72

Анонимен

преди 10 години

КОЙ , КОЙ, кой пази Сергей,както я карат в БСП ще остане само той.

71

Бат Станчо

преди 10 години

До АнонименДа си заминава за Украйна..!

70

Шубе

преди 10 години

Dnes , защо не пуснете новината за пребитата от *** майка и 5 месечното и бебе в панагюрската болница?????

69

во

преди 10 години

До Анонименок ..,но без Чобана

68

Анонимен

преди 10 години

3. Станиев да хвърля оставак и да заминава за европа като еврокомисар

67

gude

преди 10 години

За кой път си мисли заешката устичка с насила да управлява България и слуга на руските интереси обещанията към кренъл обаче няма да му се сбъднат..ОСТАВКА

66

Анонимен

преди 10 години

предлагам1. да се уволянт Вигенин,теризева, Клирасова и зинаида Златанова а също и чобанов2. да си подадат оставките от ИБ на БСп Йотова, Дъбов,Кутев и Янаки и на тяхно мясот да дойдат млади хора.

65

Дреме

преди 10 години

БСП се е одремала като кон на празна ясла.И Бареков ще ги торпилира на следващите избори , защото във време плачещо за радикални леви промени , те показват либерална цивилизованост обслужваща олигарси , рентиери , лихвари.А толкова зулуми трябва да се оправят , от масовата приватизация , от връщането на земята в криминални граници , от разменките и заменките на кон за кокошка. Защо дреме БСП , а не хване лопатата и почне да разчиства авгиевите обори , не ми е ясно.

64

Анонимен

преди 10 години

станишев ще си подаде оставката чак след 18 иска да му осигурят поста на еврокомисар затоав се ослушва....ина първте който трябва да изхвърлят са Дъбов и Кутев - глупост след глупост правят, пъров се обявиха срещу преференциите,а сега нямало нужда от промени според Дъбов, ой сиктир

63

Анонимен

преди 10 години

НЕ ГЛАСУВАНА НАРОДА ЗА ВАС ЗАЩОТО СЕ ПРОДАДОХТЕ НА ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ

62

diavolcheto

преди 10 години

"...Оставка на лидера Сергей Станишев обаче не стои на дневен ред...".Нищо лично, просто се чудя как, след няколко жестоки загуби и провали на даден политик и лидер, той няма САМ да си подаде оставката?

61

Сашо

преди 10 години

Промени в БСП, но няма да пипат лидера. Много правилно, докато този пожарникар не ви бие 30 пъти на избори НИКАКВИ ОСТАВКИ, а и каква е тази чуждица наречена оставка в БСП, докато и Бареков не ги бие всичко е наред, майната и на държавата стискайте кокала и порцийте че на една заплата е лошо, ВАШТА М....А...М...А продажни ***.

60

RUSSIA

преди 10 години

TRQBVA DA SA PO KRAINI KAM GERB 4ISKA NAVSQKADE VAN GERBADJIII GADNI V GORSKITE V VSI4KI MINISTERSTVA E PALNO OT TQX A TE SA PROVOKATORI I MARZELI

59

тома неверни

преди 10 години

Предстой страхотна чистка в БСП-треперете чистачки(може би хигиенистки)по офисите на партията,за скъпоценните си службици.....все пак,виновните за страхотният провал на евроизборите,трябва да си понесът последствията...

58

3M

преди 10 години

закривайте тази Банда Стари Престъпници вече!

57

чугунена глава

преди 10 години

дъбов да си жив и здрав ....ти и дърева .....и момата разбира се

56

99999

преди 10 години

бРАВО ,ВЕЧЕ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА,ЧЕСТИТИМ,ПОРЕДНИЯ УСПЕХ НА бОЙКО.ТИЯ 20-30 ПУРКОВЦИ,ДЕТО СА КРАЙ СТАНИШЕВ НЕ РАЗБРАХА,ЧЕ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ СА ТОЙ И ТЕ,СТОЙТЕ СИ ОЩЕ НА МЕСТАТА И НА СКЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ-10% И 4ТА СИЛА,А ЧЕСТИТО.лОШОТО Е,ЧЕ ЗАРАДИ ТИЯ ПЕНСИИ,ДОТЮСТА МЛАДИ В ЛЯВОТО ПРОСТРАНСТВО ЩЕ СТРАДАТ,ПРОТИВНИ СА МИ ТИЯ ПЕНСИИ..

55

Анонимен

преди 10 години

Ако бяха минали ГЕРБ дори с 1% щяха да бият барабани до небето! И твърдят, че БСП не била лидерска партия! Този човек е загубил вече 10-11 избори и пак се е впил във властта. Никой досега (нито отвътре, нито отвън) не е успявал да навреди толкова много на БСП. Този ще я довърши!!!

54

дрън-дрън

преди 10 години

Толкова празно дърдорене отдавна не бях чел.Но на толкова празноглав народ и това му е достатъчно.

53

Чалгар Червенков

преди 10 години

Мутрата е противна много, но Гея и мазната двулична капиталистическо-антинародна партийка БСП са достойни за приза най-големи предатели и родоостъпници. Просто отврът са БСП, долно гадно котило дерибеи и кожедери на народа. За малко си бях в България тия дни, народа тъни в бедност и оглупява със скоростта на мисълта. Жалко за България, Гея и Мутрата я довършват.