71

Анонимен

преди 9 години

До ИВАН-------------Въпроса Иване е - как идват на власт.И отговорът е - законно - хората ги избират.Не е луд ония дето яде от баницата, а този който му разрешава!!!

70

Анонимен

преди 9 години

Този пък сега от де се появи?!

69

ИВАН

преди 9 години

който и да дойде на власт заплатите никога няма да се оправят 1-защото в България няма реално производство а само услуги 2-ЕВРОПА има нужда от евтина работна ръка.3-НАРОДА ,КОЛКОТО И ДА Е ЗЛЕ МЪЛЧИ КАТО РИБАНИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ .ТОВА Е ЕДИН ОМАГЬОСАН КРЪГ ,КОЙТО НЯМА КРАЙ ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА НО ПОСЛЕ ПАК ,ЩЕ СИ ДОЙДАТ СЪЩИТЕ НА ВЛАСТ И ХОРАТА ЩЕ ГНИЯТ В ЗЕМЯТА ЗА НЯМА НИЩО

68

до Генади

преди 9 години

И какво направи любимият ти министър с 1.5 милиарда лева, които дръпна от Здравна каса?

67

do 77

преди 9 години

Вие, турко-комунистите, сте пътници вече. ПО-голяма криза от вашето няма. кой идва , не е ваша работа- не сте вие със сигурност

66

Анонимен

преди 9 години

Какво ни пробутвате тоя ***? Гушна службица във ВТБ и сега изкара ейййй такъв език да ближе обувките на руските си господари.

65

Анонимен

преди 9 години

До 66.Не знам дали комунистите са прости хора,но на 10.11.1989 г.американският посланик каза на антикомунистите-вие сте фашисти и неуки хора с комплекси.За нас опозиция са Луканов и реформаторите комунисти,с тях ще работим и децата им са добре дошли в Америка.Справка Илия Минев,Жеков,Гогов.Всички партий в България се водят от бивши комунисти.И партия не могат да си направят,а се пъчат против Русия и комунистите.

64

иван

преди 9 години

Нова криза *** на вратата, предрича Дянков- с идването на ГЕРБ

63

Гого

преди 9 години

А така , ще търсите Костов под дърво и камък, защо избирате пожарникаря Бойко , хак да ви е , в Турция нама криза , там има растеж 10% годишни.

62

Анонимен

преди 9 години

Престъпник,къде са милиардите,които откраднахте с простака Буда?

61

ей ся

преди 9 години

само да цъфне пак насам, 1 път, 2 пъти, и после счупи се.

60

АНТИМУТРА

преди 9 години

този вече трябваше да е в затвора но също като Цветанов се бавят нещата!!!!

59

Анонимен

преди 9 години

Въпреки всичката ми антипатия към него за съжаление е прав!

58

Анонимен

преди 9 години

Честит Джулай-морнинк на всички пенсионери. След вярна служба на БКП-БСП-ДС от днес получавате 4.50 лв. повишение на пенсиите. Също така от днес получавате и увеличение на цените на тока, парното, хляба и всичко от първа необходимост. Няма обаче де се ядосвате пак да гласувате за нашите, защото догодина може да получите увеличение от 5.50 лв. все пак едно левче си е едно левче. Айде чао и да не объркате пак бюлетината като 15 / 15 .

57

Анонимен

преди 9 години

прости хора сте вие ейй прости типично комунистически зверила ! Разберете едно комунистически *** ! Работа, само работа ще ни спаси плюс изключително зверски финансов констрол! Вие сте свикнали да ви капи от партията крадени пари на чесни хора избити безпричинно ама това време свърши мерзавци и понеже сега нямате вече като преди на гърба на чесния човек умирате от яд и вместо да говорим за финанси вие ми говорите за жена му ! Вие сте един прости хора , мега прости хора! *** селендури !

56

Валери

преди 9 години

Прав е Брад Пиц, пак бандити се гласят да управляват и ако пипнат власт с крадливите ръчички, кризата е сигурна.

55

ау

преди 9 години

тоя кремълски придворен шут с каска ли смята да ходи по улиците ако се връща?

54

Анонимен

преди 9 години

На Мони от няколко години някой му *** редовно в главата. Направо му хлопа. 4 години излизаше от кризата и стабилизираше, а всъщност опоска резерва, думна здравната каса и ликвидира половината фирми.

53

ау

преди 9 години

мумията сигурно се е нахъсила Боко Тиквата ако прави правителство пак да е финмин, иначе защо ще се обяснява по ТВ, че пак ще има криза, пък той бил експерт по кризите? Баси наглеца

52

ау

преди 9 години

значи кризата най-накрая ще свърши, лошото е, че този път няма да го викнем като експерт. лошо е за него, за нас може и да е хубаво