115

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 10 години

В Пловдив фирмата за чистота разлепяше плакатите на ГЕРБ АХАХАХАХА ето за това си избрахме ГЕРБер за кмет за да харчи данъците ни за каквото си иска...

114

хахаха

преди 10 години

На мен ми писнаха новините от сорта на Борисов това Борисов онова... В тази държава единствена новинарска стойност всяко негово изречение ли имат??? Това ли са медиите в тази държава... само да висят някои *** пред жълтите павета и да записват Бойко... ИЗЛЕЗТЕ ОТ ТАЗИ СОФИЯ ДА ВИДИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА!

113

ОФ 152

преди 10 години

Единствения държавник посрещнат с уважение в Европа е Генерала.До 152 - това е твърде опасна риторика.Някои ще имат полза от продажби на оръжие ,но много повече ще загубят всичко!Не щем да сме втора Сирия!

112

човек от народа

преди 10 години

много е прав, каквото и да се прави за да опростее българския народ отвсякъде, простотията на герберите не след 20 години, никога няма да може да се достигне

111

Анонимен

преди 10 години

Чудесна снимка. *** като герой от Looney Tunes.

110

ьбьбьббьбьбьбь

преди 10 години

борисов=безочлив и арогантен ***

109

Анонимен

преди 10 години

,,Характерно за *** е, че винаги е доволен от себе си!'' - Бонапарт. А *** онази нощ тайно лепеше плакти на Греб.

108

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Всички разбраха вече разликата между политиците и ДЪРЖАВНИКА... - браво, че Борисов не се подаде на червените саботажи и провокации срещу Цветанов и го запази в отбора... - поредната победа 7-***, 8-*** или девета - вече не знам коя е по ред... - *** на вратата...

107

Анонимен

преди 10 години

Управляващите вече се изприщиха от постоянен страх и се чудят каква поредна манипулация да измислят,за да се спасят от народния гняв.Никакви машинации вече не могат да скрият порочните им практики да крадат милиони за себе си и да раздават по малко на тези, дето им помагат в мафиотската дейност.Идва краят им. За всичкото зло,което натвориха,ще си получат по закон това, което заслужава всеки престъпник.Ще връщат и ще дават обяснения публично.Няма да им помогне ДС, още по-малко търгаша Бареков.

106

Анонимен

преди 10 години

Жалки са троловете с безкрайно примитивните си обиди към Борисов. Това е абсолютното безсилие на управляващите, които осъзнават че си заминават категорично този път. Дори не са допускали колко голямо е отвращението на хората от тях. Както винаги, са смятали че вечните им манипулации ще свършат и този път работа, но уви. Преядоха с многогодишните си кражби и вече преврат няма да ги спаси от гнева на честните хора. Роднини и съратници в измамата милионери не са достатъчни, за да прикриете следите.

105

Братя,

преди 10 години

Всички Българи трябва да гласуват за да свалят *** бисипе и турското дупи се...Имам етнически проблем вече, затова - Българин гласува само за Българи ! Иначе ни чака Косово/ Крим...

104

АНТИМУТРА

преди 10 години

ТАКА Е!!!!СЕЛСКИЯ *** БОРИСОВ ИЗХАРЧИ НАД 10 МИЛИАРДА А РЕАЛНО ИМА САМО ПЪТИЩА И МЕТРО НА НЯКОЛКО МИЛИАРДА!!!!ОСТАНАЛИТЕ МИЛИАРДИ ЗАМИНАХА!!!!!!!!!!!ПО-ГОЛЕМ *** ОТ ТОЗИ НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ ЖАЛКО, ЧЕ Е ОЩЕ ЖИВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОРИСОВ!!!!!!!

103

Анонимен

преди 10 години

Като мухи на мед налитат троловете и бълват омраза,но вяра им никой не хваща.Продължавайте със злобата и примитивизма.Сами си окачвате въжето.В България,въпреки че БСП ликвидира образованието,простите не са повече.Памет за греховете на социалистите-милионери и техните менящи се сателити има у нормалните хора.Те няма да ви разрешат повече да правите манипулации и преврати.Показахте си алчните и продажни душички и затвора ви чака този път,за да преживявате катарзис там.Съдба на крупни измамници!

102

Анонимен

преди 10 години

Озлобените *** ще се удавят в собствената си омраза. Какво ще правят тогава Моника Хохегер и скъпия й ПЕС. Няма как да се спаси тази управляваща ни през целия преход мафия. Ще си връщате всичко откраднато. Милионерите от всички дружески партии, което заедно с БСП съсипваха народа си, ги чака жесток катарзис. Ще връщат всичко откраднато и ще ги гони до край закона за предателството към собствения народ. Забравиха що е срам, достойнство, човещина. Затова ще си получат заслуженото категорично.

101

Анонимен

преди 10 години

Управляващите "категорично" не разбирали поведението на ГЕРБ.Те, разбира се,"категорично" са наясно,че ни набутаха в разрухата и корупцията,за да станат вкупом със съглашението си "категорични" милионери.Само че "категоричните" Мая-виаграта,Корнелия - тютюневата крадливка,Моника Хохегер,спинозния Кутев,бисери,менти,догани,екзактни,нови алчни Бюреци и техните конформисти диреци,фикуси и все подобни отвратителни твари няма как да не загубят категорично изборите,въпреки многото си роднини.Бумеранг!

100

Анонимен

преди 10 години

Има с какво да се похвали ГЕРБ и го прави.Прав е г-н Борисов.И това в най-голямата криза,а според БСП такава нямаше.Алчни некадърници,които станаха милионери,ограбвайки народа си чрез разруха,корупция и непрекъснати манипулации срещу всички,опитващи се да им се опълчат.Преврата,който нагло сътвориха по ТВ7 с помощта на търгаша Бареков и "кадърната" Мая,не помогна на управляващите да ги харесат хората.Всичките им измами лъснаха през заемите,наглите кражби,заплахите и хвалбите.Успехът е за ГЕРБ!

99

Анонимен

преди 10 години

Да му се радваш на оня с котешката глава! Долу Тиквун!)))

98

от 118 до много

преди 10 години

Не може да ви се нарадва човек колко бързо тролите :)

97

Анонимен

преди 10 години

Долу Боко и Чоко! ШВЕЕПС и сръбска музика!Имам предвид оня мен с котешката глава!)

96

пу

преди 10 години

Прав си е човека. Още 20 г. да го гонят всички партии, никоя не може да го стигне! Все пак за тези 25 г. никоя партия, освен Герб не се е сетила да изнася крадени пари с военен самолет или хеликоптер. Никоя досегашна партия не се е сетила да посети контингента ни в Афганистан без никой да знае, за да се натовари обратно за насам кока и разни там забранени вещества. Защото военните превози не се проверяват от никой. Прав си е. Не могат да го догонят по кражби пича. Напира да доокраде..Прав е. :)