71

Анонимен

преди 9 години

да, аз пак питам. Случайно да не сме станали част от САЩ? Толкова дълга командировка там имаше престъпника Цветанов, сега мераклията стар-нов мародер за премиер. Кво става? Нещо не е наред, нещо много силно се вмирисва, а ние си чешем езиците с русофоби и русофили. В друга посока ни предават, хора. Да се вземем в ръце и да пресечем всякакви опити, от които и да било да ни отнемат независимостта. Не сме зле, не сме за изхвърляне, можем и сами!

70

Анонимен

преди 9 години

До77 IMA LI OSHTE LUDI DA GLASUVAT ZA TRIONATA KRADITZIA?

69

Анонимен

преди 9 години

Погледнете ортаците на карти и на тенис на Мутрата и ще разберете, кои са Задкулисието в БГ. Истинското, което си трае. Не тоя *** Пеевски, който *** медии ни натправта цяла година. Та тоя Свинчо е бил втори клас, когато се формираше Задкулисието.

68

Дедо

преди 9 години

ТОВА ОТ МОСКВА ЛИ ГА РАЗПОРЕДИХА????????????????????????????????????????????????

67

Ицо

преди 9 години

Разбира се, че Бойко Боисов има връзка с Русия. Нали е слуга на Валентин Златев, шефът на правешкия клон на БКП, който го издигна и за Премиер. А пък Златев е шефът на руската ЛУКОЙЛ у нас. Както се казва, навързани са като свински черва.

66

млад пич с кинти

преди 9 години

До ВасилевСтига рева и мрънка бе, ***. Как пък не разбрахте, че ако си тарикат който и да е на власт ще живееш добре и ще имаш кинти. Познавам хора, дето от 10 години не знаят кой е на власт - връткат си схемите и не им пука кой е в момента начело на Чалгария. Само *** и мухльовци могат да разчитат държавата да им оправи живота, това е положението. А, и пенсиите, де само реват че са гладни мишки и искат да папат наготово ...му-ха-ха-ха

65

ЗАКУСВАМ С ОРЕХОВКИ

преди 9 години

Болонката на ХУНТАТА - Уринарски най-накрая ще залезе безславно след няколко дена. Това е най-проваленият политик на прехода:1. Доказа че е ренегат и от демократ може да стане комунист2. Най-безславният кандидат за кмет - само след седмица му снеха доверието, задето го хванаха че се отчита на Черепа2. Най-жалкият и безгръбначен, както и за най-кратко време министър-председател

64

ха-ха-ха-ха :)))

преди 9 години

До 77Има, да. И със сигурмост ще са поне 3 пъти повече от *** и пенсиите, дето ще гласуват за ХУНТАТА

63

мечо грух

преди 9 години

До ДО МЕЧО ПУХАма селски, не те знам къде живееш, ама аз оставам с друго впечатление. Че тоя дето постоянно мрънка е Педро, а не Борисов. Значи на Педро всяко изречение, всяка дума му започва с "ГЕРБ са виновни" или "Борисов е виновен". И това не е от сега, понеже явно ти си късопаметен и простоват човечец, само припомням, че Педро и при предишната Тройна Коалиция не спря да се оправдава, само че с Костов. Така че да приписвате собствените си недъзи на другите си е ваш патент

62

viva la Djurevia

преди 9 години

До 73Ще изчезне и то много скоро. След само 30 години, вече няма да има ни един българин. 70% ще са ***, 10% турци и 20% джуревци - *** получени от смесването на българи с ***. И тогава вече може държавата да се прекръсти на Джипсиландия или Джуревия :)))

61

Анонимен

преди 9 години

има ли още луди къде ще гласуват за Герб

60

ДО МЕЧО ПУХ

преди 9 години

АМА ТОЯ САМО СИ МРЪНКА ДРУГО НЕ ПРАВИ НАЛИ ЖИВЕЯ ДО НЕГО БЕ СЕЛСКИ

59

Георгиев

преди 9 години

До Василев 67И как така Педро нищо не каза за този договор? Той, дето дори си измисля какво ли не, само и само да плюе по Борисов изведнъж няма да се възползва от случая и да развее този неизгоден договор (дето си го сънувал на Позитано най-вероятно) и да злепостави ГЕРБ. А ако е секретен, поне да спомене за него, да каже, че има такъв договор, неизгоден е и Бойло е виновен, в типичният за Педро стил :)))

58

Анонимен

преди 9 години

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРП

57

Народ

преди 9 години

Е, подписаха си Южен поток бързичко, като видяха резултатите от изборите, и сега вече могат да хвърлят врелия картоф в ръцете на следващия. Но проклятието за поредното предателството на родината и след оставката ще ги застигне.

56

мечо грух

преди 9 години

До 60Що бе селски, сега да не би да сме разхлабили коланите? Освен че дадоха на пенсиите 5 лева отгоре, аз за средната класа нищо не съм видял да направят тези ***. Не стига, ами взеха и 11 милиарда за една година и като дойде време да се връщат тогава ще разбереш какво значи мор и затягане на коланите. Ама дано пак тази турско-червена ХУНТА да си спечели изборите, че те да си връщат масрафите, не някой друг. Пък и другият да не "мрънка" - както казваш, че връща чужди заеми

55

Анонимен

преди 9 години

долу Герб и БСП завинаги

54

Анонимен

преди 9 години

бате боко идвай у столипиново да ти гласуваме бе братчет и даваш 30лв

53

Анонимен

преди 9 години

Бойко не сме те забравили да знаеш внимавай с бедния народ

52

турчин

преди 9 години

*** на българина няма край.Днес ,утре.Хората като нямат достойнства,така е....