противоракетен щит над София. Шефът й Боцко лично щеше да ходатайства пред Меркел.

47

Анонимен

преди 9 години

"Не ни предупредиха за задаващата се буря, оплака се Фандъкова"Фандък, ако си мислиш че всяка градушка и дъжд могат да се предвидят и за всичко да си предупредена ходи в агенцията на оракулите. С нищо не са виновни метеоролозите. такива неща просто се случват. Следващият път ще искаш от тях и земетресение да предвидят. Баси глуповата ***."и всъщност ние реагирахме в първите минути на градушката"Ако тая фльорца си мисли, че някой по света може да предвиди градушка с точност минути греши.