173

кольо

преди 9 години

До слонътняколко предложения за това как да го наречеш: продажник, ***, мишка, гнида, долна мижитурка, мошеник, лъжец, подлец, евтина душичка...

172

Бънди

преди 9 години

Левски се обръща в гроба не заради Сидеров, а защото аме щат на САЩ и губернаторите у нас не го крият.

171

kolyo

преди 9 години

Тоя продажник дето заради него е на власт това долно правителство сега тръгна да им иска оставката. Аман от палячовци и евтини душици...

170

"протестър"

преди 9 години

Политически труп в безпомощна състояние.

169

Анонимен

преди 9 години

Волен си почина и е готов за нови подвизи.

168

слонът

преди 9 години

Питах се кога ли ще появи този... не знам даже да го нарека. Явно му наредиха, че е време за оставка и момчето припка бързо и си изпява репертуара, който му е зададен.Сигурно Левски се преорбръща в гроба си, гледайки как някакви "патриоти " като този спят в хотели зя хиляди евро и след това обяснява за някакви си колонизатори - нека му е зле.Пази Боже и осъзнай се народе, защото с пълна сила ще ни се натресе следващият "Сидеров " - Бареков.

167

БГ

преди 9 години

Менталните изкривявания на юрушистите станаха пословични!Твърдаха, че не подкрепят Олигарски, а с квоорумчето и златното пръстче правеха друго!Сега изведнъж решиха, че Ореха еимпариалист!?!Единственото, което показаха от Юруше, че са доброволни еничари и гьотферерени на хидроинженера!Който прави дослуци с ДПС си го поема целия!Юруш, колко процената имате на последните избори?Мекерета, ибрици и *** на сокола!ОСТАВКА!КОЙ?Да живее България!

166

След инструктаж

преди 9 години

в посолството баш *** на републиката изпълзя.

165

И АЗ СЪМ ПОМЯР!!!

преди 9 години

*** бугири жалки жалки организни България е помярска държава като нас бугарите и ние сме *** най-големите на Земята... Съдбата ни я решават Русия САЩ ЕС!!! Те свалят и правят правителства.... Долни *** кво седите бе ***..... Не ви ли е срам от децата ви да живеят в Това недоразумение наречено българия!!! Поклон пред вашето Мишкарство!!!

164

Анонимен

преди 9 години

Oooo Bolene ti se pokaza :) za kakvo sa ti izbori be ti i smeshnata ti "partia" ste politicheski trupove ot pone godina i na poslednite izbori vi go pokazaha.

163

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров е един политически лилипут с огромно его, който се храни само със скандали и дране по митинги ,а също и в народното събрание, когато му се отдаде възможност.Един фикус ни държа цяла година в безвремие,докато чрез златния си пръст консумираше по най-безобразен начин властта.Боже мили,а той бил завършил богословие като Йордан Цонев.Първият хората смятат за хомолуденс,а вторият от много години наричат Данчо Ментата.Днешният Бареков не иска да чака,а бързо тича, за да ги превари.Резил.

162

xxx

преди 9 години

Тоя пръцльо още ли замърсява ефира!!! Егати наглеца!

161

Анонимен

преди 9 години

Къде е разследващата журналистика? Защо изведнъж и БСП, и ДПС и Атака си смениха на 180 градуса позицията спрямо кабинета? Кой им е наредил? Защо изведнъж започнаха да искат избори толкова скоро през почивните месеци?

160

Анонимен

преди 9 години

Тоя вече е история със неговата Атака 1 година какво направиха освен да подкрепят БСП и ДПС и нека да има избори ама да са есента иначе юли месец хората са на почивка и освен пенсионерите и *** няма кой да гласува

159

събудете се бе мамка

преди 9 години

Ами видяхме го Орешарски чак сега че е предател и изпълява и той планът РАН-ЪТ защото дойоха американците и МУ НАРЕДИХА КАКВО ДА ПРАВИ В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА БЕ!!ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ВИЕ ДЕТО ПЛЮЕТЕ ПО АТАКА БЪЛГАРИТЕ ЛИ СТЕ ПЛАТЕНИ ЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕНИ ЛИ СТЕ.... ВАШТА .... ТАКА ВИ СЕ ПАДА ДА СЕ БЕДНИ И ДА ИЗМИРАТЕ ИЛИ ДА НАПУСКАТЕ ДЪРЖАВАТА КАТО СТЕ ТАКИВА СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ... ДА НЕ СЪМ ВИ ЧУЛ ПОСЛЕ ЧЕ СТАНАЛО ЗЛЕ НЯМАЛО РАБОТА ПАРИ ПЪТИЩА И ТН.. КАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ПАРТИЙ КОЙТО РАЗСИПАХА БГ

158

Анонимен

преди 9 години

тоя па! ти нямаш да влезнеш в парламата, бе!

157

Анонимен

преди 9 години

Сетила се Мара да се побара.Фикусът се размърда в парламента.Наруши спокойствието си /той си знае,къде е бил след изборите,най-вероятно е обсъждал с ДС бъдещето на Атака,че залезе/.Не му се отдаде възможност на хомолуденс да си повакацува с някои от коалиционните партньори.Сутринта беше първата му изцепка за днес пред входа на НС,но не сме чули излиянието му вътре.В очакване съм по Канал3,където предават пряко.Дали там разполагат с усмирителни ризи или ще колабират всички пред лудостта му.:)))

156

Out

преди 9 години

Този е отражение на това на където духа вятъра и той там. Ехх как ги обичам такива политици, та чак им се чудя колко дебела кожа имат и как спят нощно време. Новите избори ще ни донесат старите муцуни и каквото и да правим, да стачкуваме, да негодуваме и да мрънкаме ще го ядем отново. Идеята е всичките тези стари оядени дедковци out от парламента и на тяхно място нови млади юпита със силно чувство на отговорност и справедливост да хванат юздите. Стига сме ги хранили на аванта!

155

Hacho

преди 9 години

Ами, много е лесно Волене. Сега на вота гласуваш срещу правителството и Олигарски пада. А да видим дали ти стиска и как ще го усукваш!

154

Анонимен

преди 9 години

Един месец Воленчо не се чу. Явно му е било лошо след изборите.