20

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 20Не е толкова чудно, човека е изпаднал в шок. Едва ли има нормален хопо сапиенс, който да запази хладнокръвие в подобен момент.

19

АНТИМУТРА

преди 10 години

много много жалко!!!ПРЕМАЗАЛ ГО Е НА АЛЕЯ ДЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА КОЛИ ТАКА КАЗА КМЕТА НА ГРАДА И ИМАЛО ДВА ЗНАКА!!

18

Анонимен

преди 10 години

Значи блъскаш и убиваш дете в забранен за коли участък и съдът те праща вкъщи?! Кога ще започнете да пишете имената на съдиите, както е в нормалните държави? Тези хора трябва да носят отговорност за неадекватните си решения!

17

Анонимен

преди 10 години

ИМАЛ Е КЪСМЕТ ТОЗИ САПУНЖИЯ ЧЕ НЕ СЪМ БИЛ В МОМЕНТА ТАМ. ЩЯХ ДА МУ ЗАВРА ГЛАВАТА В ЗА.НИКА.

16

платен трол

преди 10 години

До Анонимен 12Още един и.иот. Това подобие на "човек " няма работа с тъпия си джип в ПЕШЕХОДНАТА ЗОНА.Те и пияните не искат да убият никого, трябва ли да ги съжаляваме и тях.

15

Deya Nikolova

преди 10 години

До Анонименкато не е искал да убива, да е спазвал правилата на пътя

14

123

преди 10 години

Колко ли голяма трябва да бъде ЧОВЕЩИНАТА В ТАЗИ МАЙКА, за да изрече тези думи!

13

Анонимен

преди 10 години

Няма коли-убийци. Има хора-убийци. Не пишете безсмислици. Колата не може да взема самостоятелни решения.

12

Анонимен

преди 10 години

TOVA E BULGARIA DOLEN NAROD NACISTI PURVA KLASA

11

Анонимен

преди 10 години

Човека едва ли е искал да убие детето!!Не му е лесно и на него-това ще го преследва цял живот ..Аз също карам МПС и понякога съм потресен как майката е на тротоара и бута количката с детето на шосето ...

10

платен трол

преди 10 години

До набюдателТъпа логика, едва ли щеше да ръсиш подобни глупости, ако беше потърпевш.Точно наказанията ще научат подобни ***. Задай си въпроса, защо този *** и убиец, никога не би направил това в Германия да речем. Знаеш ли защо? Защото там се посира от страх именно от наказание, а тук знае, че нищо няма да му се случи.

9

боц

преди 10 години

Е*БАТИ! ИМА НЯКАКЪВ НЕНОРМАЛНИК, КОЙТО СЛАГА МИНУСИ!И ТИ ****ТЕ КАКВО ОЧАКВАШ?!НАЛИ НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ НЯМА ДА ТИ СЕ ВЪРНЕ!!!!???

8

Анонимен

преди 10 години

Ще трябва отмъщение

7

Анонимен

преди 10 години

Повече улици затворени само за пешеходци и велосипеди, повече градски транспорт, повече влакове, по-евтини билети.

6

boc

преди 10 години

Чета, чета и не мога да се съглася!Нищо, НИЩО, НИКОЙ не може и не трябва да оправдава един нарушител на Закон за движение по пътищата!Ама там стават произшествия, ама там не е имало КАТ и още много бла-бла-бла!Нарушил ли е правилата - ДА!Отнел ли е ЧОВЕШКИ живот-ДА!Какви адвокати, какви главоболия, какви алабалистики?!Съдът вече трябваше да се е произнесал - причиняване на смърт на ДЕТЕ!!!Няма оневиняващи обстоятелстяа!Има явни нарушения на Закона!Присъдата може да бъде само ДОЖИВОТЕН!

5

Чувството за

преди 10 години

безнаказаност не зависи от политиците, те също го имат. Зависи от съда, не от полицията и не от прокуратурата, а от съда! Затова и преди година и половина искахме ВНС, за нова конституция, където да си избираме съдии, а те да ни защитават с присъди и за политици, корумпирани прокурори и полицаи и обикновени граждани. Ама няма!

4

ВодачнаМПС

преди 10 години

Два дни не бях на себе си като разбрах за това нещастие. Това е БГ ужасяваща реалност. Едва ли този " бизнисмен" ще получи адекватно наказание ...Не знам как е станало това ужасно нещо но тзи кола е с парктроник ... не виждам как няма да види или чуе сигнала ако е карал на заден ход .. Това е държавата която ние създадохме -:(:(:( А помните ли случката в коята " ловец" продстеля момче и то сега е инвалид .. наказаха го 1 година без парво да ловува. БГ съд !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

набюдател

преди 10 години

мъката е при всеки изгубил близък човек!!!Наказанието няма да промени ситуацията предвид това че никой не си дава сметка от наказанието като извърши нещо подобно.Само не разбирам от къде идва тази злоба в хората че да искат да отмъщават?Съдбата никой не може да промени и защо при Ставински нищо нямаше а сега се възмущавате?

2

ами

преди 10 години

тя е от тези, които си живуркат с чувството за безнаказаност ! Сега яж дървото, драга ! Всичко се плаща някой ден !!!

1

il_cho

преди 10 години

Мисля, че няма разумен човек, който да не е съпричастен с мъката на тези хора! Мъката на тези хора е безкрайна! Браво на всички семейства, които днес излязоха на шествието с децата си и запалиха по една свещ за това детенце! Вие показахте, че все още сме народ! Дано никога повече такова нещо не се случва! Пазете децата, те за разлика от нас са невинни!