38

Кумчо вълчо

преди 9 години

Хейде сега така неполитизирано изкарай от твоя джоб едни 90 милионо и ги върни където трябва да бъдат. Или викаш няма проблем, и всички да ги спрат няма грижи, ще изтеглим едно няколко милиарда за поръчител българскят данакоплатец!

37

тир

преди 9 години

политически труп........

36

Знаещ

преди 9 години

До ?!?Как ще си ходи бе???Да, той отговорност не носи за нищо, ама има много гладни хора и някой може да поиска да си го хапне!! Защо изобщо участваме в ИЗБОРИ ???????????????????Някой сети ли се :)

35

vesko02

преди 9 години

Да седнем спокойно и разумно да обсъдим положението,

34

Анонимен

преди 9 години

бареко стана консерватор

33

Анонимен

преди 9 години

samo avtomat shte reshi problema na parazitirashtite varhyshki v sofia narecheni partii smart za tia kycheta dolni.mrasni paraziti troveshti naroda s partii manipolatori prestapnici kyrshym za vas *** .

32

Анонимен

преди 9 години

Вече цяла година, държавната машина, медииите и лично дирижирани от Президента смешни протести от по 20-30 човека се опитват да бутант по всякакъв начин закооноизбраното НА ИЗБОРИ правителство. Нададоха вой още от първия ден, който вой не спира и до днес.Питам ви тогава, българи - КОЙ ТОЧНО Е ЗАДКУЛИСИЕТО ?КОЙ, КОЙ, КОЙ ? - ама май не е той, Дебеланачто, когото нарочихте, защото щеше да вкара Борисов и Цветанов в затвора, всъщност където им е и мястото. И на Дянков също.

31

Анонимен

преди 9 години

Абе проверката е за три години, ама не е ясно още за кога са констатираните нарушения, да не се окажат от август 2013. Пък й както почна Орешко да не иска да политизира, май май така ще се окаже. Ако бяха виновни предишните Мая сега щеше да политизира на воля и вие като сирена на 2 ри юни.

30

Анонимен

преди 9 години

И кво стана сега - средствата ги спират заради "отличното" управление на ГЕРБ, а виновни - пак комунистите. То се знае - дежурните заподозрени. Особено ако цялата дължава и преса слугува на един *** и *** от Банкя.

29

do 35

преди 9 години

Не съм се изразил правилно явно. С изказването си не защитавам Борисов. Той е същият! Един дол дренки!

28

до 32

преди 9 години

"ОСТАВКА, БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! Нещастни комунистически номенклатурчици!"Явно още не си разбрал, че средствата се спират след проверка на периода 2010-2013, а най-провинилата се община е герберски Бургас... но нищо де, дали БСП или ГЕРБ, пак става дума за комунистически номенклатурчици.

27

Анонимен

преди 9 години

Браво, Орех, железен си !Мачкай геберастките празни тикви !

26

Анонимен

преди 9 години

Този нали щеше да ходи в Италия. Кво стана? За Виетнам разбрах. Там направи велики сделки.

25

Анонимен

преди 9 години

ПФХАХАХАХА! Е ако не я политизираме темата, то тогава какво ще я правим, Орешко? Нали се спират точно поради политически причини. Вие сте на власт и вие организирате разпределянето на тези средства. И вие контролирате, дали се крадат или използват целенасочно. Май ти разтурват седенката, а Орешко. ОСТАВКА, БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! Нещастни комунистически номенклатурчици!

24

Dan

преди 9 години

Съгласен съм, че въпроса със спрените пари не трябва да се политизира-ТРЯБВА ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРА, ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, И ДА ВИДИМЕ КОЛКО Е НАДПАРТИЕН НАШИЯТ СЪД И НАШАТА ПРОКУРАТУРА-ЗА 50 000 ЛЕВА НА Цветанов му дадоха 4 години ефективна присъда сега ми е любопитно на министъра отговарящ за тези пари като са 90 млн. и то в евра КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ МУ ДАДАТ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА РАЗБИРА СЕ?Цацаров хаде сега да видиме дали не сте дупе и *** с управляващите,че на такова замириса от Костинброд!

23

:)

преди 9 години

Орешарски - турчин.

22

П.Петров

преди 9 години

Как да не се политизира като отговорността е изцяло политическа ?!Няма област, в която този парламент и правителство да не се е издънило !ОСТВКА, ГНУСЕН ЧЕРВЕЙ ПРОДАЖЕН!

21

Dan

преди 9 години

Пука му на Орешарски ,че са му спрели някакви безвъзмездни 90 млн. е сега ще вземе вместо 3-4 млрд заем нов и готово, какво сте се размрънкали гербестите, дето нищо не разбирате , и от къде на къде ще се политизира въпросът това да не е заради дейноста на правителството не това е зарадииии абе Станишев ще ви обясни , ама и на него сега не му е много до приказки та Местан май ,ще ви каже ,че той таааака хубаво обяснявааа, пък и нали е партньор, нека си каже думата!Баси наглеца не е истина!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Орешаро пусни кокала

19

до 17

преди 9 години

"Еми не знам, ама 2013 Бойко напусна още началото на февруари, до края управляваха сегашните,"Проверката е за периода 2010-2013, нещо ти се губят 3 години в поясненията, а да не забравяме, че три месеца управляваше и временното правителство.