78

do 133

преди 10 години

А ти си ОВЦА:))) Направо ме заливате от смях... Доста сте ми смешни и на моменти жалки... :(

77

Беселина

преди 10 години

До до БеселинаПо същество, освеж желанието Ви да ме обидите, имате ли да кажете нещо? :-) Благодарение на недобронамерените си граждани България от прекрасно място се превръща в изоставена територия.

76

Беселина

преди 10 години

До АнонименНаправете си справка в Агенция по вписванията на адрес brra.bg Не се поддавайте на дезинформация от агенция "Една жена на пазара каза" :-)

75

ТВ

преди 10 години

Маймуни, не режете клона, на който седите.

74

Беселина

преди 10 години

До АнонименСпоред мен трябва да арестуват Голямата уста :-) Има се за Голямата глава и голям хитрец, и сигурно е така, отдавна не яде филии с мас. Ако има справедливост, ще бъде арестуван бойко Борисов за разпространяване на злонамерени слухове и т.н.

73

Анонимен

преди 10 години

Смешни халпетии, никога не чували за правилата на икономиката, държавното устройство и не чели нищо повече от фиш на КАТ като юридически акт тръгнали да коментират банкови системи и да спасяват "демокрацията" и световният ред, нямате идея колко сте жалки.

72

Анонимен

преди 10 години

До ИСТИНАТАПогребали сме били демокрацията... има едно единствено правило, което трябва да спазваш - съобрзявай се с другите. Не може да говориш глупости, за да фалираш банки - толкова ли е трудно да го проумееш?

71

Анонимен

преди 10 години

Държавата е във фалитОрешарски трябва незабавно да влезе в затвора, за да се успокоят хората

70

Беселина

преди 10 години

До даноАз не съм банкер, но имам степен по икономика. Мой дълг е да помоля хората да помислят, преди да се поддадат на паниката.

69

АЗ

преди 10 години

1997....ТОВА Е...А ДРУГОТО СИ ГО ЗНАЕМ

68

Беселина

преди 10 години

До до БеселинаАко имате такава информация, гражданският Ви дълг е да я съобщите в ДАНС или където според Вас трябва да отиде по компетентност. За съжаление, в страна с неработещи институции и корупция по всички етажи, не съм сигурна дали би било полезно. На Ваше място аз щях да постъпя според съвестта си.

67

Анонимен

преди 10 години

ей лъжата да си чувал че има закони и тези закони трябва да се спазват? Не си нали ? Отивай да четеш чл. 326, ал. 1 от НК "демократе"

66

байганя-проксито

преди 10 години

До големия шрифт - много си бил оригинален бре, разбрал че някъде може да се очакват засилени мерки и се прави на ***, досущ като отрепките които провокират полицаите по по мачовете. Аз ако съм на ДАНС бих те прибрал като чикагото,ама бих те и пуснал на медиите хубаво да ти види простащината цялата страна.

65

Анонимен

преди 10 години

ИИИИИИ

64

AZ

преди 10 години

КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ ГОЛЕМИЯТ ФИНАНСОВ ЕКСПЕРТ НОСТРАДАМУС,НЯМА ЛИ ПАК ДА ИЗБЪЛВА ПРОСТОТИЯ ДА ПОБЪРКА БЪЛГАРИТЕ

63

до 90

преди 10 години

"браво на ес , как ни обичат , дават ни пари ей така"ЕС не дава никакви пари бе, ЕК е одобрил държавата да налее 3 милиарда в банките.

62

реален

преди 10 години

Спрете с паниката.Да покажем поне сега, че сме народ, а не стадо овце!

61

Анонимен

преди 10 години

Банките нямат загуби, а само печалби от прекратените депозити и лихви.Глупаците ще обикалят от банка на банка, банките имат споразумение да си помогнат с КЕШ и компютърни транзакции под формат на еднодневни междубанкови депозити, където се наложи.Губят ***, които не знаят че парите са им гарантирани по закон като страна член на ЕС.А супер простите които си носят парите кеш ще бъдат ограбени,но това е цената на глупоста.Поне парите ще се завъртят в икономиката.

60

Анонимен

преди 10 години

Бойко да ходи обратно в щатите за нови инструкции как да зароби българите със заем от МВФ.

59

Ф.С.В

преди 10 години

Кипърският сценарии беше така направен че богатите си изтеглиха парите понеже имаха инфо- а бедняците останаха с блокирани сметки- отделно им сложиха % на влоговете