38

Анонимен

преди 9 години

Айде помислете си как щяха да реагират САЩ ако Рисия започне мащабно военно учение в Мексиканският Залив и Куба?Ще кажат ПРОВОКАЦИЯ.А сега Американските воиски какво правят през един океан чак на Руската граница ?!

37

емо

преди 9 години

58 ти си пълен и...т,дори те е срам да пишеш на български ,а пишеш на маймунски monkey

36

soulburner

преди 9 години

.......Армията на Русия не отстъпва по технологично ниво на НАТО. Промити са Ви мозъците с Холивудските филми.Гледайте поредицата "Военная тайна" на ТЕН ТВ в YouTube, ще останете приятно изненадани. И това: "Vladimir Putin exposes the NWO" 30 минутно видео.

35

soulburner

преди 9 години

Много неориентирани гринговци има тук. САЩ/НАТО са най-злата терористична организация съществувала и някога ще съществува.САЩ имат нужда от военни конфликти, за да поддържат искуствената си икономика жива. Без война империята на злото ще се разпадне. Американската демокрация е мит, както и американския войник тип "герой", спасяващ света от зли хора..........

34

До №36 Боби

преди 9 години

До 36 Боби .... Ама ти си бил много умен бе,направо преливаш от ум и разум. Я да те вземат военните да им покажеш колко си разбиращ по тези въпроси.

33

Бай Гецо

преди 9 години

хАтакистите са останали 20тина човека и всичките са налазили секцията за коментари в днес.бг... :))) Ква Русия, кви 5 лева??? Една страна, в която хабер си нямат от каквото и да било, само вадят природни ресурси и продават, християнски вариант на арабите...

32

Анонимен

преди 9 години

Запада явно твърдо е решил да създава трета световна.

31

Адам Смит

преди 9 години

Щом Орешаро ги пляска като руска туристка е по-добре да се скрият от срам...

30

Анонимен

преди 9 години

Русия е фактор само заради ядрените си оръжия, всичко друго за няколко месеца ще клекне пред нато. Много добре го знаят това в Русия, но в локалните конфликти и старите им танкове вършат работа, просто защото са повече от на околните държави. Както се казва в царството на слепците и едноокия е цар.

29

до39

преди 9 години

агресия е , когато нахлуеш в чужда държава и организираш референдум за отцепването и, а твои танкове патрулират около изборните секции, в международни води всеки може да прави всичко, стига да има възможности

28

Анонимен

преди 9 години

*ахти държавата, щом спирането на една тръба им нанася "тежък удар". Струва ми се, че преиграват с писъците "убиха ме!"

27

Анонимен

преди 9 години

Мистралите са вертолетоносачи, които имат регионално значение - ще могат да плашат гаргите в Черно море. Ако изобщо им ги дадат.

26

Анонимен

преди 9 години

Добро утро филчета на двете страни

25

БетоНЕН

преди 9 години

Сегашните Натовски войници ще ги победя само с един лаф: АЛЛАХУ АКБАР! И ще се право в памперсите :)

24

до 38

преди 9 години

Което красноречиво говори кой е агресорът в случая.

23

Анонимен

преди 9 години

по въпроса коя армия е по-силна, щеше да има спор, ако в отговор на американските учения около Крим и Балтийско море, джуджетата бяха направили учение край Маями

22

Грездей

преди 9 години

Хайде празноглави русофили, събуйте *** и приведете снага пред Лилипутин и в тази тема...

21

Анонимен

преди 9 години

Дреме ми и за американци и руснаци, нас ни интересува Европа да е добре. Разни заблудени сидерасти не мигват от любов към работодателя им Путин. България над всичко!!!

20

111

преди 9 години

България ще участва в ученията на НАТО само с волно- наемен състав от готвачи по корабите и ***, които да хранят и облекчават американските ***. Това ни се полага като треторазряден съюзник с липсваща армия.

19

Пончо

преди 9 години

Сталин червеногвардейци(болшевишки) са врагове на белогвардейците(царисти ).Комунизма и капитализма са един и същи проект на едни и същи хора.