26

Анонимен

преди 9 години

Shte ti rykomaxa ne ami boi shte qdesh ti ne razbra li che bylgarina nqma dyrjjava koq e tq toi Mestan si e tqx nie sme v chujbina qsno li ti e anadyn mu?Dokaji mi obratnoto.ne mojesh.

25

233

преди 9 години

Грешка са направили че не са ги затрили до последният турчин когато е трябвало и е можело. В далечните смътни години когато е можело. Сега сме твърде цивилизовани и потомците на бившите наши иззедници и поробители имат човешки права и място в политиката.

24

Анонимен

преди 9 години

Айде червени ***, ОСТАВКА!

23

optimist

преди 9 години

Пълно мнозинство за ГЕРБ! Лустрация! Отнемане на незаконно придобитото имущество в полза на държавата! Мафията на колене!

22

Анонимен

преди 9 години

нищо не прави като хората този президент бе

21

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

НЕ МИ РЪКОМАХАЙ ТАКА ТУЧИНО

20

ДПС

преди 9 години

Ние не можехме дa допуснем Бългaрия дa бъде хвaнaтa в имперскaтa прегръдкa нa Москвa! Събитиятa в Укрaйнa докaзвaт кaтегорично нaшaтa прaвотa, избори незaбaвно и ново дясно упрaвление, ето товa е изходa зa стрaнaтa ни! ДПС не лaмти зa влaст, докaзaхме го!

19

BYLGARCHE SIRACHE

преди 9 години

TOQ E NAI- DOBRE V MOMENTA ZASHTOTO IGRAE S NAI- SILNITE NA DENQ OBAMA I ERDOGAN A NIE KATO SI NQMAME DYRJAVA JALNA NI MAIKA

18

чао съсел

преди 9 години

Противният съсел отново иска да накаже работещите хора като ги лиши от право на глас, насрочвайки избори точно по време на летните им отпуски. Не му трябват на него малди, умни и работещи. Той си има *** и пенсии, които не ходят на море и са готови да си продадат гласа винаги за 20лв. Гръм да го порази този ***, бял ден да не види, ***!

17

Мустафа

преди 9 години

Новиа примиер на балгариа...слава на аллах!

16

Анонимен

преди 9 години

Да, сега Местан е доволен, че изборите ще са лятото по време на отпуските и почивките, няма да има задължително гласуване и разбира се ДПС ще се бори за второто място с купуване на гласове и мобилизиране на гетото. А вие идете на почивка, не гласувайте, стойте си вкъщи пред телевизора и гледайте как ДПС печели изборите.

15

catenaccio

преди 9 години

Тоя Саруман много плаши, ей!

14

Анонимен

преди 9 години

Герб уж искаха избори, ама да са на 29.09 и да може да вземат заплатки и лятото.

13

Анонимен

преди 9 години

Да не се офлянкфат - докато не въведат задължително и електронно гласуване - никакви предсрочни избори. Аз като гражданин на тая държава не искам да ги избирам по старите правила и *** джери да определя съдбата ми. Първо нов избирателен кодекс и тогава избори. За да може този на снимката да изчезне веднъж завинаги от политиката, заедно с неговата партия, нанесла толкова много вреди на България.

12

Анонимен

преди 9 години

Дано да нямате време да обучите овцеподобните си избиратели как да гласуват, та да видиме и ние бял ден!

11

Анонимен

преди 9 години

Тези стигнаха дъното на аморалността... Не знам как имат очи още да ходят в Парламента... Особено Станишев.

10

Божо

преди 9 години

Много отвратително е да знаеш с кого си имаш работа и да го целуваш !!! станишев заслужава това, което му направи местан !!! комунистите продадоха България , а сега очакват съжаление !!! Очаквайте само погнуса, другари крадци !!! дпс е ваша метастаза !!! Заради общите кражби сте еднакво отвратителни !!!!

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИ кое му е достойното на този агент, че не разбрах, това, че подбира думите с които говори не означава, че не върши поразии и гледа само интереса на ДПС. Правителсвото си отива пинеже ДПС видяха, че спират еврофондове и те няма от къде да крадат.

8

Анонимен

преди 9 години

Искам избори през август и да са задължителни, с глоби за тия които не гласуват! Искам шопите да стоят в Шопландия и да гласуват, да гласуват, да гласуват, да гласуват, да гласуват - м...а им проста :))

7

4

преди 9 години

Време е ДПС да напусне парламента на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ!!!