42

qwer

преди 9 години

"Луксозният живот на румънските роми" - я се освяткайте малко бе ***, написали сте "румънските роми", че има ли румънец който да не е *** бре нещастници, я четете историята малко за тези *** племена и ще разберете защо са ги изритали още навремето римляните от пределите на Римската империя, та тези *** дори нямат и собствен език, всичко са крали от тук от там дори имат и Бг думи. Крадливо и сополиво племе са тези нещастници, сега Европа разбра грешката си но късно вече ги прие.

41

Да ни е честит ...

преди 9 години

Три милиардният ***, който ще се роди към края на годината. Светът се *** - България е умален модел на ставащото в света. Един етнос е 25% от световното население и това е МАЛЦИНСТВО ?! А българите сме 6 промила от световното население !!!

40

Диана

преди 9 години

Положението вече ми е ясно. Все пак съм сигурна че има бедни румънци, които нямат възможностите на тия Калдераши ли са какви са, но си остават ***-кръвопийци. Тук също си ги имаме за съжаление.

39

лпп

преди 9 години

Бах мааму.То в Румъния на глава от населението трябва да има по 50 казана за ракия.Цялата държава ще плува в алкохол.Я стига с тези глупости и там тарикат ромлетата перат мангизи на ***.И като у нас няма кой да им потърси сметка защото през 4 години има избори(А У НАС И ПО ЧЕСТО).

38

един

преди 9 години

до 51 всички до един са ***.Градчето е близо до Александрия.На около 120км западно от Гюргево

37

Osman

преди 9 години

e i golyama rabota;ZIGANINIT SI E ZIGANIN; prosto si mirisat

36

wasp

преди 9 години

А бе аз още не съм виждал калайджия с бентли...тия пари с честен труд не са изкарани и никой не може да ме убеди в противното!

35

Диана

преди 9 години

Да, разбирам че румънците са много напред за разлика от нас, въпросът ми беше друг: всичките ли 5000 жители на това градче са ***, защото не ми се вярва.

34

Анонимен

преди 9 години

До WWWДо 14 -тият ден я връщат по закона за потребителите защото още на втория не е девствена.И правят рекламация.ЗакониЩо да кажеш?

33

ROM-LYANIN

преди 9 години

DO neo5; DA SI JIV I ZDRAV NO MISLYA 4E NYAKOI NECHTA NE SA TOLKOVA LESNI KOLKOTO SI GI MISLIM 4E SA LESNIDUMATA ROM E MNOGO DALGA I CHIROKA TAM SE KRIE ISTORITA NA 4OVESTVOTONO ZLOBATA I PROSTOTIYATA NE NI DAVA DA SI OTVORIM MALKITE MOZA4ETA

32

Анонимен

преди 9 години

Светът се *** - 1 500 000 000 *** в Индия и още 640 000 000 по света. Мианмар и Бангладеш са ***.

31

Диана

преди 9 години

Нега сега някой да ме светне: всичките ли 5000 жители са *** или има и румънци ? Може би ако има румънци са много по-бедни.

30

ROM-LYANIN

преди 9 години

VSI4KITE PATICHTA VODYAT KAM ROM NA VACHIAYT SLAVYANSKI EZIK (RIM)

29

бай Тъпчо

преди 9 години

А бе туй нящо сиганинат е запазена марка кат кока-колата бе,дет и да го видиш ако ще и накраят на таз земя,то си е пак същото,та даже и никаква разлика нема-дай му на *** пари и му глей сеират-ша ги поарчи за шарении и ша са докара с лачени трандафори,лъскава риза и пет кила ланци ама инак ръцете нема са сети си измий,па жена му ша са белоса с помада,ша си къноса червени ноктете и ша тури два златни зъба отпреде за афторитет ама ай да са живи и здрави-тай си разбират животат и тай си го карат

28

Анонимен

преди 9 години

Романия, е доста красноречиво!!!Ромска държава!!!Ромска държава, която се превърна в дясната ръка на Американците в Източна Европа!!!И изпревари България, за отрицателно време от няколко години!!!Да са живи и здрави братята Ром -анци!!!

27

WWW

преди 9 години

А медта отде я вземат?Булката на снимка 16 е красавица!

26

mm

преди 9 години

В статията пропускат най- важното :) исторически тоя *** род се занимава с правене на медни казани обаче сегашните им пари не са от това. *** барпни в тоя град се занимават с търговия на светни метали, познайте от къде си берат цветните метали изначално :) просто са много по-организирани в брането от нашите ***. Мжду другото информацията ки е от оригиналната статия на national geographic.

25

Анонимен

преди 9 години

Стегнете се малко Днес.бг този материал е от брой от преди няколко години от National geographic. Колкото до селото то се намира до град Александрия на 50 км от границата. А самият град е основан от граждани на град Свищов пореди 200 години. Така, че не ми говорете за 80 км от Букурещ, а за 50 от Свищов. Мисля, че за българите е по ясно така. Не дейте да копирате дословно чуждите автоери в списанието!

24

1

преди 9 години

Гледайте румънско-*** музикална програма "Taraf".

23

Жоре Сикиджем

преди 9 години

Ей тва българете сте много завистливо племе. Нормалните хора не са луди като вас да бачкат на разни *** за по 400 лв. на месец и да се чудят как да куупят хляб. На вас като ви харесва да живеете в мизерия, живейте си така. Ние си работим и си изкарваме пари. Затова ние живеем добре, а вие живеете зле.