116

някакъв си секретар

преди 9 години

Расмусен се мисли за генерал! Той не е никакъв генерал, а е само някакъв си секретар!

115

Българин

преди 9 години

"Расмусен определи изборите в Сирия като фарс"А тези в Украйна ?"НАТО призова Русия да върне Крим на Украйна"А човечеството призовава НАТО да се саморазпусне.

114

Анонимен

преди 9 години

Върнете Косово на Сърбия.

113

българин

преди 9 години

призовавам тоя да си гледа страната и да не се меси на другите в Европа благодарение на Америка в света стават войните благодарение на нея в момента и в Европа се водят такива , ако говорим за Октопод то Америка в момента е най големият такъв и май е дошло времето когато наистина би било редно поне един ЩАТ В АМЕРИКА ДА ПОИСКА СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ та да ги видим тъпите американци какво ще правят и как ще устояват правата на народа и нацията си .

112

Анонимен

преди 9 години

Аз призовавам Расмусен да спре да повтаря като папагал едно и също, и да се занимава с организацията си, а не с политика.

111

Анонимен

преди 9 години

Призоваваме НАТО да си затвори базите в България!

110

Anonimen

преди 9 години

тоя защо не призове да върнат съседите на България всички заграбени земи македония, беломорска тракия, западните покрайнини, северна добруджа и др.

109

БГ - не гледай тъпо!

преди 9 години

Ама да, когато върнат Косово на Югославия!

108

ура!

преди 9 години

А ние призоваваме САЩ да върне Америка на индианците, а черния вожд в Африка!

107

Бънди

преди 9 години

А аз ги призовавам да се разкарат от България тия мръсни дктатори.

106

BG

преди 9 години

Дайте го жабока на чеченците!

105

Анонимен

преди 9 години

НАТО като какви се изживяват, че диктуват на държавите какво да правят!Тази *** да си затваря миризливата уста! Чакай ти да върнат Крим на Украйна! Западняците наистина са загубили почва под краката си - плещят глупост след глупост!

104

Стига бе

преди 9 години

Турция? Кипър?

103

Анонимен

преди 9 години

Аууу е тоя е на бат Арни дедото. Били са му в повече хамериканските филми. Аве ейй чшшшш рамбооо, айде у дивия.

102

морски

преди 9 години

България призовава НАТО да върне Косово на Сърбуя.

101

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ ОТ НАТО ПАК СА ПРЕЯЛИ С БАНАНИ ИЛИ ИМ СТИСКАТ ПРАШКИТЕ

100

Анонимен

преди 9 години

Да раздаваш воени шамари на Русия е все едно че малко дете да шамароса Майк Тайсън!Няма как да стане!Ама в тоя нет всекакви *** има,сигурно в казарма не са ходили,ама коментират ли коментират,прочетете малко воена литература и тогава коментирайте,как се шамаросва воена сила като Русия!

99

****

преди 9 години

Този само ходи и *** като наритан,то и без това,друго не могат и да направят.Тези от нато незнаят ли,че крим е подарен на украйна от хрушчов,също украинец,и сега след разпада на ссср,русия си взема своето,до кога ще продължават с това?

98

Иво

преди 9 години

Расмусен, независимост на инуитите, които наричате ескимоси, народа на заграбената от датчаните Гренландия! Тази ледена земя има несметни богатства, огромен шелф, от който ще потече нефт, който да си продават самите те, а не да печели миникралството ви! Вие постъпвате с местните, както навремето янките с истинските американци. Поите ги с водка, знаейки, че тези хора имат друга биохимия и се напиват лесно. Защо не опитате този подход към българите? Защото сте слаби пиячи! *** сте, натовци!

97

rustam

преди 9 години

русия ще върне крим когато евреите върнат палестина скоро.