238

USA

преди 10 години

Molbata mi e Platenite Draskachi da se Maxnat ot foruma.....

237

Много

преди 10 години

Много прости хора ще гласуват и гласуват за този ***! Е с такива политици ще затънеме. Пак ще скочи тока, пак ще замразят заплати, пак само пари за магистрали и асфалт и за Боико. Пак щемизерстваме ако тоя пак стане премиер.

236

анонимен

преди 10 години

Що бе , пич.Знаеш ли как Меркел трепери като Тиквата и се скара.Или :АЗ ИМ КАЗАХ ????При всяко изказване на този,има бисери,бисери,като на Тато...

235

Ние

преди 10 години

Борисов премиер? Не-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е!

234

ЕЛЕКТОРАТЧО

преди 10 години

ХОРАТА НЕ ИСКАТ НИТО ГЕРБ, НИТО БОЙКО, НИТО КУКЛАТА МУ НА КОНЦИ ФАНДЪКОВА!

233

Валентин

преди 10 години

Каква "Демокрация" на изборите гласуват купените *** и турци а българина му дреме на фара и оди за гъби.

232

Анонимен

преди 10 години

Не бе една проста и неграмотна тиква,*** на ердоган и американците,заедно с престъпника цвинокио и работещия за руска банка,недуразумението дянков ли да ни управляват?Грешката на комунистите и мекия им председател е,че не разровиха около буда и той се чувства отново безнаказан,но тъпата тиква не знае,че които върви срещу народа си не свършва добре!И там имунитета на крадеца не важи!

231

Adam1966

преди 10 години

Напомняме , че днес парламета гласува за нов заем от 1.5 млрд евро и някой трябва да ги връща ! Не се притеснявайте кой ще бъде новия премиер на България , има кой да свърши тази работа/народа ще избере ! Все пак не забравяйте , че тук говорим за премиер, а не за шеф на БАН , та да се притесняваме , че Б.Б. не е Академик или поне член кореспондент на БАН.

230

Анонимен

преди 10 години

Ужас. Тогава България ще изчезне от картата.

229

Стоян

преди 10 години

По-голям послушко от Т.Борисов няма на земята.Кой разреши на американците да си направят паметник н а тези които бомбандираха София! Той Буда.Той не посмя да спре дори турските биволиизклаха животните на българите покрай границата.Не забравяйте че това е НАЙ-ГОЛЕМИЯ лъжец наБалканите!

228

канибал

преди 10 години

До Анонимен Другарю, без нерви де. Задавам ти ясен въпрос - ако си нормален, ще признаеш, че и ГЕРБ, и БСП са негодници, т(но комунистите са много по-лоши, в противен случай си комунист, а комунистите просто не са хора.

227

ss-waffen

преди 10 години

Като стане пак Премиер да викне Дянков, че са страшен тандем.

226

хахахаха Бойко ли говори за носене на отговорност.. та той нито един път не пое отоговорност на за нищо.. Това,че за всичко лошо казваше ,,Станишев е виновен" , ,,тройната коалиция е виновна".. това според неговите разбирания ако е поемане на отговорност.. значи тази мутра вече наиситтина е счупила ***.. ЧОвек, който никога не е виновен за нищо няма как да поема каквато и да е отговорност.. съмнява ме,че този банкянски селянин знае точно дефиницията на думата отговорност

225

Анонимен

преди 10 години

По голям послушко от този няма. Случвало ли се е поне веднъж тази проста Тиква да направи това което е добре за България, а не това което е било изгодно за ЕС. Помним ограниченията, замразяването на заплати, вдигането на пенсионната възраст всяка година и още безброй изродщини идващи от ЕС. Не послушко, ами ***. Тва си ти Тикво. ВИДЯХТЕ ВСИЧКИ - ГЛАСУВАШ ЗА ТИКВАТА, ПОЛУЧАВАШ ДПС И МЕСТАН. ЧЕСТИТО.

224

Защо не?

преди 10 години

Йорданка Фандъкова за министър председател, за нея ще гласувам!

223

Анонимен

преди 10 години

Очаквайте в скоро време на живо самозапалвания на площада пред Народното събрание !Да са ни честити новите -стари циркаджийски управляващи!

222

канибал

преди 10 години

А бе нали ви казах на комунистите да се махат? Др. Кутев вече нема пари за червените ***, щото сеу готви да сдава багажа. Това комунистът се познава по кучешкия *** срещу Боко Тиквата. Е хубаво, и аз не обичам ГЕРБ, ама видяхте че чучелото Орешарски е още по-голям ***. Като лаете по Бойко, напсувайте и Станишев и Орешарски, щото те са още по-отвратителни.

221

Анонимен

преди 10 години

Българския Турчинев фашистска марионетка и кукла за се* услуги.В БГ не стана номера приложен и в Украйна - не защото сме по-умни а защото българина не вярва дори на господ и се спасява по единично.

220

до Кака Мара

преди 10 години

Како Маро, ако Б.Б. някога е сравнил бг народ с кучета и с "лош материал" си е бил напълно прав. Само кучето си ходи вярно след стопанина, ако ще и 100 сопи да изяде, така както голяма част от българите си искат съветския режим, нищо че нямаха ток, нищо че мръзнеха по опашки, нищо че по магазините нямаше елементарни неща и нищо, че ги мачкаха и под строй като овце ги изкарваха по манифестации. Да, кучето си плаче за стопанина, то не иска да е свободно! Стокхолмски синдром...наистина лош материал

219

кентавър

преди 10 години

"Е кой да е друг?"....Голяма наглост и себелюбие! Стягайте коланите братя българи! Отново ще има постна пица с голяма дупка в средата.....и оправдания поне 3години че са наследили опоскана държавата