181

Анонимен

преди 10 години

Ха-ха-ха-ха.. тази кобра ни има за по-прости отколкото сме. Що не вземе да се скрие някъде най-после, че пак ще ми се додрайфа..

180

ИЗБИРАТЕЛ

преди 10 години

От номенклатурата на БСП натискат Момчил Неков да се откаже от класацията в полза на Станишев.А аз съм гласувал за него и защо ще ми променят вота?

179

Анонимен

преди 10 години

Манолова, в 9 часа те чакам пред Народното Събрание за да те нагостя с домати и яйца.

178

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ имаха късмет, че бяха с 18, смята зам.-председателят на НС.Г-жо Манолова, БСП имаха късмет че са с номер 15, защото иначе ЦИК щеше да бъде залята от 34 хиляди сигнала от ваши избиратели, за грешно отпечатани бюлетини.

177

Анонимен

преди 10 години

Кокарджа!

176

Анонимен

преди 10 години

Баба Манолица за разлика от баба Илийца никога не вади кола от устата си, затова постоянно ръси глупости. Любопитно ми е да зная в коя секция е гласувала червената баба Манолица за да погледна в протокола от сайта на ЦИК, колко преференции са дадени за номер 15. Вече съм убеден че една от тези преференции е лично зачеркната от червената баба. Интелектуалното ниво на изказванията и в парламента и извън него, категорично доказват тезата ми.

175

Анонимен

преди 10 години

БСП са стари кримки и имат потенциал. Но ще трябва да слязат на земята, между хората и да се вземат в ръце. Трябва и по адекватно да отговарят на пропагандата на противника сред най примитивното и неграмотно население. Политика се прави в градовете, избори се печелят в селата и гетата.

174

Гацо Бацо

преди 10 години

По тъпо и нагло обяснение просто няма ! Ами ако избирателите са искали младия социалист ?И какво значи "изрична кампания",може би изрични указания ?

173

superMuzzy

преди 10 години

Ако Станишев и Манолова ги нямаше в политиката, ГЕРБ нямаше да съществува!

172

Алоо!

преди 10 години

Ти кого обиждаш *** кратуно проста!? ГЕРБ имали късмет че били номер 18? Аз да не съм *** като вашите избиратели, като чуя 18 и да задрасквам дето го видя! Тая кукумявка смотана взе да става много нагла! Айде омитайте се от властта! И вие допуснахте грешка, като се наместихте да управлявате без да ви е искал народа!НАГЛЕЦИ!ОСТАВКА!

171

nedkodd

преди 10 години

мая ***,като си отвори устата е като вентилатор,който бълва недомислици. Много е зле горката!

170

бай Кольо

преди 10 години

Права е другарката Мая!Ние,избирателите,действително допуснахме грешка тъй като : 1. Не осъзнахме,че Мая е много безгрешна,нещо повече-тя мисли,че никога не греши!2.Все още я търпим да ни смята за *** и *** докато днес има много по-способни и кадърни хора от нея! 3.Другата ни голяма грешка,че все още има хора,които вярват на лъжите и инсинуациите й,но ние обещаваме,че това за в бъдеще няма как да се случи-поумняхме вече!

169

Анонимен

преди 10 години

"15 лалета,15 ред и мястото заето от непознат младеж" - от песента на Мими Иванова "15 лалета"

168

Анонимен

преди 10 години

На електората на ДПС даваха една пръчица дълга точно толкова, че като я наложиш върху бюлетината от горния й край да ти показва точно човека на ДПС за който да гласуваш! Като се прибавят и другите неграмотници от сиганския етнос, които гласуват за БСП и ДПС се получава тъжната картинка 1,2 милиона неграмотници да определят бъдещето на страната ни! Ето за това сме най-бедните в Европа, даже и в Албания живеят по-добре от нас! Затова трябва да гласуват само хора с образование - средно и нагоре!

167

електорат

преди 10 години

По думите на ММ избирателите на ГЕРБ са най-умни, защото ГЕРБ бие бсп като шкембе в дувар!11 пъти поред, победа за ГЕРБ и номера на бюлетината им е винаги различен!Абе тия избиратели на ГЕРБ трябва да са образовани , за разлика от тези от маалите?!

166

Анонимен

преди 10 години

А представете си ако направят гласуването задължително електронно с машини. Мали мали.. те хората с банкомат не могат да се оправят, а какво остава да гласуват с машина. Скоро една *** ме помоли да и пусна кафе от кафемашината, понеже тя била неграмотна. Не можах да повярвам реално ли е това. Беше 16-17 годишно момиче. Сигурно и деца има вече :). До сега не бях срещал толкова неграмотен човек, ама явно ги има.

165

:Мая2

преди 10 години

Мая, грешка не е допусната от избирателите. Грешка е, бе БСП допусна некомпетентни личности да коват закони и дадават акъл по всяка тема . Изпълнителката на това представление си ти. АЗ СЪМ ЧЕРВЕНА, СИЛНО ЧЕРВЕНА, С УБЕЖДЕНИУ НЕПРОМЕНЯЩИ СЕ., ЍЍЍЍЍЍЍЍЍЍЍНЕ ОБВИНЯВАЙ ХОРАТА. тИ СЕ МАХНИ - ВСЯКА СУТРИН КАТО БОЙКО ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕКРАН ГРЕЕШ И ТИ - ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА. ВИДНО НЕ ПРИТЕЖАВАШ ДОСТАТЪБНАТА ОНТЕЛИГЕНТНОСТ, КОЯТО БИ ТИ ПОМОГНАЛА ДА ВИДИШ КАКВИ ГЛУПОСТИ НАПРАВИ ! ОТДРЪПНИ СЕ- ПОСЛУШАЙ МЕ!

164

Анонимен

преди 10 години

Избирателие на БСП явно не се оправят добре и с числата. Манолова, другия път вместо номера сложете снимки.. а те може и там да не ви познаят. Най-добре плодове и зеленчуци. - Гласувайте за круша ! Тогава може и да се оправят ***, които гласуват за вас.

163

И още:

преди 10 години

Богата и крадлива управляваща партия + беден и *** електорат = бедна държава

162

Анонимен

преди 10 години

*** партия - *** електорат - слаба държава!