62

Анонимен

преди 10 години

Добре хайде сега държавата да направи следното:1. Който е позволил или не е контролирал строителството да си подаде оставката, да бъде съден и да не може да заема обществени позиции в близките 15 години.2. Който е построил къща в дерето да изчисти поразиите по улиците и да изчисти и дерето от къщата си. Нека общината да предложи техника, но виновният да плати после разходите!България няма да се *** от нараствощото *** население, а манталитетът му е вече *** на българина!

61

Анонимен

преди 10 години

Виновни са управниците и държавни и общински, че допускат това безобразие, не прилагат законите и не озаптяват това племе, така както наденват хомота на нормалните български граждани.*** не са виновни-за тях се знае, че имат малко общо със съвременния човешки вид камо ли да спазват законите, а тези които ги ползват за гласоподаватели и после се правят, че не виждат какво правят!

60

Лоша работа

преди 10 години

До 55:Прабългарите според последните исторически изследвания са източно ирански племена, т.е. братовчеди на персите, а не на индийците. А славяните не са били много по тези земи, повече изглежда са били гърцизираните и романизирани траки.

59

Анонимен

преди 10 години

Хайде сега да видим общински съветници и кметчета в затвора !!!!!

58

БЪЛГАРИН протестиращ

преди 10 години

И сега какво правим ще бутаме ли тези 50% незаконни постройки или пак ще си затваряме очите,а братя българи...

57

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен N3Не трябва да се забравя, че бившия кмет Кирил Йорданов стана такъв с подкрепата на БСП. Едва последния мандат от многото бе "привлечен" от ГЕРБ. Също така преди да стане кмет г-н Йорданов беше областен управител издигнат от управляващите тогава БСП.

56

Анонимен

преди 10 години

Проблемът е повсеместен. Само преди година-две гледахме по телевизията показните, шумно афиширани акции с багери в Ченгене скеле и в митничарското село, но тенденциозно забавили се или пропуснали много други фрапантни нарушения по морето и курортите. И по-добре и да не се питаме къде заустват повечето от нацвъканите хотели и къщи за гости, щото би трябвало да не стъпваме повече на море.Аспарухово е представително за повсеместно случващото се из БГ безхаберие и безотговорност с привкус на пари.

55

дсф

преди 10 години

Гаси расистите, тука е пълно с побъркани атакисти, това ако бяха вашите къщи нямаше да лаете така...

54

АЗ

преди 10 години

*** са виновни с техните незаконни къщи, заради тях пострадаха хиляди българи, до кога ще ги носим на гърба си !!!Сега те се нареждат по 2-3 пъти за помощи, крадат кухненски уреди от наводнените къщи и ги продават на вторични суровини !!!До кога ще им позволяваме ???

53

истината

преди 10 години

Българите също имат *** произход. Хан Кубрат се преселил от далечните земи между Индия и Китай. Прабългарите са *** племе, което идва тук на Балканите да краде. Били са *** с 10 бани по рождение, но след смесването с русите славяни кожата им избелява с времето. Обаче гена си остава ген и сега българите лъжат и крадат като своите братя ромите. Кръвта вода не става. Общите корени на българи и роми в далечната Индия си казват думата.

52

...

преди 10 години

Аз не мога да разбера, *** управляващи не се ли сещат, че ако решат въпроса с *** и забранят на неграмотници да гласуват, ще се лишат от 300 000 гласа, но ще спечелят поне 1 000 000 от българските гласове. Какво трябва да се случи, за да го проумеят?

51

Анонимен

преди 10 години

В тази държава отдавна не се спазват закани.Веднага всички се обърнаха срещу *** и забравиха за хотелите навсякъде по нашето черноморие.Ако утре дъждовете се насочат на юг,в тези бетонни кутии ще погребем много повече хора.

50

...

преди 10 години

Значи вижда се начинът ни за оправяне вече! Първо тия сичките плъхове дето не могат да четат и да пишат и нямат завършен 8-ми клас да им се ЗАБРАНИ да гласуват и после да се дигне едно БЕСИЛО там на жълтите павета (на *** на коня) и постоянно да има по некой дупетатин провесен там! Това мисля ще е едно добро начало!

49

Анонимен

преди 10 години

Ами, тцЪ, то те си я гледат - лапат парички и бранят индобългарите. И именно държавата им позволява да го правят. Полиция, прокуратура и т.н. спят зимен сън. И мургашите се чувстват все по-безнаказани. А усетят ли, че и някой ги подкрепя - край.

48

тцЪ

преди 10 години

до 46БХК и т.н да си гледат работата. Не виждам подобни *** организации да проработиха във Франция. Да - бълваха змии и гущери по медиите, но това не попречи незаконните гета да бъдат разтурени. ;) Докато на такива *** като неоялите се *** от БХК им се обръща внимание, дотогава ще има проблем.

47

Анонимен

преди 10 години

Милионерът гербераст Портних е избран с гласовете на *** от Аспарухово.Ами що не спечелихте вие, бе мамин? Нали Варна беше "столица на революцията" срещу банкянския, нали уж се палеха и т.н.? И какво излезе? Тиквата не щат, ама и за вас не гласуват. Замислял ли си се върху този факт, или опорните точки са ти достатъчни?

46

ghdkghd

преди 10 години

А изгубените човешки животи кой ще върне?

45

АЗ

преди 10 години

Попитали един мъдрец :- Учителю, още дълго ли ще чакаме да стане по-добре?- Ако ЧАКАТЕ, ще е дълго - отговорил той.

44

Анонимен

преди 10 години

Ааааааааа, тцЪ, недей така!А се е появил булдозер, а са цъфнали оня безродник Кънев и БХК с цяла флотилия телевизионни бусове и почва една... Ревящи ***, конвенции, харти и какво ли не... Че местната власт е спала сладък сън с години, е ясно, но държавата е тази, която позволи на някакви дрипави *** да правят каквото си искат.

43

Анонимен

преди 10 години

Герберастка ***!!Милионерът гербераст Портних е избран с гласовете на *** от Аспарухово.Това се вижда ясно от изборните резултати за кметДокато има толкова ЛОШ МАТ РИАЛ ще затъваме в простотия и мизерия