316

Анонимен

преди 9 години

WWF.bg,нека помогнем на природата..

315

vanko84

преди 9 години

До Аловхаха

314

Алов

преди 9 години

Добре де ,морето е до тях. Не разбирам защо плуват по улиците ???

313

Георги Тошев

преди 9 години

Оооооооооооооопппппппппп ! ))

312

vanko84

преди 9 години

До Анонименайде на бас брат ,ама ако ти докажа че са правили ,а защо като са ходили за уран на оня полюс сами са се стреляли , и сами са се избили американците има около 50 загинали

311

vanko84

преди 9 години

Вън България от нато и оон

310

Анонимен

преди 9 години

До vanko84сащ,са си правили опити като са разпръсквали йони в йоносферата още през мисля ч3 беше през 70-те някъде ,така че не се хабете да пишете глупости и празни приказки------айде пак САЩ виновни :)

309

vanko84

преди 9 години

сащ,са си правили опити като са разпръсквали йони в йоносферата още през мисля ч3 беше през 70-те някъде ,така че не се хабете да пишете глупости и празни приказки

308

vanko84

преди 9 години

тея конспирации онея от съединените афганистански щати ще ни съсипят

307

ТуТМаник

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Ракети и/или самолети натоварени/разпръскващи сребърен йодид . Тази практика не съм чувал да се практикува от повече от 20 години Спомням си по канал 1 навремето по сутрешния блок май беше ( Величко Скорчев още беше водещ) как говореха за това - и че се използва и във селското стопанство за да предпази реколтата от унищожение при риск от такива поройни дъждове

306

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Затова пък за утрешния гей парад в София управниците ще вземат всички мерки, за да няма нито едно облаче ...*** ценности и приоритети какво да се прави !

305

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевСпоред мен всеки можеше да се окаже между жертвите, защото това е природно бедствие!Стига сте го обръщали на политика и конспирации!Кой е застрахован и в коя част на Земята от природни катаклизми???-----айде стига бе, серизно ли ?само в *** като стане трагедия трябва да изпитваме съжаление :)

304

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Като дете помня, че, когато наближи буря и се струпат черни облаци военните започваха да стрелят с ракети и ги разбиваха. Така рядко падаше градушка, а за наводнения не съм чувал.Днес в еврогейска България такива мерки не се взимат. Народът е оставен на произвола на съдбата и на милостта на Господ.Снощи Варна беше буквално удавена. Това не е някое затънтено селце в Странджа, а е морската столица на България !Питам тогава - напред или назад върви държавата ни ?

303

Анонимен

преди 9 години

До Petar, NYБедността на българите е в идеята, че някой друг е виновен за положението им. Нормално е да има конспирации, всяка група от богати хора с общи интереси оформя конспирация. Но да мислиш, че дъжд във Варна е причинен от група антени в Аляска е идиотско. Преди две години преживях Санди в НЙ, коментарите бяха: така им се пада на американците. Сега заваля дъжд във Варна, пак те виновни.------австралопитеците в *** гинат, не може да се избяга от природните закони

302

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Това е катастрофа ! Броят на жертвите вече е 12 ...За допускането на такава трагедия в една нормална държава ще има не просто оставки, а и управници вкарани в затвора !Ако Варна беше в Русия бъдете убедени, че Путин ще вкара варненското кметче Портних за дълго в килия.И друго. Едно време в България имаше борба с градоносните облаци. В уж бедна и уж изостанала социалистическа България имаше система за противодействие с ракети на подобни бедствия.Днес в еврогейска България няма нищо !

301

Анонимен

преди 9 години

до 384При липса на аргументи стигна и до "други неща да си капя в очите", а?Колко си смешен!

300

Анонимен

преди 9 години

до 278Как Еленче, историята е малко особена. Визина е лекарство което избистря очите ако си препил и трябва да се явиш свеш на другия ден на работа за да не те гледат колегите ти с насмешка, анай-вече шефа ти да не те усети. Та стана въпроса за това лекарство, тъй като аз съм варненец и съм превъзбуден от тази трагедия в моя град и няма да мога да заспя, апък и пия( съвсем нормално е) и днес трябва да съм сутринта на работа, че Визина помага да не ме виждат с червени и мъгляви очи. Т'ва е!

299

Анонимен

преди 9 години

до 380Правя разлика бееееееее! Ти *** ли си бе? Все едно да има млякото 2 седмици годност, но като го отвориш само 4-5 дни в хладилник. Това е същото и с газираните напитки, като ги отвориш- изветряват. Аз ти говоря за лекарства бе! И ти дадох пример с капки за очи. Като ги отвориш действат колкото срока им на годност преди да си ги отворил стига да завинтиш капачката пак плътно. *** ЛИ СИИИИИИИИИИИИИИИИИИ????????????????????Не бе, казах ти- Кушувай си през месевц Визин, щото изветрявал!

298

Анонимен

преди 9 години

до 358Аспарухово било до Владиславово? Малка грешка правиш моето дете!Владиславово се намира на баир и е най-високата част на град Варна където няма начин да стане наводнение, а квартал Аспарухово се намира на 20 километра от него и то на другия бряг на Езерото, но е кофти разположен квартала откъм порои.

297

Илиева

преди 9 години

До op sa358Аспарухово е квартал на срещуположната страна на квартал Вл. Варненчик, заключва се към нос Галата и е в най-ниската част на района