16

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 10 години

Ако някой не познава белият и хубав руски народ, разглеждайки тези снимки ще си помисли, че руснаците са всичко друго, но не и бели хора.Единственият факт е, че уж изостанала Русия е имала цветна фотография преди 110 години !Другото е опит за манипулицаия със старателно подбрани снимки, които имат за цел да изкривят реалният образ на руския народ.

15

Анонимен

преди 10 години

Жалко за Русия . Едно време когато е съществувала е била велика държава с култура и наука. То едно време и България и Китай и много други държави когато са съществували са били велики. За съжаление червената чума е затрила всичко.

14

55

преди 10 години

Човешкият гений няма народност. Щастлива случайност е обаче че снимките не са останали в Русия,защото болшевиките щяха да ги унищожат.

13

Да живее Америка

преди 10 години

Вечна слава на Америка.Докато пияните мужици си правят снимки, в Холивуд се снимат епохалните филми на човечеството.

12

мечо грух

преди 10 години

До КазаньМда. С поркането

11

Казань

преди 10 години

До Ех, Русийо, РусийоТя и сега е много много напред!

10

Анонимен

преди 10 години

Пак американски глупости, нямате спирка ей...

9

Петър

преди 10 години

До "Европееца"А, аз най-*** нещо, което съм чувал/виждал в последно време, е опита ти за оценка на художествени произведения! Не си губи времето да разглеждаш художествена фотография, или пък да даваш оценки, ами виж последните новини около звездите на "Пайнер", и подготовката на новите им "творчески" проекти!

8

ВикТ

преди 10 години

До Ех, Русийо, Русийо...ех Америко, Америко, да ги беше приютила всите руси, сега нямаше да са такава ***...

7

Анонимен

преди 10 години

снимка 3

6

Анонимен

преди 10 години

Grad Artwin 1910 godina.Armenia.4 godini po kusno turzite ste izkolqt zelia grad i sega e na turska teritoria.

5

Ех, Русийо, Русийо

преди 10 години

Колекцията е безценна!!!Друг е въпросът как синовете на фотографа са се оказали в САЩ в средата на 20-и век. Вероятно баща им е напуснал Русия след революцията. Жалко, тази велика страна е загубила десетки хиляди ценни хора, благодарение на делото на които сега можеше да е отишла много, много напред.

4

ТуТМаник

преди 10 години

До 1 Недей сега така , ще разлютиш оди-серита , мадам9961 , мантиутри и все подобни *** . Как МОЖЕ RETARDERICA да не е измислила ВСИЧКО на този свят .Не АМЕРИКО-ХУЛСТВАЙ .....А иначе предполагам ти е ясно чия ръчица стой зад болшевиките ....

3

Факт

преди 10 години

Русия е мъртва от над 100 години. Просто една миризлива клоака от престъпни елементи агонизира в момента и е известна по света като блядистан, има си и кгб мюлюцюнер за вожд на крадливото племе, известен е като лилипутин ленинградски сред електората, или като пигмея в спортните среди. Факт!

2

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Оф много е голяма тази русия , все се давим като се опитаме да я налапаме!

1

Анонимен

преди 10 години

Колко напред са били умовете в Русия преди да ги разстрелят и заточаг в ГУЛАГ болшевиките....