34

Бараката

преди 9 години

а мен ме осъдиха пет години за същото нещо

33

Анонимен

преди 9 години

Шопара се ***, отново :)Смешни ни главен прокурор дето не спираше да говори за престъпленията на Цветанов. Какво стана сега, чакем още Костинброд, подслушванията, нарушенията на Борисов за Авиоотряд 28, за изнесените пари и т.н. Провала на прокуратурата ще е пълен. БКП и ДС номерата са известни.

32

прокурор-пенсионер

преди 9 години

"Пред червеите всички са равни. Рано или късно шестака ще ги зарадва."Ти също ще ги зарадваш. За тази работа няма ред, така че не злорадствай, може да го превариш. Разбирам, че ти е антипатичен Цветанов, вероятно и ти не знаеш защо, сигурно защото така пишат медиите на Пеевски и си промит качествено, но говори с накой познат, който поне малко познава законите и ще ти обясни колко нелепо беше това обвинение.Нека има осъдени политици,но когато наистина има защо.

31

Анонимният

преди 9 години

Никога повече , никога тия *** не трябва и да помирисват власт.Тия *** от ОПГ ГРОБ начело с гнусната Тиква и *** Цвинокио сътвориха толкова глупости, че на държавата ще и трябват години да се съвземе. Престъпници долни.

30

дълбок сън

преди 9 години

Каква "изненада",нали?Тази изненада ще ви съпътства винаги,докато се кланяте на партийната система и и създадените от нея на "квотен" принцип "независими" държавни институции.Така,от време на време,ще ви изиграват циркове за обвинения срещу този и онзи политик,без никакви осъдителни присъди.Няма да видите такива,защото всички бандити,от всички партии са от едно котило и те се пазят един друг.НАЙ-ЛОШОТО В ЦЯЛАТА ТАЗИ ВАКХАНАЛИЯ Е.ЧЕ ОВЧИЯ НАРОД Е ПРИЕЛ С ПРИМИРЕНИЕ ТОВА И ВСЕ ЧАКА ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.

29

Анонимен

преди 9 години

Тва оправдание окончателни се явява

28

Анонимният

преди 9 години

Уплашиха се, че Герб ще се върнат на власт и ще има реваншизъм!

27

arhar

преди 9 години

Цветанов НЯМА как да получи присъда, защото НЕ е извършвал никакви престъпления !Сега Сергейчо, Доган, Д. Пеевски и всичките им *** да започват да се напиват от мъка !Защо най - големите престъпници Сергейчо и Д. Пеевски бягат към ЕП ?За да може по - лесно да бъдат открити от Интерпол, когато им пуснат червените бюлетини с надпис WANTED ...

26

Анонимният

преди 9 години

Той затова вчера се хилеше като Мефистофел зад Тиквата!

25

optimist

преди 9 години

Аха, да това беше ясно и още в началото. А сега към истинските престъпници. Кога ще им се повдигнат обвинения г-н главен прокурор? Бобов дол, Костинброд, еврофондовете и т.н. Чакаме!

24

emo

преди 9 години

престъпникът цвък ще продължава да цвъка;корупция,корупция..........

23

Анонимен

преди 9 години

Мен тази история не ме бърка

22

Ярость Маркса

преди 9 години

До прокурор-пенсионерЯсно е, че мафиоти трудно влизат в затвора. Особено в РБ. Те се чистят един друг, просто въпрос на време. Пред червеите всички са равни. Рано или късно шестака ще ги зарадва.

21

Анонимен

преди 9 години

До Bubbles. А ти къде видя престъпление? И дали реагира така когато пускаха Трактора, Сумиста, Пилето и тем подобни. Аман от лицемерие!

20

anti

преди 9 години

Егати катарзиса на цацаратурата, егати чудото :)

19

wtf

преди 9 години

Продавам запетайки. Автора на статията да ми се обади или да се върне в пети клас.

18

Анонимен

преди 9 години

Безкрайно гнусно човече. Може би дори бих гласувал за Герб, ако тоя *** не беше там.

17

Винету

преди 9 години

Нищо изненадващо. Защото беше ясно, че мафията го мачка и търси измислени поводи заради това, че я бе настъпил.

16

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Развръзката е бърза, но това е защото съдът трябваше да се произнесе още миналата седмица. Обаче отложиха за днес. Не искаха предизборно да им лъснат наа*аните *** на цацаратурата и Позитано. За всеки с поне малко правна култура му е ясно, че това дело беше скалъпено и позорно за правосъдната ни система.Ако има нещо по - страшно от липсата на правосъдие, то е корумпираното и политически манипулирано такова. Съдът нямаше как да отсъди друго. Колкото и да им се искаше.

15

Анонимен

преди 9 години

Това беше ясно на всички че е невинен и че ще има оправдателно решение. Само на дебелия Пеевски и Станишев не им беше ясно.... Къде е Мая и останалите сега? Къде е пеевски? Хора, много смепрости че позволяваме на 400000 души да ни оправляват нас останалите 7 милиона!!! Но това е защото не гласуваме...