90

Анонимен

преди 10 години

До САМО АТАКА!!!Бегай при Болен Пидеров под масата и си рупай пицата бе.Де беше днеска бялата Златка да подкрепи референдума,а?Тоя бял турчин и шаиката му-любители на пицата,ако не е Куба,Париж или Брюксел влизаше само да крепи турците и комунистите на власт,нали е "златен пръст",нали е "фикус"...Въобще не го хвали този вонящ политически труп.

89

Лора

преди 10 години

"България е превърната в полигон за изпробване на съвършено непознат досега механизъм за претопяване на цял един народ и разграждането на държавата му със съдействието на самия този народ и основните му институции,които заработват в един момент по чужда програма, без видимо нарушение на нито един от основните принципи на Конституцията и демокрацията.По-кратичко казано,обреченият на бесене,насапунисва сам въжето,слага си примката на шията и сам изритва бурето под себе си."-големият Николай Хайтов

88

VB

преди 10 години

Какво пречеше един референдум заедно с изборите...?

87

Анонимен

преди 10 години

"АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ ОТНЕМА ПРАВОТО ДА НЕ ГЛАСУВАМ! ТОВА Е МОЕ ПРАВО И ДЪРЖА НА НЕГО!"Льольо, така само увеличаваш значението на купените гласове. Акъл море - глава шамандура.

86

Анонимен

преди 10 години

Имаш право да гласуваш, никой не те спира, гласувай! Не искаш да гласуваш, пак никой нете спира!! Прави каквото искаш! Никой не те спира!Имаш право да гласуваш, но имаш право и да не гласуваш! АЗ ЛИЧНО, НЕ ИСКАМ ДА МИ СЕ ОТНЕМА ПРАВОТО ДА НЕ ГЛАСУВАМ! ТОВА Е МОЕ ПРАВО И ДЪРЖА НА НЕГО!

85

За Война Съм!!!

преди 10 години

Кръв ще се лее като река на Есен Кръв!!! Ще *** бавно и мъчително за всичката мъка, която ни причинихте....

84

мтм

преди 10 години

опитваме се да си упражняваме гражданските права уж демократичен изборно сякаш сме безсилни и безгласни и без значение.една шепа дребнави крадливи човечета ни таковат маса години вечеваща....

83

Анонимен

преди 10 години

ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ НАЦИОНАЛИСТ И ПАТРИОТ! ВОЛЕН ДА КАЖЕМ, ЧЕ Е НАЦИОНАЛИСТ, ПОНЕ ЗА ТАКЪВ СЕ ПРЕДСТАВЯ! НО, НА ТУРЦИТЕ НАИСТИНА ИМ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, ДЕДИТЕ ИМ СА ЖИВЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ВНУЦИТЕ ИМ ЩЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ, ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ НАИСТИНА СА ПАТРИОТИ, ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ И СЕ БОРЯТ ЗА НЕЯ! И В ТАЗИ ВРЪЗКА НЯМА НИЩО НЕЛОГИЧНИ, НАЦИОНАЛИСТИ И ПАТРИОТИ ДА СА РАМО ДО РАМО! КАТО НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ СРЕД ТУРЦИТЕ СЪЩО ИМА НАЦИОНАЛИСТИ!

82

Панайот

преди 10 години

Вредните комунисти и гадните турци пак се сдушиха и продължана да ни опъват нервите.Моля Ви братя българи,ГЛАСУВАЙТЕ,всички до един.Тогава от общия процент турците може да не минат 4те % и ще ме хванат за хурката!

81

darcas

преди 10 години

Ако политическата олигархия я устройваха Мажоритарните избори в 2 тура, щяха първи да ги въведат. Това е най-големия кошмар на статуквото

80

До 84

преди 10 години

Това не демокрация,а диктатура от Брюксел,обясни на целокупния избирател,че той само избира марионетките, които ще му представят и снесат решенията на ЕК.От тях и от теб,независи абсолютно нищо.Сменяме съветската с проамериканска диктатура.Означава че требва да ги бият всички,не избирателно,защото лъжат че има демокрация понеже може да ги напсуваш и съда не може да ти направи нищо.

79

Анонимен

преди 10 години

ДО ясновидецЯСНОВИДЕЦ, МАЙДАНА СА ИЗБОРИТЕ, ЩЕ ОТИДЕШ ДА ГЛАСУВАШ, ТАКА ДА СЕ ШЛЯЕШ И ДА ПРЕЧИШ НА РАБОТЕЩИТЕ ХОРА ПО ГРАДОВЕТЕ, ДА БЛОКИРАШ ДВИЖЕНИЕТО И ДА ПРЕЧИШ НА ГРАЖДАНИТЕ , ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, ТОВА Е НАСИЛИЕ

78

дам

преди 10 години

изводите от днес ....най големите защитници на задължителното гласуване , другарите Болен и Сергей дори не си направиха труда да отидат в парламента .От гласувалите единствено ГЕРБ до един подкрепиха мажоритарния вот , електронното гласуване и провеждането на референдум за задължителнотоВсички от ДПС гласуваха против ,а от БСП само един депутат , който съвсем скоро явно ще е изгонен от столетницата.След днешния цирк на другарите , ГЕРБ могат да очакват минимум 15% преднина пред БСП на вота

77

Анонимен

преди 10 години

Нали имаше събрани подписи, те не могат да не го проведът? Какво стана?

76

ясновидец

преди 10 години

Руско - турските си изпросиха Майдан...

75

Анонимен

преди 10 години

ВЕЧЕ СМЕ ВЪВ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ИМА ЕВРОПЕЙСКИ НОРМИ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ, ОТ ПОЛИТИЦИТЕ МНОГО МАЛКО ЗАВИСИ, СЪБИРАТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА НА СЕДЯНКА!!!! ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗАВИСИ, ДАЛИ ДА СЕ ПУШИ В ЗАВЕДЕНИЯТА ИЛИ НЕ, КАК ДА ИЗГЛЕЖДА БЮЛЕТИНАТА, С ХИКСЧЕ ИЛИ ЧАВКА, КОГА ДА СА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ, ТОВА ЗАВИСИ ОТ ТЯХ, НА СЕДЯНКАТА , ТОВА ОБСЪЖДАТ, ОСТАНАЛОТО СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ НОРМИ НА ЕС!

74

До 59

преди 10 години

Бате така им го написаха медиите,че на народа да му говори точно това....което ГЕРБ иска.Леля Пена от Зайчар,не прави разлика м/у референдум за задължително гласуване",вместо само промяна в изборния кодекс с гласуване на партиите в парламента.Дори "Мутрата" не прави разлика,някой му е показал този трик с документалната заигравка с думите и термините.

73

до сергей станишев

преди 10 години

и сега кво иво прокопиев управлява държавата -нали протестърите или по-скоро простакесите ви натискат да подадете оставка ,абе всичките вие кратуни в народното събрание за какво ви избирахме когато идна шайка платени мутри и мутреси клатят държавата в буквалния и преносния смисъл,за какво получавате заплати и си мълчите като мишки,тия протестиращите за по-малко от 50лв. не излизат навън -що правите на шантав целия народ ей живеещите в софия-вие не сте цяла България и на мен не ми харесваше

72

Анонимен

преди 10 години

По -добре е да има референдум в София с въпрос " да се увеличи ли заплатата на кмета с 1000 лв. или да не се увеличава " Резултата ще е най-обективната оценка за работата на кмета и на цялото ръководство.

71

Край

преди 10 години

Не се подлъгвайте че герб са ЗА референдум. С удоволствие ще го забравят ако получат мнозинсво. НАРОДА трябва да НАЛОЖИ този референдум на политиците.