203

Анонимен

преди 9 години

Русия е фашистка държава , а руснаците на 90% са побъркана имперска фашизирана рая, поради което трябва да бъдат смазани. Русия е заплаха за света.

202

Анонимен

преди 9 години

До Лоша работа е войнаNe se i sumnqvam 4e vie ste edni jalki rusofili i surbomani,jal mi e za balgarite v zapadnite pokraynini i v Ukrayna za vas te ne sashtestvuvat

201

Nox

преди 9 години

"ПЪРВО ТОВА СА ВЪСТАНАЛ НАРОД А НЕ СА СЕПАРАТИСТИ."Дам, оба4е български и други купени медии описват етническите Руснаци, братя славяни като бунтовници и сепаратисти, намалят бройката на убитите и твърдят, че няма данни за убити невинни... защото това ги карат да говорят собствениците им. Вече не е само БТВ отявлено манипулативната медия, сега са общо взето всичките.

200

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

КАК МОЖЕ ТОЗИ САИТ РАЗРЕШАВА ТАКИВА ГЛУПОСТИ ДА СЕ ПИШЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.БЛОКИРАЙТЕ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ СИНЪТ МИ Е НАМ 12 Г. ЧЕТЕ И СЕ ЧУДИ ТАТКО А ТИ МИ ЗАБРАНЯВАШ ДА ИСПОЛЗВАМ ТЕЗИ ДУМИ ТУК БУБЛИЧНО ГИ ПИШАТ ***.........СТ...ГЕЙ.АМА ТАТКО НАЛИ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ-----НЯМАМ ОТГОВОР

199

Nox

преди 9 години

"Прав си друже"Мерси.Като цяло моето мнение е следното:Дестабилизацията, конфликтите и насилието ги оркестрира англо-американсият свят, не Русия.Не ни трябва ни НАТО, ни евре...европейски съюз.Трябва ни да поддържаме добри взаимоотношенич с Русия, Китай, Германия и Франция (последните две държави се надявам да им дойде акъла и да си бият камшика от европейсия съюз и това да доведе до разпадането му).

198

Adam1966

преди 9 години

Президента на Абхазия се скри в руска военна база ! Добре че русите имат база там та се е спасил човека от фашистите . тия фашисти от всякъде изплуват , от време на време поглеждам и в шадраванчето на нашата градинка да не изплува някой фашист от Втората Световна Война както стана в Украйна...

197

Анонимен

преди 9 години

До фацтПий си медикментите и паркирай, че си се възпалил, а това може да ти докара инсулт,..въпреки ,че....ннннеееееееееее няма какво да удари инсулта !

196

Анонимен

преди 9 години

ПЪРВО ТОВА СА ВЪСТАНАЛ НАРОД А НЕ СА СЕПАРАТИСТИ.ВТОРО УКР. АРМИЯ ИМА ЧАСТНА ВОИСКА НА САЩ.КОГАТО БЯХА АРЕСТУВАНИ РУС ЖУРНАЛИСТИ ПОКАЗАХА ОРЪЖИЕ ПОЛСКО ПРИЗВОДСТВО.АМЕРИКАНЦИ МОЖЕТ ДА ВЪЮВАТ А ЧИЧЕНЦИ НЯМАТ ПРАВО.Г-Н АЛЕК.ТОМОВ.ЗАЩО ПРЕПИСВАТЕ НА БИБИ СИ ИДЕТЕ САМИ И ВИЖТЕ СТОИТЕ ПОДСНАРЯДИТЕ И ПАТРОНИТЕ .ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОИ СА СЕПАРАТИСТИ КОИ СА ФАШИСТИ.УБИТИЯТ ИТЕЛЯНСКИ ЖУРНАЛИСТ ОТ НАЦ.ГВАРДИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ ДЕСНИЯТ СЕКТОР ЧЕ БОМБЯТ ЧАСТНИЯТ СЕКТОР ЖЕНИ ДЕЦА СТАРЦИ СА УБИТИ ИДЕТЕ И ВИЖТЕ И ПИШЕТЕ

195

До НОКС

преди 9 години

Прав си друже, аз исках да кажа, че не съм комунист и че не обичам комунизма, защото той вреди според мен на човечеството, но обичам Русия и руския народ по простата причина, че и те ни обичат и само са ни помагали, за разлика от Запада, който ни третира като народ от престъпници, *** и ***, за което ние сме си виновни до голяма степен. Русия в момента е модерна страна и има непрекъснато растяща икономика, за Китай - то се знае, новият световен лидер.

194

Анонимен

преди 9 години

Организира ли Америка конфликтите по цял свят?

193

Лоша работа е война

преди 9 години

Ако нещата в Украйна не се стабилизират и страната не се раздели на две по мирен път ще стане много лошо за цяла Европа. Ако американците започнат още повече да помагат на украинците с оръжие и хора, съответно и Русия ще помага на руснаците. Не бих се учудил ако конфликтът се разрасне в още по-голяма борба между СЯЩ и Русия. Много доброволци и от България предполагам ще отидат да се бият на страната на Русия. Така беше и по времето на войната в Босна. Там наши се биха на страната на сърбите.

192

Nox

преди 9 години

"Тук не става въпрос за комунизъм и капитализъм"Баш за това става въпрос.Америка не ги кефеше комунизъм, не ги кефеше национал-социализъм, и наложиха капитализма на целия цивилизован свят.В резултат Китай би Америка на собствената им игра. Сега Китай са нова супер-сила, а Америка дължат 4етирильони.Сега се чудят как и къде да започнат война и после да прехвърлят на нея вината за пропадналия долар.Путин ги спря в опита им да нападнат Сирия. Сега му го връщат като избиват етнически руснаци.

191

xyz

преди 9 години

Промоцията на Обама "ОРГАНИЗИРАЙ ПЕТ ЕВРОМАЙДАНА И ПОЛУЧИ СССР!

190

мирно и спокойно

преди 9 години

Жителите на Донецката народна република (Новороссия) искат да живеят мирно и спокойно. Бюрократите от ЕС, Нато и Сащ, искат, със санкции, да нажежават обстановката и да насъскват към гражданска война! Фашистката хунта на оберщурмбанфюрер Турчинов, украинския Пиночет, иска жестоко и безнаказано да убива мирни и невъоръжени жители!

189

Марин Тодоров

преди 9 години

Болшевишкото мислене и манталитет изискват задължително наличието на враг. В момента на изпраните мозъчно американогъзолюбци враг са им комунистите т.е. нещо виртуално и невидимо, но съществуващо в твърдите пънове на раменете им. Ако няма враг, няма да ги има и САЩ и съответните им нашенски тъпоглавци, израстнали с чалга, американски филми и компютърни военни игри.

188

ответна реакция

преди 9 години

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Киев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да се спасяват. Същото важи и за Новороссия!

187

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен до 294 Да ама действах с copy paste :)

186

278

преди 9 години

До Анонимен 281 Както и да е не твърдя ,че е направил нещо ново Путин пак не си ме разбрал *** наистина няма значение а по повод " Няма нищо под небето" само ще отбележа че имам други идеи по въпроса коренно различни но това вече е друга тема

185

Ванга казва-Русия да

преди 9 години

Какво България е получила и получава от Запада и САЩ - нищо. Какво България е получила и получава от Русия - всичко. Западът се чуди как да извлече ползи от колонията си България. Никой на Запад не уважава българина, за което сме си винивни само ние. Само руснаците ни обичат и ни наричат братушки. Тук не става въпрос за комунизъм и капитализъм. Аз също мразя комунизма, той е навредил не само на българския, но и на руския народ. От западните държави единствено Германия е помагала на България.

184

Анонимен

преди 9 години

"Няма доказателства" кой организира насилието в Украйна, но се знае, че и "маймуните" в Африка направиха демокрации, само "Евразия" си остава в 19 век !