6

Мужик

преди 10 години

Браво за статията, за съжаление у нас е пълно с изкуфели русофили и *** на дирници на Газпром и мнооооого мноооого балъци дето им се връзват на лъжите.

5

Анонимен

преди 10 години

АВТОРЪТ ДА КАЖЕ,ЗАЩО ВЪВ АНГЛИЯ НАПРИМЕР НЕ ИСКАТ ДА ДОБИВАТ ШИСТОВ ГАЗ.ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ(ББС) СЕ ВЪРТЯ ЦЯЛ ЕДИН ДЕН ВИДЕО,КАКВО ТЕЧЕ ОТ ЧЕШМИТЕ НА ХОРАТА В РАЙОНИ НА АМЕРИКА,КЪДЕТО СЕ ДОБИВА ШИСТОВ ГАЗ.ВТОРЪТ НА ТАЗИ СТАТИЯ ДАЛИ НЕ Е НА ЗАПЛАТА ПРИ ШЕВРОН?АМА ЧЕСТНО....И ОСВЕН ТОВА НЕ СЪМ РУСОФИЛ ИЛИ КОМУНИСТ ...СПЕЦИАЛНО ДА ОТБЕЛЕЖА!!!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

"Целия доклад какво социално-икономическо въздействие би оказал в България добивът на шистов газ "...Точно такова, каквото оказва и ДъндиПрешъс в момента.

3

Анонимен

преди 10 години

Авторът на тази статия може да иде в районите в САЩ, където се добива шистов газ, да поживее там, да поговори с метните хора...пък пак да напише статията! Такава статия може да напише човек, който мисли единствено за пари.

2

Усмивката

преди 10 години

На автора на тази статия да се приложи метода на хидравличното разбиване южно от кръста, докато не започне да изпуска природен газ. Като искаш, върви в САЩ и си търси шистов газ, колкото искаш. Водата е много по-ценна от шистовия газ. Ванга е казала, че войните ще се водят за вода, а не за газ! Когато изобретим безопасна технология, тогава ще добиваме шистов газ. Той не се разваля. Не сме бананова република!

1

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ХУБАВА НОВИНА!!!!ЧАО!!!!АДИОС ШЕВРОН И НИКОГА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!