42

.

преди 9 години

Къв лош футбол в Испания бе госпожа ? Кой е европейски шампион ? РЕАЛ ...РЕАЛ ОТ КЪДЕ ? ОТ МАДРИД ! МАДРИД КЪДЕ ? ИСПАНИЯ ...и не учи ти мъжа си стрино кое как и защо , глей си там манджите.

41

Анонимен

преди 9 години

До КасиясТи в Испания ходил ли си, защото аз там виждах само такива. Статистиката за най-много гейове е в Испания

40

ODESSA

преди 9 години

Подсети ме че отдавна не съм си поръчвал пица, какво работя може да е само във сферата на предположенията ти. Няма да пиша тук, какви са моите предположения за теб уберменш :))))

39

Да живее Испания

преди 9 години

Единствената държава, която е приела добре българите в Европа бе Испания.Случаите на дискриминация на българите в Испания бяха малко,сега испанците са в по-тежка криза от нас.Холандците ни презират.

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНай-великата е,ама ако има такива мачове.Когато ми се лигавят и не ме държат в напрежение ме дразнят! Много пари им сипаха на ритни-топковците и взеха звезди да стават без игра,а само от реклами и пране на пари!Едно време имаше такива мачове.Добре е,че днес и младите могат да видят тази красива игра!

37

Анонимен

преди 9 години

Понеже моят мъж е фен на испания, днес му казах да заложи на Холандия, а не да слуша прехвалените коментари по телевизиите. Рубен е страхотен играч и заедно с Перси точно това очаквах. Холандците винаги са имали смисъл в играта, просто нямат късмет. А те мъжете се съберат уж да гледат и само говорят и спорят че Испания са добри. Заради лошия футбол в Испания и Англия, тези бразилците не са добри, защото взимат играчите които играят там.

36

Анонимен

преди 9 години

до 41Четвъртфинал им е максимума? Те затова ли миналото световнно 2010-та бяха на финал и испанците едвам ги биха и то в продълженията? Баси смешния жалък тип!

35

Касияс

преди 9 години

Националният отбор на Холандия е представител на една страна, която е рай за гейове, лесбийки, травестити, наркомани, ***, бракове мужду еднополови ***, гей-паради! Който се радва на тоя отбор е пълен ***! Опопни се българино, тая държава ви третира като трето качество хора, спира ни членството в Шенген! Радвайте им се, нещастници!

34

Да живее Америка

преди 9 години

Вечна слава на Америка и Американския футбол!Долу испанските и холандските ***!

33

KImz

преди 9 години

Айде малко по-спокойно го давайте, "Холандия световен шампион", "Холандия тотален футбол", "Холандия наслада за окото", чекай малко тука видяхме само един брутално слаб отбор на Испания второто полувреме и нищо друго, Холандия с малко късмет 1/4 финал им е максимума, а Испания е много вероятно да не стигне изобщо до мача с Бразилия, както го нарочиха като едвали не сигурен 1/8 финал, щото с тая игра ги чака загуба и от Чили. Точка

32

Анонимен

преди 9 години

Ето защо футболът е най-великата игра! Днес тя се показа в пълния й блясък от Ван Перси Ариен Робен и компания! Уникална игра на холандците!

31

одесса

преди 9 години

Organisation der ehemaligen SS-Angehörigen:) Колега, къде си в Германия?

30

Анонимен

преди 9 години

До КостаПърво: Темата тук е футбола.Второ: С какво са те дискриминирали, бе?С това, че ни казаха истината в очите, че сме мързеливи, престъпни и навсякъде пищят от нашите *** и престъпници, които ходят в Европа да крадат и просят?С това ли са те дискриминирали? Нещо от това да не е истина?Изключвам всички българи, живеещи в Европа и работещи честно и почтено.Искал той Холандия да му се кланя и да му показва уважение. Това да не ти е селската кръчма?

29

Анонимен

преди 9 години

До боцЕ това е приказка!Браво!Само дето тия дето ги критикуваш не са тук:(.Няма им я ''Граматиката''

28

Дедо Ташунко

преди 9 години

Холандците показаха, че са отново гиганти във футбола. Такъв красив мач не сме гледали от дълги години! Дано има още такива мачове на първенството. Ако искат да продължат, испанците трябва да бият Бразилия, но това е невъзможна задача за тях.

27

Анонимен

преди 9 години

30, ами вие сте си ***, за какви д ви мислят искаш? За лордове?:)

26

боц

преди 9 години

Ще се радвам, ако съвременните олигофренски български "фенове", видят и оценят истинския футбол!Това е фотбола, не фенските агитки, не димките, не побоищата!НЕ НА ФЕНХУЛИГАН КЛУБОВЕТЕ!ДА, НА ИСТИНСКИЯ ФОТБОЛ И НА ИСТИНСКИЯ ЗАПАЛЯНКО И ПОЧИТАТЕЛ НА ФОТБОЛА!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Ако Ван Гал успее да направи и от Манчестър Юнайтед такъв отбор.....Ех, мечти!

24

SPAIN

преди 9 години

SELECCION *** , холандците ни унижават и ни смятат за ***.

23

Анонимен

преди 9 години

Холандците бяха по-добри и заслужено си победиха. Почитателите колкото и да се напъват, да хвалят и да търсят грешки просто при 5:1 думите са ненужни. А БНТ от къде ми ги намират тези специалисти да коментират мачовете, просто БЕЗ ДУМИ, особено това девойче с черните дрешки. Моме много хляб има да ядеш и други работи да правиш, докато започнеш да даваш оценки на съдиите.