52

мдааа

преди 9 години

Е най-накрая и ДПС успя да си го самоначука.Тая идиотска престъпна организация имаше само един партньор и тва бяха гейовите ***.Ся ги обидиха и нема връщане назад.Ще приемат задължителното гласуване и *** остават с 10 депутатчета,ако въобще минат 4 процентовата бариера.

51

Анонимен

преди 9 години

Скоро и масово евреите ще разберат, че този, който им дава милиарди и ги милва е самия Сатана и главен виновник за хилядите избити евреи по времето на холокост.Скоро земята по която ходим ще покаже своите тайни.ДНК от древна кръв ще докаже истината за един и общ прародител на всички хора.Скоро евреите с очите си ще видят кивота пукнат.Следи от кръв на повече от 2000 год. ще има в кивота.Кръвта на месията. Тогава ще повярват и ще се противят. Тогава ще се появи и АНТИХРИСТ.

50

всеки вика вземи го

преди 9 години

След развода АТАКА ще да си търси осиновител, явно никой няма да иска родителските права.

49

edin

преди 9 години

Табела в магазин през 1984г някьде из Варненско-,,Забранено обслужването на бьлгарски граждани,говорещи чужди езици,,

48

сина

преди 9 години

абе къде е сега сюргюна да разцелува бея, а ? Къде си бе уроде ?!?

47

Я па ти?!?

преди 9 години

До СтрассбургераЕ кви са па те да кажат.... И ти си луднал!!!България е Сила!!! На никой не обяснява за Делата си!!!

46

Тракиец

преди 9 години

А какви ценности не позволяват на ДПС да подкрепят декларация, осъждаща геноцида, осъществен от Турция над българското население във времената на робството и в началото на ХХ век!?А нещо да кажат за геноцида над арменците от 1915 г.!?Политическо или ценностно лицемерие е това?!

45

Рали1

преди 9 години

"С изтласкването на Османската империя от Европа стотици хиляди черкези,чеченци и други етноси включващи се под понятието турци напускат балканските земи и се заселват в"Мала Азия". На място остават румелиотите"Рум"т.е."белите"балкански турци,които също са стотици хиляди,чустващи се по-силно обвързани със своята родна земя,отколкото с новосъздадената турска държава и Азия."Та тези,дето сте останали тук какви сте,на чий ГОСПОД се кланяте,чия държава е вашата и чии закони ще спазвате!

44

FBI

преди 9 години

Господа Уптавлявашти не се правeте на луди , отворете Папка Възродителен Процес да види Българина как са правили тогава Упраеляваштите

43

Из Историята на БГ

преди 9 години

Плюйте Бай Тошо обаче 89г. Той каза за това което направих с турското населения някой ден ще ми Благодарите!!!

42

асд

преди 9 години

Местан: Какво се случи на Орлов мост?Станишев: Беше само за удоволствие, никакви чувства...

41

Страсбург

преди 9 години

Местото на Папка Възродителен Процец е в Страсбург а не в Архива , само съда в Страсбург може да каже , има ли ПРЕСТЪПЛЕНИЕ или няма

40

Оня с коня

преди 9 години

Енимехмедов,защо не взе свестен пищов бре, сега щеше да си национален герой и тези циркове нямаше да ги има.........Ама ми се струва,че все още не е късно,даже наложително,че шепа *** звандаци ни решават бъдещето...

39

Българин

преди 9 години

Заслужаваме си Местан да ни "върти" турски номера. Леви и десни му правят "теманета" ,за да дойдат или да се задържат на власт.Той извини ли се за атентатите на Буново ,Пловдив ? Извини ли се за кланетата в Батак ,Перущица ?Ако така ще правим нова България по- добре да си връщаме времената на "бай Тошо ида не мислим повече за т.н .демокрация."

38

N

преди 9 години

ДПС и БСП не са едно цяло,след като БСП съществува само на лист хартия и за да може ДПС да управлява чрез нея,БСП служи само за да се замажат очите на народа че уж не ни управляват турци и ***!

37

Анонимен

преди 9 години

А в резултат на какво беше възродителният процес, защо не кажете? В резултат на бомбените атентати, извършени от етнически турци. Сега е време да говорим за феодалната зависимост, в която местните организации и босове от ДПС държат в абсолютно подчинение мюсюлманското население в България. Иначе как да се обясни почти 100% гласуване за ДПС в тези райони? Нормално ли е в днешно време? Насаме хората там друго говорят, но са зависими и безпомощни. Ей това да бъде питан Местан, нека отговори!

36

..

преди 9 години

До АнонименКакво е станало ли?Стана това,че Станишев за поредн път направи грешен ход,извинявайки се за нещо,за което не трябваше да се извинява !!Просто за пореден път се нагъзи на Местан!

35

Слава на България!!!

преди 9 години

Малко нещо да им кажеш на криво на османците и са на нож да колят и бесят християни... Ало това да не вие Босна или Чечня.... Русия е с нас и да пратите джихадисти от третия свят пак.... Няма да можете да ни избиете щом 500 години не успяхте и сега няма да успеете... А Бай Тошо за няколко месеца ви прати в Турция.... Седете си мирно и тихо молете си се и не се Бъркайте в Делата на Българите.... Че все повече мириши на Югозвезните войни!!!

34

АНТИМУТРА

преди 9 години

БСП, ГЕРБ И ДПС!!!ОРЕЛ, РАК И ЩУКА!!!!

33

Анонимен

преди 9 години

МИстана този път се изпържи сам.Време е да ги започваме мръсните читаци!