160

анти

преди 10 години

ХОХОХОХО Цацаратурата рано рано е в МОЩЕН КАТАРЗИС - "Съдът оправда Цветанов по делото за присвояване"

159

Местан

преди 10 години

Другари,мерси за перфектните резултати и лично на моя любим пудел Сергейчо.не забравяйте да се подмиете преди да дойдете на аудиенция при султана.той вече е разпределил вечерята.окосмени другари и другарки да не идват.другарката Мая също да не идва.

158

ужас

преди 10 години

как може герб? Тия хора нещо не мислят. Само асфалт и баластра и доволни???

157

от село

преди 10 години

С какво герб подобри живота на българина та българина гласува пак за Герб в началото на мандата тока струваше 11.02ст в края на мандата 19.06ст сиренето струваше 4.50лв в края на мандата 7.20лв килограм боб беше 1.50лв в края на мандата му 4.50лв честито българино!

156

Анонимният

преди 10 години

И ако в крайна сметка ГЕРБ се върнат на власт в България, ще настъпи истинския край на всички надежди и добри решения, защото не виждам как ГЕРБ печели постоянно, без да е отправила и едно разумно намерение за подобряване на положението на хората.Значи има или още страх в хората и до известна степен оправдан или съвсем са изкукуригали и без да видят Бойко да вика глупостите си по телевизията не могат да живеят.Но, наистина ако така вървят нещата ни чакат най страшните години в нашия живот.

155

Анонимният

преди 10 години

Ново управление на ГЕРБ ще изпразни моя джоб, ще убие бизнеса на моите клиенти, а оттам и моя бизнес, ще съсипе живота на мои близки и приятели!

154

rumen221

преди 10 години

Приятели,ГЕРБ са като в онзи виц:- Печелят, но не управлявят (Участват, но не влизат)Защото Властта е в ръцете на ДПС, както в ЕС е във ръцете на либералите, от които са и ДПС...!!! Днес ДПС има два избора...:1. Съюзява се с ГЕРБ и получава само 1/3 (че и по-малко) от властта...или2. Остава с БСП и запазва 1/2 (че и повече) от властта...!- В парламента на ЕС ще управляват левине + либералите (БСН 3 ДПС) А, и някой някъде да е чувал ***-османлия да дава доброволно власт...???.

153

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 215:А какво му трябва на ГЕРБ - червени хомосексуалисти като тебе ли? Че, вие и сега половината сте такива.

152

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 10 години

НАРОД КОЙТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ,КРАДЦИ,САМОЗВАНЦИ И ПРЕДАТЕИ НЕ Е ЖЕРТВА,СЪУЧАСТНИК Е

151

Милен

преди 10 години

Много се надявам,Българина най-после да е осъзнал,що е това комунист. Те /другарите/ без далавера не могат с тази мисъл лягат ,и с тази мисъл стават. Сега научиха и ДПС на мурафети и те се оляха като Бузлуджански байрактар. Жал ми е за абитуриентите от Сърница. Този ден е паметен за всеки млад човек. Как во ще кажат утре те на своите деца и внуци: Ето на тазе снимка ,мама аз ям и пия с откраднатите ,проклинати и омерзени 20 мутренски лева,които Пеевски ми подари и аз му дадох гласа си. Жестоко

150

Анонимен

преди 10 години

СТАНИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕВ ПРОСТИТУТКОООООООООООООООООООО КАКО СТАНА ***?!?!?!?!?!?!?!

149

Анонимен

преди 10 години

Най ми е кеф че еничаря сидеров вече не е на политическата сцена.

148

анти

преди 10 години

ГЪРЧИТЕ ЛИ СЕ ПОЗИТАНСКИ ***? СПРЯХА ЛИ РУБЛИТЕ? БЕЗРАБОТНИЧКИ ЛИ СТЕ ВЕЧЕ? ОХ КАКЪВ МИ Е КЕФ!!!

147

Алек

преди 10 години

Украинец (Станишев) и турчин (Местан) са начело на България?!!До кога бе братя българи?!Ами един *** барон да сложим за президент и да се свършва тая мъка!

146

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 216:ГЕРБ е дясна партия, колкото и ти си десен, комунистче, точно *** сте, същите комунисти като БСП, ДПС, Атака, Бареков, ВМРО и пр. ***, ама нейсе.

145

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да пишете ГЕРБ победи с над 10%. Да му мислят социолозите защо станаха за смях.

144

Бънди

преди 10 години

В нормалните държави победи национализмка и патриотизма, но в България победи полицая Боко.

143

Анонимен

преди 10 години

докъто има доказани комунистически дъщери и синове в РБ те никога няма да са на власт ! Хората от давана кзаха не на комунистическото минало , не на антибългрите ! РБ да се замисли и да изпоуволни полвината си членове защото всички знаем кои са те и на кого са синове и дъщери или съпруги !

142

Анонимен

преди 10 години

има ли още луди къде гласуват за човека слънце божее божее

141

До 212

преди 10 години

"Със сигурност сред Зелените има умни хора, обаче Бойко, Цветанов, Петков, Пеевски, Манолова и Цачева са по-умни и печелят избори, а зелените могат само да си бъркат в носа и да злобеят защото са смешници."Смешници, смешници, но според социологически проучвания " Най-висок дял гласували висшисти имат "Зелените" - 69.2 %, а най-нисък - ДПС - 12 на сто."Жалко, че в България умните хора са малко, иначе може би и Зелените щяха да имат шанс някога да влезнат в парламента.