111

434

преди 10 години

станишев е нечистокръвен руснак. смесена порода, това е достатъчно за обезумелите сталинисти и потинофили да гласуват за него със или 5лв върху пенсията... с ясното съзнание че гласуват за ДПС.

110

Винету

преди 10 години

118 ***, виж хубаво резултатите за ценза на тези, които са гласували за ГЕРБ и съответно за БСП. Иначе същите тези "изпростели ***" са хубави, когато гласуват за вас, нали?

109

Vlad_ko

преди 10 години

Е го Пеевски. Колко му е да го пратите еврокомисар....

108

Анонимен

преди 10 години

Серж, още дори не може да разбере как точно беше брутално разгромен от ГЕРБ и то дори не от Бойко, а от Томислав Дончев. На следващите избори БСП - 3та политическа сила

107

Анонимен

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Такива са годините,но не и делата им.

106

Ицо

преди 10 години

... евро вота ми е много по добър от евро вота ти....

105

Анонимен

преди 10 години

Да беше поне турчин или ***, а ти ...Ами, той е украинец, гей и мамино синче.Направо си е роден за лидер на БСП :))))))))))))))

104

д

преди 10 години

Червената столетница си напълни памперса. Е време е вече тези смешници съсели и пияни стари муцуну и разни ненастъргани квачки да се разкарат от Р България, защото тези червени боллуци ми съсипаха държавата и бъдещето на децата. Да се прегръщат и целуват с Доган Местан Ибрям и да излитат за луната.

103

Стамболов

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Бремето на комунизма и неговия упадък, си дадоха своите плодове, и те са в нашия парламент които управляват с руски мафиотски похвати.

102

Анонимен

преди 10 години

Ако БСП не беше купувало гласове нямаше да имат и 3 процента.Ха ха ха

101

Анонимен

преди 10 години

Предлагам Мишо Шамара

100

Цветан Химчев

преди 10 години

До рашБеше шеф на ПЕС :)

99

Анонимен

преди 10 години

До МарияДа ти се връща до девето коляно,троловете на БСП не могат да измислят нищо умно и пишат тъпоти,явно това се предава от водачите им,някой с алкохолна зависимост"Мая и Миков"други с задна

98

Анонимен

преди 10 години

Нека да стане Станишев , той е голям политик . Или М. Манолова

97

Анонимен

преди 10 години

Най-славният и мъдър-БОКО ПРОСТАТА МУТРА измисли дума ,която определя простите хора,които гласуват за *** човек="ЛОШ МАТ' РИАЛ"Това е България днес, крайно изпростели *** гласуват за човек,който не може да си напише името правилно,не знае и една дума на чужд език,ако не броим родния му диалекто-българскиВ България има толкова много "умни и красиви",че избират "най-умния и убав" между тях??!!!Символът на невежество и мутрищина ще праща депутати в ЕП

96

ОСТАВКА !

преди 10 години

В чужбина бисипе не мина 5 % !Затова друзята не искат референдум за електронно гласуване !

95

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 83Интересно, България пропищя от купуването на гласове от БСП и ДПС, но Вие казвате "ГЕРБ е" !Преди година, оглушихте цяла България, с твърденията , че Цветанов подслушва незаконно , през всичкото време излизаха флашки и СРС-та, компромати, само срещу ГЕРБ, но Вие :"Цветанов подслушва "; Е оказа се че всичките 850 номера от "тефтера" са подслушвани по искане на прокуратурата и разрешени от съда; Сега всички видяхме как БСП купува гласове, но Вие твърдите : ГЕРБ купува гласове ???

94

Кой-Той

преди 10 години

Родителите на днешните социалисти бившите комунисти съсипаха и унищожиха България.Тези чудовища клаха и крадяха от българската интелигенция и индустриалци,избиха офицерите и друго мислещите,за да може да прилапат и окрадат всичко.Тези сега социалисти като Станишев,Манолова и Миков са продукт на тази долна и *** клика БКП-БСП от крадци и лъжци

93

bravo

преди 10 години

takava prostastina- kak moje takiva kletvi i prostotii, maria li si,ili ***..vse edno,takiva nesta ne se govoriat......

92

СидерОглу

преди 10 години

Абе къде е Боленчо? Под масата?!!? ...