78

111

преди 10 години

ЗНАЧИ БСП ТОЗИ ПЪТ ЩЕ КУПЯТ КЪМ 200 ХИЛ. ***. НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ СЕ НАЛОЖИ ДА КУПУВАТ КЪМ 400 ХИЛ. ЗАТОВА ПОСЛЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СМЕ ЧУЖДЕНЦИ В СОБСТВЕНАТА НИ СТРАНА, А ЗА *** ЩЕ СЕ ПРАВИ ВСИЧКО. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА?

77

жоро

преди 10 години

до 78 скат много отдавна не се гледа нещо си в грешка гледа се алфа вече се изльчва директно свери си часовника

76

111

преди 10 години

Радан Кънев и Реформаторски блок направиха сериозна издънка. Пуснаха плакати на свой кандидат на турски език.С това те нарушиха Изборният Кодекс който категорично забранява агитация на друг език освен на български. Закона бе нарушен няколко пъти от председателя на ДПС Лютфи Местан, който си позволи на митинги да агититира на турски. Сега към него в грубото погазване на закона се присъедини и Реформаторския Блок начело с Радан Кънев.Плаката е на Корман Исмаилов, председател на Народна партия Свобода и достойнство (НПСД) и кандидат за ЕП в листата на Реформаторския блок . Същият е дясна

75

12345

преди 10 години

Не случайно изтеглиха откриването на риболова една седмица напред,много добре се знае че минимум 50000 души ще са за риба,и няма да ги вълнува нищо друго...Успех

74

gerbist

преди 10 години

Дано да ни изберат отново, защото със сегашната политика е лошо положението. Замразяване трябва, на доходите и заплатите, да не се учи народа да кара с пари. С пари всеки може. А ние трябва първо нас си да управим.

73

еффе

преди 10 години

Кво ви дреме колко получава 1 евродепутат?? Учете, правете, станете и вие... *** не можете, щоот е по-лесно да седите и да драскате глупости. Гласувайте, хора! 17 те ни представители няма да променят много, просто защото са малко и сме 2 ростепенна страна. Който мисли обратното се е объркал- от наща малка България не зависи много. Но ако пратим някой ЯВНО криминален, как да ни гледат после с уважение- не става да им пратим Пеевски и да се чудим що ни мислят за треторазрядни. Не на бай ***!

72

жоро

преди 10 години

знаете ли вица за добрите и лошите ченгета

71

Анонимен

преди 10 години

Какъв ГЕРБ бе? Какви бяха пък тия? Кокаиновата мафия ли бяха?

70

Кончита Станишева

преди 10 години

Що за патодия на статистици са тези от ГАЛЪП ? На предишните избори НФСБ същата агенция им даваха не-повече от 0,8% без шансове а реално тази партия имаше повече от 4% с манипулация и измама ги смъкнаха на 3,8% ! Сега на нова сметка пишат глупости Без шансове за Европейския парламент остават Атака и НФСБ. По думите на социолозите евентуален техен мандат би бил изненада. Разберете СКАТ се гледа от поне 450000 90% от тях ще гласуват за НФСБ. Болен АТАКА също имат верни моджихидини *** е под ?

69

жоро

преди 10 години

кой направи бб генерал лейтенант а аа

68

69

преди 10 години

Някой може ли да ми каже за какво точно да ходя да гласувам? За да влезе някой от нашите политици милионери в ЕП и освен кражбите тук да прибира и заплатка 15-20 евра месечно!? Че той ще ни представя в Европа и ще се бори за народните интереси? Видно е,че нито един не се бори за народните интереси...да не говорим,че не искам да сме в ЕС!

67

vesko02

преди 10 години

БСП катастрофира лошо,Станишев да мисли как ще се спасява,пък и цялата пасмина с него.

66

моята дилема

преди 10 години

НФСБ или Герб - това е моята дилема....

65

бесепар-провинциалис

преди 10 години

Абе столицата ти е виновна на теб, то добре, че е столицата, че да има после от нейните данъци за вас в провинцията. Вие иначе все ще си гласувате за БСП и сега за новите от ББЦ, а после ще се чудите защо сте зле. Еми зле сте защото толкова ви е акъла. Животно да беше след два шута знае да те избягва. А вас бесепарите 20г. ви шутират, вие пак на тях чакате.

64

жоро

преди 10 години

до 68 да замразите заплатите за още 5 г ли от както бяха герб по зле не е било в бьлгария никаква социална политика не мерси

63

истината

преди 10 години

Само масово, всенародно гласуване ще ни избави от тумора БСП/ДПС и неговите сателити!!!

62

Hari

преди 10 години

Кой подяволите ще гласува за Бареков?? Наистина ли има такива *** които да направят усилие да идат да гласуват за този?

61

Анонимен

преди 10 години

КАК може само за 3 години да се намрази така един човек,че не бил направил еди какво си?а да НЕ СЕ намрази другия,който ви смуче от кръвта 25 години??????

60

гербист-столичан

преди 10 години

Хайде моля, всички столичани да гласуват пак за нас гербистите, защото като се върнем на власт ние пак само за столицата ще се грижим. Ще оправим положението в столицата, и в провинцията само за нас ще бачкат.

59

Анонимен

преди 10 години

До малкото останали млади бълг. ГЛАСУЕАЙТЕ срещу ***, които сринаха България.