65

Анонимен

преди 10 години

80 защо ти за по разлиен ли се смяташ като си лепиш етикет сделкано в Русия

64

до usa-proud

преди 10 години

Ей такива клоуни като теб, дето с гордост си лепят "usa" етикети, са ми най-смешни от всички.

63

USA-Proud

преди 10 години

Русофилите, хвалещи разни Ту-та, произведени от пияни руснаци, са ми много смешни. Напил се глупавият руски мужик с водка и тръгнал да изобретява самолети, не става така. Само тези три B-52 могат лесно да изравнят със земята клоаката, наречена русия, нарочно с малка буква разбира се.

62

Варна

преди 10 години

https://youtube/watch?v=S5LUNfDdWFI Без коментар

61

Анонимен

преди 10 години

Със авиацията руснаците са много зле и затова много ги боли.

60

Анонимен

преди 10 години

Пак ли се навъдиха американските свиркаджии да хвалят бараката от 50-те години на миналия век?

59

evgobul

преди 10 години

A "beli lebedi" iskat li...

58

от 67

преди 10 години

"Кобра" и "Камбана" са фигури от висшия пилотаж за маневренност, ако не си информиран и тази маневренност е много по-важна за изтребителите, отколкото скорост и товароподемност.Тук става дума за бомбардировач, а не за изтребител, но ти говореше за въоръжението на САЩ и Русия като цяло, а не само за бомбардировачите. И аз ти казвам в какво са по-добри. И бомбардировачите на Русия пак са по-добри от тези в Хамерикото. Авиацията зависи повече от изтребителите отколкото от бомбардировачите.

57

Obekt

преди 10 години

Рашистите една свястна пералня нямат тръгнали да се пъчат със самолети и подводници ХАХАХА :)

56

Анонимен

преди 10 години

66 Не знам не ме интересува и не ми е работа , казвам какво съм чел , а то беше от съвещание по повод националната сигурност на Русия , сами си го признаваха. И сте ми много смешни тук специалистите по всичкология , които коментирате неща от които хал хабер си нямате представа , като малките деца сте , които рисуват танкове в блокчетата и което нарисува най-много то бие .

55

Анонимен

преди 10 години

Сега пък Б-52 бил допотопен - ха ха ха. Толкова са жалки привържениците на режима в москва, че ми става мъчно за тях.

54

Анонимен

преди 10 години

Руснаците нямат бомбандировач като Б-52. Напъвали са се да правят нещо подобно, копирали са, правили са, струва ли са и накрая са останали без нищо.

53

Анонимен

преди 10 години

много *** комунуиди путинисти има тук! САЩ с 10-рно по-голям военен бюджет били изостанали с десетки години от руснаците? Вие нормални ли сте? Кандидатствайте си за червени карти и заминавайте за Москвоу!!! Вие сте такива ***, че даже мога да ви командвам!!! Пример :Поставянето на минуси да започне .......СЕГА

52

до 60

преди 10 години

"В кое са по-напред ?"Руските съвременни самолети са много по-напред от западните по маневренност. Въпросния допотопен Б-52 навремето е бил охранявам от ескорт от F4-Phantom. Смятай за каква допотопна бракма става на въпрос.Не казвам, че американците нямат и съвременни самолети, но точно тоя е една антика.И дори и Хамерикото да има някой и друг по-удачен самолет, това не значи че превъзхождат Русия. Търси в нета кои хамерикански самолети могат да изпълнят "Кобра" и "Камбана" фигурите.

51

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 64Нали първо трябва да стигнат до там с конвенционалното. И как ще стане ?

50

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 57Добре...добре...явно това дето лети по света е НЛО, маскирано като Ту-95 или Ту 160

49

Анонимен

преди 10 години

60 Във всичко са по наред . Защо съмняваш ли се . Дори миналата година на съвещание в Русия са си признали че за часове само с конвенционално оръжие американците могат да им извадят от строя над 80 % от стратегическите сили

48

Анонимен

преди 10 години

Хамериканците кво оръжие имат, вие сте гледали само по електронните игри! ама не е припряло да си го показват, както руснаците се дървят на техните паради!!!!!!!! Хамериканците дават билиони за въоръжаване, около 8-10 пъти повече от руснаците и вие сте седнали да пишете за страхотното иновативно руско въоръжаване!?! Сигурни си мислите, че американците си дават билионите за прашки и лъкове??? Просто крият новите технологии и недай си боже да стане нещо ще видите! Иначе и аз подкрепям другаря ***

47

Анонимен

преди 10 години

59 а ти си за освидетелстване , не знам изобщо как живееш

46

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 52В кое са по-напред ?Пишете без изобщо да влагате грам мисъл.Аз не знам в кое са по-напред. И кой е по-напред.Понеже тия неща са абсолютно секретни.Обаче на вас явно ви докладват персонално за да можете после да ни го напишете.Не гледайте реклами (дори и на военна тема), че ще ви се изпържи мозъка.