35

Циника

преди 10 години

И стига вече с това тъпоумна и умилителна наивност, с която "защитавате" национални интереси. Центовете, които получавате може и да играят някаква роля за да не умрете от глад, но това не е равносилно на "национални интереси".

34

до 35

преди 10 години

За теб и всички които не знаят телевзи BULGARIA-ON-AIR е н варненските мутри ***.Или вече ги забравихте ? Това бяха едни "момчета" от Варна, приятелчета на главната Мутра, заради които хората се палеха през Февруари 2013.Естествено е да отстояват американките интереси, нали цели трима US-сенатори се изсипаха в София, докато главната Мутра е на инструктаж в САЩ. ЦРУ няма начин да не помогне да се фалшифицират отново изборите. Те си слагат послушни режими навсякъде по света за да нямат проблем

33

Циника

преди 10 години

София е една ***, никакъв удар не може да нанесе дори и срещу Вануату.

32

Циника

преди 10 години

Явно Маккейн при визитата си наред със заповедите към Орешарски е изсипал и доста центове към присъстващите из нашите форуми бедни тролчета - активността им в последните дни е забележителна. Спирането на Южен поток е някаква мантра, а "диверсификация" /дума,която до скоро не бяха чували/ са се упражнявали в нейното произнасяне поне седмица!

31

Мишо

преди 10 години

Не съм експерт и не мога да кажа кое е добре и кое е лошо. Фак е, че тръбата ще е руска но пък България нама да плати и стотинка за това. Факт е, че щеше да сме енергийно по-независими с директни доставки на газ. Факт е, че ако започнем добива на шистов газ довиждане туризъм здравей болести, замърсена природа гледайте само американския филм "Газ Ленд"!

30

Bulgarin ot Germania

преди 10 години

Ramadan Atalai misli poveche za Bulgaria otkolkoto tozi PRODAZNIK Dimitar Ivanov.

29

крум

преди 10 години

*ати експерта! Къф експерт си ти, бе, ***?! Пребоядисан партиен секретар! Типично безгръбначно продажно ***! Само за Сибир са такива като тебе, с еднопосочен билет... Или в някой американски пандиз при маймуните като обама!

28

666 - СОЛ ИНВИКТУС

преди 10 години

Какъв е този *** възприемащ се като ЕКСПЕРТ, който без да е запознат с ДОГОВОРИТЕ ПОЛИТИЗИРА отношения в които или ПЕЧЕЛИМ или ГУБИМ !!Абе ***,ДА БЕШЕ ПОСТАВИЛ ВЪПРОСА ЗА ЗЕМЯТА И СЕРВИТУТИТЕ през които минава трасето, за ползването и като АПОРТНА ВНОСКА в българо - руския консорциум !По времето на Виденов , руснаците бяха съгласни без да се бъркаме в джоба , а само със земята като апортна вноска да строят с участие на страните 50/50 !!КАК Е ОСТОЙНОСТЕНА ЗЕМЯТА В ТОЗИ ПРОЕКТ !!!

27

-10

преди 10 години

Въобще ON-AIR си е един тв канал - ***, облсужващ УСА------Да чуем, кой е правилния канал според тебе. Хайде, пускай ти един, че него да слушаме!

26

-10

преди 10 години

Цар Борис успешно е лекувал такива експерти...Какви времена са били,имало е и достойни българи,а не само *** и продажници.------Кой в случая е гъзолизника и продажника?

25

Звучи като виц

преди 10 години

Харесвам Южен поток, ама без руснаците, без руска газ и ако може въобще без тръби. А ЕДИН ПО-ЗДРАВ дали би му харесал на тоя , дето са му дали да говори и се подиграва на зрителите. Въобще ON-AIR си е един тв канал - ***, облсужващ УСА амбасадата и местните олигарси-крадци

24

Анонимен

преди 10 години

Тоя Южен п. отиде в небитието. Нам случай на реанимиран руски проект. Това показва, че е бил маловажен.

23

-10

преди 10 години

Добра новина, За кой???-----За всички, които се чувстват българи!

22

-10

преди 10 години

Аууууу, зимата ти бил проблема и щото щял да замръзне *** си готов да го дадеш целия на руските олигарси, балабар с цялата територия на страната. Много ревете срещу турците да нямат претенции към българските ни земи, ама с готовност ги давате на ояли се руски мафиоти!

21

щирлиц

преди 10 години

Цар Борис успешно е лекувал такива експерти...Какви времена са били,имало е и достойни българи,а не само *** и продажници.

20

Д

преди 10 години

Абе Иванов, а че може не 51% от тръбата, нищо да не видим, ни тръба ни газ, как ти звучи? Зимата ше се топлим на дърва, щот братския американски народ няма как да ни достави газ през океана, освен че го бОли за нас..

19

-10

преди 10 години

Тая гад е за шистов газ, от там го гушат, затова всичко друго е лошо.-----Лошото е когато Русия ти казва: Тоя тръбопровод е построен с наши пари, половината е наш и ние ще казваме какъв газ ще тече по него, колко и на каква цена. И ако ти някога откриеш газ у вас си, няма да може да ползваш тръбата, а ще трябва да си построиш друга. Добре звучи, нали, също като брат към брата!

18

ПОДЛОГИ КАТО ТОЯ

преди 10 години

ли ще определят кое е добро за България. Техния интерес е 30$, не живота на обикновените българи

17

СОРОСОИДИТЕ

преди 10 години

са получили едни пари миналата седмица, и са им обещали още взависимост кой колко храчки изплюе

16

Registriran

преди 10 години

Тая гад е за шистов газ, от там го гушат, затова всичко друго е лошо.