16

абе

преди 10 години

Кобрата ще бъде по добър ама проблемът е в гл съдия и страничните ...главният ако отсъди некой измислен ногдаун всичко може да се обърни

15

рустам

преди 10 години

стига сте го хвалили Кубрат такъв бил онакъв бил аз знам само че на украинския ХАХОЛ и обама и нато не могът да го спасят от тупалките на нашия. удри Кубрате удри

14

Анонимен

преди 10 години

Достигане до бой за световната титла е огромен успех. Може само да го подкрепим да успее да стъпи на върха.

13

Анонимен

преди 10 години

Преди да отписвате Кобрата, запомнете едно- няма непобедими боксьори, ако ще цял склад с колани да имат.

12

gft

преди 10 години

хмм от бокс, нито разбирам, нито се интересувам, но винаги гледам когато играе Кобрата.Интересн мач ще е, както и да завърши!Стискам палци за нашия.

11

swe

преди 10 години

jelaya radostna pobeda na bg boxer K.Pulev :)

10

Реалист

преди 10 години

Пулев ако изобщо удържи до края на мача и да изгуби примерно "достойно".......... по точки................. ще е СУПЕР УСПЕХ!!!!! За победа - изобщо дори нямам представа как някои хора си е мислят тази работа................... ;) То на Олимпиадата в Пекин - когато уж беше тръгнал за Олимпийско злато и нямаше кой да го "спре" - още в първия кръг някакъв колумбиец на има Оскар Ривас го би , като маче у дирек и го отстрани......... Какво да говорим за боксова машина - като Кличко !!!!! :)...

9

Анонимен

преди 10 години

Мачкай Кобраааа!!

8

Водния мс

преди 10 години

Време е а изкараме отровния зъб на Кобрата каза Кличко ! Само да не се превърне в СМОК !

7

Анонимен

преди 10 години

Ако говорим като личности, и двамата са ми еднакво неприятни -брата на Кличко разби Украйна, а Пулев е приятел с ББ и има характер на чалгар.Ако говорим чисто спортно - Кличко превъзхожда Опулев с няколко нива,но пък си заслужава за един бой чалгара да вземе повече от милион.Дано никога не го срещна на живо защото мнението на хората имали контакт с него е много лошо.

6

Анонимен

преди 10 години

И двамата са ***, той ако кУбрат беше свестен нямаше да ходи с Андреа...

5

Хахото

преди 10 години

Аз не виждам как нашият ще може да победи Кличко! И други боксьори са се пънали срещу Кличко, как са щели да го бият, как се бил страхувал от тях и пр. и пр. (репертоара на Кобрата), а в последствие Кличко "заговаря" на ринга и ги смазва от бой! Предполагам, че и с нашият ще се получи същото, но дано ме изненада приятно! Успех на Кобрата!

4

сведущ

преди 10 години

Кобрата има възможности не само да го бие, но и да го направи смешен и жалък.Мисля, че единственото силно оръжие на Кличко в този мач, могат да бъдат съдиите.

3

Анонимен

преди 10 години

тръгва с големата кошница ама да се не върне с подвита опашкажелая успех

2

Ааз

преди 10 години

Даже не си направихте труда да напишете една своя дума, директен превод :)Иначе go go go COBRA!

1

Путев

преди 10 години

Абе пАре за вип билет нЕма, обаче за обикновен има. Бойко да гледа да не прави избори на 6-ти, щото ние сме в Хамбург.Само Кубрат! Българи ЮНАЦИ!