68

Лапе

преди 10 години

До 71БРАВО Жив и здрав бъди.Весел празник !

67

МладГражданин

преди 10 години

Аз наистина се отчайвам с вас бе! Много жалки типове има в този сайт. От консерви нагоре!

66

Анонимен

преди 10 години

Добре малко сметки,провинцията (пр Варна): - наем 100лв легло, 3/400лв гарсониера - ток.вода,тел - 100лв + - храна - 300/400лв500/600 до 800/900, на месец за да не умреш. След това ще трябва да си копуваш някоя дрешка, ще искаш за кола да събереш, ама някоя стара и ефтина, да излезеш 1 седмично ( и нямам предвид да хвърлиш 100лв, а 20лв). И после отивам на интервю и ми казват 600лв макс, а пък тоя "бизнесмен", колата му харчи повече на месец.

65

ники

преди 10 години

Аз съм на 33 години и на 18-ти юни ми предстои евакуация от тази *** наречена България.

64

родопчaнин

преди 10 години

Пусто лудо и млaдо, чaкaм те в Колорaдо! Aйде чaо!

63

Анонимен

преди 10 години

Абе не знам защо си мисля че има някакъв загробващ план за България...Наскоро един Сириец се отказал от 1000 лв заплата и не иска да работи, наемат чужденци и ги обучават и вземат помощи от държавата защото във фирмата има работещи чужденци или малцинства...А образованите не могат, не искат и т.н.А г/д средната заплата в БГ е около 600 лв.Европа МИНИМАЛНА РЗ средно е 500/600 ?, някъде надхвърля 1000 ?Е как да не важи Терминам2 ?

62

Ако мислех като тях?

преди 10 години

Много са прости сегашните лапетии,много.Аз като завърших висше веднага започнах работа в една фирма за недвижими имоти-2002г за 350 лв на месец. По цял ден обикалях да търся оферти....такива далавери бях намерил- купувам парцел за 4500 и го препродавам за 17000лв....След 2005 вече започнах сам да купувам парцелчета и да строя къщички за англетата,отелно ремонтирах други закупени от тях...така от 2002 до 2008 за 6 год спестих над 400 000лв...отделно апартамент. Има ли смисъл да започна за 350 лв

61

до 39 марди

преди 10 години

Ей, мутро, вашта свърши! Почвай да продаваш веригите по врата си, докато още има други мутри като тебе да ги купят. После си купи кирка и лопата, сърп и чук и се научи да бачкаш, а не да се правиш на тарикат.

60

За Йовчев, министъра

преди 10 години

Днес в 1.00 часа, в деня на размисъл. Скучаещи жандармеристи малтретираха фенове на Левски на улица Милин Камък.На въпрос защо, се отговаряше с глупаво хилене. Двама души от охранителна полиция казаха, "това са Жандармеристи и никога не може да се обясни какво и защо правят"Е, ще изчезват младежи, докато тези изродии ни управляват.И да не забравяме какво казаха шефовете в Бобов Дол -- да се гласува с бюлетина 15Това ще реши въпроса с пазара на труда на младите хора -- всички ще имигрират

59

ИСКАТ НЕВЪЗМОЖНОТО

преди 10 години

НЕ МОЖЕШ ДО 24 годишна ВЪЗРАСТ ДА УЧИШ,ДА ЗАВЪРШИШ СЕРИОЗНО ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ,ДА СИ СЕ ТРУДИЛ ДА НАУЧИШ ПРИЛИЧНО 1-2 ЧУЖДИ ЕЗИКА И ЕДИН ПОЛУ- ИЛИ НАПЪЛНО НЕГРАМОТЕН "ПАРТИЕН БИЗНЕСМЕН" ДА ИСКА ДА ПОЛЗВА ТОЗИ ОГРОМЕН ТРУД ЗА СМЕШНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА.ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА "ДОПЪЛНИТЕЛНИТЕ"ИСКАНИ "ЕКСТРИ": НЯКОЛКО ГОДИНИ СТАЖ(за току що завършилите) ПО СПЕЦИАЛНОСТТА(по възможност или пък непременно),НЯКОЛКО ЕЗИКА(често точно споменати).ТЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ЧЕ СЛЕД КАТО ОГРАБИХА НАТРУПАНОТО-ВСИЧКО МОГАТ.

58

до х мен

преди 10 години

Сервитьорка на морето прави мин 1000лв на месец...поне се поинтересувай малко

57

Родител

преди 10 години

Промяна, РЕФОРМИ това трябва!Възможност за младите, защото няма да останат тука !Толкова средства и нерви хвърлих по образованието на дъщеря ми, а сигурно и тя, а в момента не може да си намери работа и иска да замине за Австрия.А мен ме страх, и постоянно я мисля какво и как. А в нейната глава какво и е не знам.Знам само че, тази система в момента не дава възможност и не ги оценява децата!А защо така се отнасят към бъдещето, не знам?!

56

Оставете заплатите

преди 10 години

Колко ще получаваш е важно, но кажете ми, кой млад човек иска да живее в тоталитарна държава.Пример: В Бобов дол излавят на живо, запис как работодателите (комунистически некадърници) агитират да се гласува с бюлетина 15 за правителството. Защото правителството ще им подхвърли трохи премии по 100 - 200 лева.Цялата общественост мълчи като ***, ЦИК мълчи като *** и не смеят да обелят дума. Зер, нали ще се разбере, че има контролиран вот от БСП.Как да искаш да останеш тук в България!

55

студент

преди 10 години

Основното поради което младите не искат да работят е ниското и обидно за човешко същество заплащане. Какво можеш да направиш с 400 лв. заплата на месец. Всеки ден по 2 кафета и три сандвича са 12 лв. или 360 лв. на месец , ако изобщо може да се живее с три сандвича. Ето само това и приключва заплатата. Това обаче не интересува назначените капиталисти от БКП-БСП-ДС. За тях е важно да има за фолкаджийки и яхти. Тогава да си работят сами.

54

men

преди 10 години

нали се сещаш че псевдо президента юдеотурчин е един от най големите комунисти и робовладелци, крал заплатите на своите(помаците) дори. с такава леш по ръководните етажи, прости, невежи, омазани до уши, няма страна да е прокопсала и просъществувала, и на тези ще им отиде бащинийката скоро. дано само да не станем турска провинция че жална им майка на малкото останали тук.

53

Анонимен

преди 10 години

Младежите не са изчезнали. Пазарът на труда е изчезнал.

52

шопето

преди 10 години

Отишъл един младеж да се цани работник нощна смяна. Добре облеченият бизнесмен му обяснявал надълго и нашироко задълженията. А каква е заплатата?,попитал младежът. 300 лева, отговорил бизнесменът. А къде е креватът?, попитал младежът.

51

XMAN

преди 10 години

ТЪРСЯ СЕРВИТЬОРКИ ЗА МОРЕТО - 320 ЛВДА ГОВОРИ 3 ЗАПАДНИ ЕЗИКДА Е ДО 25 Г. С 10 Г ТРУДОВ СРТАЖ.ПО ВЪЗМОЖНОСТ С 2 ВИСШИ ПО ИКОНОМИКА И АРХИТЕКТУРАКОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ WINDOWS SERVER,UNIX, LINUX, CISCO, JAVA, HTML, PARL, C++ДА ТРАЕ НА ПСУВНИ И ГРУБОСТИ И ДА ПУСКА ПО ВЪЗМОЖНОСТ НА ШЕФА :)))))):)))))))))

50

Социолог

преди 10 години

Не работят,защото мама и тати плащат тока за компа,хладилника пълен,щрака с пръсти и пише тъпотии по форумите/естествено,с правописни грешки/!И като си заминат или станат възрастни,почват скандалите за кинти.Не им се работи за 500лв.-баща ти,дето те издържа,за 5000 ли работи!

49

До 51

преди 10 години

Не е нужно разстрел.Просто Президента обявава Извънредно положение. Границите се затварят и се излавят всички комунистически престъпници.След това се натоварват на кораби и се препращат при техния любимец Путин -- най-добре в Крим.Тогава България ще стане една по-хубава страна, където се живее по-добре.