40

Тролове

преди 9 години

Разбирам, че Ви плащат, че нямате изход, че сте бедни.....но дори и Вие тайно в сърцето си нали не искате да сте в СССР, пардон Русия.... Защото, тези руснаци които си купуват жалка боксониера в Сл.бряг...определено не искат. Ако не знаете ..просто ги попитайте....Лека нощ и полярни сънища за Магадан....

39

24г.

преди 9 години

До азами ако беше на власт работническо-селска простотия, щеше да работиш то и затова си толкова против, дърт мързел дето философства пред компа.

38

nashenetz

преди 9 години

До ivailo1403egati tapotiata ! ili dobre plashtat, a ?

37

аз

преди 9 години

До 24г.Пак сте се събрали *** тука-и се пише установки.Сега нали разбирате защо нищо не става както трябва у България-тук все още властва работническо-селската простотия.

36

сводник

преди 9 години

Русофили,елате при мен, ще ви намеря жени, бе, хора! Отстъпка ще ви направя за количество.Така се прави; при мен се идва, като сте го закъсали. Смешно е така, да се празните от руски ракети и изказвания на Путин!Няма от какво да се притеснявате! И цената ще е такава, че всеки да може да си позволи. И желанията на всеки ще ги изпълним! Елате при мен, стига сте си хабили пръстите!

35

romlyanin

преди 9 години

a sega koi vie vinoven 4e ste sas rusko-turski mantalitet pak *** li

34

24г.

преди 9 години

До аз Да прав си Русия е да караш москвич, а не безплатни ракетни обстановки дето не ги ловят радари. Те затова Турция, Гърция, Сърбия и Румъния трепереха, и натискаха НАТО и ЕС да ни премахнат тези ракети че ако ги пуснем от Одрин до Анкара и трева няма да остане.

33

аз

преди 9 години

До ivailo1403А бе ти нормален ли си?Искаш пак да караш москвич ли?89295

32

24g.

преди 9 години

До 28 разбира се че не Русия ни е освободила от ОСМАНСКО робство а Турция. Да не забравяме голямата помощ от англичани, немци и американци. Пурата дето твърдешше че София трябва да се разруши и на неино място да се сеят картофи, американски паметник на загинали пилоти бомбандирали мирно население и 0 военни предприятия и всички райски държави на ЕС дето подкрепяха Турция през априлското въстание ... мръсни руснаци ...

31

ДЪРТ НАЦИСТ

преди 9 години

тръгнал да говори за демокрация. Хайде в затвора бе криминален тип. Печалния опит от "демократизацията" в България показа, че най-гръмогласни бяха РЕСТИТУРИТЕ и криминални типове, помилвани от амнистията на Желю Желев. За мошенници от Магурата като бармана Цонев или красеца Бисеров и бандити като ТИКВАТА няма да споменаваме.

30

Анонимен

преди 9 години

СССР не се възражда това са измишлйотини на нашето паранойно медийче. Ако някой си направи труда да слуша какви исказвания Путин прави ще види че единствената подбуда на Русия е свободна търговия. Страната им просперира, те нямат нужда от войни. Само упадащи империи прибягват до войни за да намалят свободните пазари създавайки хаос, и евентуално плячкосване на повече територии и суровини, на каквато и да е цена. Русия има всичко повече територии не и трябват, те са тези които печелят от мир.

29

Анонимен

преди 9 години

Че кой ще го възстанови?Путин е жена, не става.Лукашенко ли? Той не иска. Той иска само да си властва еднолично над собствената си страна и не го интересуват имперските амбиции.Народите ли? Като гледам резултатите от изборите, освен Русия, Франция и Англия, няма други народи, които да гласуват за ***. Но Франция и Англия отпадат - може да направят простотии, но не и да възстановят СССР, а Русия, вече отбелязахме, се управлява от преоблечена жена, така че пак не става!

28

Анонимен

преди 9 години

По добре съветски съюз отколкото в ЕС за да ни унищожи и народа и БългарияЩе дойде време когато държавите пак ще се обединят в СССР и този ден идва ,защото все повече народа негодува от ЕС

27

Анонимен

преди 9 години

AMI V AMERIKA NE E LI TAKA?tAM KOI MISLITE KOMANDVA?OBONGO E SAMO EDNA PIONKA, KAZVA KAKWOTO MU NAREDAT.

26

romlyanin

преди 9 години

abe bate kako e e tova rusko-turski mantalitet BOZA ima li jililyazo za kradene

25

Анонимен

преди 9 години

Първата победа на Лукашенко беше честна, казва той. Той е популист и спечели с право. Всичко след тези избори беше дирижирано от тайните служби Тази мисъл може спокойно да се каже и за Б.Б.

24

До Другарите

преди 9 години

Другари, Вие не разбрахте ли че Русия е по-велика от СССР!!!

23

Анонимен

преди 9 години

По добре родните тайни служби да управляват всичко отколкото алчни грабители от чужбина.

22

Анонимен

преди 9 години

Русия като птицата Феникс се роди от пепелта си.

21

ДОНЧО

преди 9 години

ТОЯ ИЗКУФЯЛНИК Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПОЛИТИКАТА НА ПРЕДАТЕЛЯ НА ДВАДЕСЕТИ ВЕК С ИЗОГРАФИСАНИТЕ САЩ НА ТЕМЕТО СИ -ЗНАЕТЕ КОЙ Е ТОЙ ! НО , КИМИ -СИКИН-ДЕ -ПУТИН СИ ЗНАЕ РАБОТАТА И ТЯ Е ДА ПРЕМАХНЕ ТАКИВА ИЗЧАДИЯ ,КАТО ТОЯ , ПРЕДАЛИ РОДИНАТА СИ ! БЪЛГАРИТЕ СА С РУСИЯ - ПОНЕ 87 % ОТ НАС , А ДРУГИТЕ СА МАЙКОПРОДАВНИЦИ И ГЪЗОБЛИЗЦИ НА ЗАПАДА И САЩ !