172

Анонимен

преди 10 години

До От ЮАРГАТАНКА --Без прозорци без врата пълна къща с деца. Що е то? 1 ББ 2ББ и ГЕРБ 3ТИКВА

171

Анонимен

преди 10 години

До От ЮАР- Му вика нашта крава топло мляко тя ни дава Не се подигравайте деца на глупавичката ни овца От нея къщата се пълни с мляко сирене и вълна

170

до ЮАР

преди 10 години

стой си в ЮАР, аз съм гласувал, разбира се, но не за Боцко. И дезертьори и емигрнати не могат да ни определят съдбата. А, Боцко, има да го почакате на бял кон, толкова се е сдънил, че няма повече на къде /от реалист/

169

Анонимен

преди 10 години

До от ЮАР ПРЪЦ-ПРЪЦ

168

????

преди 10 години

Добре бе хора , през нас и на наш гръб вече толкова много години се едни и същи *** си правят каквото искат . Докога Народе ще търпим !?!?!?!. Кой от кой по нагли , особено Бойко . Колко кратка е народната памет !?!Не мога и не възприемам Бойко като лидер , не мога да забравя всичките му простотии / да не ги изреждам / . Този индивид е доказано *** , самовлюбен и интригант . Кой , кой ще гласува за откровена мутра ????

167

От ЮАР

преди 10 години

До реалистХайде, които ходите за гъби или за риба в изборния ден, да нямате думата - броят се проценти измежду УПРАЖНИЛИТЕ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС. Гъбари и рибари могат да се гушат до останалите БОЛНИ ПРАСЕТА. Щом не ви пука - не се обаждайте!

166

от ЮАР

преди 10 години

До ДойнБатето поне нещо строи. Ореха и кликата от некадърници и руски *** забатчват държавата. Няма нито едно добро донесено от БСП и останалите ДС-филиали за България през изтеклите 25 години. Нито едно! Електорат от неграмотници, селски безделници, ***-патриоти, некадърници на държавна ясла и руски ***. Ето това е базата на БСП-ДПС и останалите БОЛНИ ПРАСЕТА! Да се махат и да отворят място за желаещите да живеят, работят, създават, за енергичните, инициативните, интелигентните.

165

реалист

преди 10 години

Абе, Боцек смешен, реално на тези избори, за ГЕРБ са гласували 9-10% от хората имащи право на глас, какво се пениш, вече трети ден, от телевизиите, какви предсрочни избори-какви 5 лева. Хората ви казват, не искаме да ви знаем, този треди ден , като бясно куче реве от екрана

164

Дойн

преди 10 години

Батето пак се размечта да строи магистрали ...

163

От ЮАР

преди 10 години

БОЛНИТЕ ПРАСЕТА ВЪН! ОСТАВКА!Време е, червените да оттичат ЗАВИНАГИ в канала на Историята. Освен мизерия и страдание, друго не носят!

162

От ЮАР

преди 10 години

До Анонимен-185Иди и виж мизерията в Русия! Като изключим няколко големи града, останалото е ***. Дори в любимата ви Москва, огромната част от населението живее в панелки и си брои стотинките. С Русия просперитет няма. Индустриите, които се ликвидираха в България отидоха по джобовете на комунисти, станали олигарси. При тях са и едни милиарди от външен дълг преди 1990, плюс дохода на държавата от 80-те, плюс фалита от 1997. ТЕ съсипаха България, а не Западът.

161

прости сметки

преди 10 години

Ако всички отидат на избори, Б.Б. ще стане обикновен депутат :) а после ще подскача на един крак, ако може :)

160

До От ЮАР

преди 10 години

Можеше, ама не руските а западните банки прибраха откраднатите пари и запада постави ултиматом да се приватизират и закрият набързо всички индустрии, включително и жизненоважните, които в държави като Франция продължават да са националнба собственост. Пак ти казвам - троцкистите/комунисти/глобалисти не са в Русия вече!! Организацията им никога не е закривана а само се разширява!

159

dassy

преди 10 години

Кога този *** ще проумее, че става най-много за селски кмет.

158

От ЮАР

преди 10 години

Управлението на БСП-ДПС-ДС кликата отнема години от вашия живот, години прекарани в блато, за мнозина - в страх, сервилничене, понеже ви държат в мизерия, затова могат да ви манипулират с 4.50 лв. или с 50 лв. на глас. За 25 години, при нормална политика, без комунистически олигарси по руски модел, без московски агенти по всички ешелони на властта, без шайката от *** ДС милиционери и доносници, с пълна ЛУСТРАЦИЯ и без БСП - България можеше да бъде хубава и подредена ЕВРОПЕЙСКА държава! ОСТАВКА!

157

До ОТ ЮАР

преди 10 години

Не се заблуждавай - руснаците отдавна са станали капиталисти и единственото което ги интересува е да си правят търговията и да пътуват по света. Виж, за комунистическото минало на лидери като баросу, може да се позамислиш. Също и какво се случи с троцкистите-глобалисти, след като Сталин ги изгони от Русия. А също и защо ЕС е в този си вид а не Съюз на Нациите както бе замислен от Де Гол и Аденауер, кой превзе идеята и я обърна с краката нагоре? Не че и руснаците не са в глобалната игра, но НЕ СА САМО И ОСНОВНО ТЕ много отдавна!

156

ОТ ЮАР

преди 10 години

Опитът от Историята показва ясно, че комунисти - социалисти, както и всякаква близост с Русия са източник на мизерия, нищета, безнадеждност. Нито една държава близка с Русия и управлявана от комунисти не е постигнала просперитет за народа си. Затова, БСП и КГБ агентите на ДПС трябва да се измитат от парламента. При едни наистина честни избори, без манипулации и купуване на ***, при задължително гласуване БСП заминава в канала и ще бъде най-много четвърта полит. партия. ОСТАВКА!

155

До До хлъц

преди 10 години

До До хлъц...глобалиСТки извратеняшки закони ... Извинявам се.

154

До хлъц

преди 10 години

Статията е за Боко, защо плюете по Атака отново, не мирясахте ли? Или за това ви плащат повече? Сега гледам и по Фараж и Льо Пен сте се хвърлили да плюете. Спокойно, нямат над 50% евродепутати и вашите глобализки извратеняшки закони ще минат, благодарение на прости народи като българския, на който мястото му е в ориента.

153

Анонимен

преди 10 години

Еееех Борисов,Борисов ако си преодолееш егото нама защо да се ходи на избори.