11

Христо

преди 10 години

Русия и Китай сключиха газов договор за 400 млрд. долара за 30години............

10

Анонимен

преди 10 години

Барозууууу......Португал чингене!

9

Среща ЕС-Русия

преди 10 години

- Ама г-н Путин, недейте така, сега заради някаква си Украйна да си разваляме отношенията...F*CK Ukraine...ххахах...нали се сещате, Нюланд...? - Г-н Барозу, щом искате да ви е*ат, Газпром will light up the world...ще ви светим, няма проблем...да не ви влезе в грешната дупка...хахаха....но цената ще е малко по-висока...- Благодаря, г-н Путин...няма проблеми, ще повишим данъците... само да ви помоля, от време на време ги стряскайте американците, та да си го извадят, да можем да идем до ***..

8

Анонимен

преди 10 години

Барозу пак се изказав неподготвен, и като го спрат к'во ? ми да го спират

7

Анонимен

преди 10 години

А кога е изпратено това писмо от Барожу - преди или след подписването на договора за доставка на газ между Москва и Пекин ?

6

Наглост

преди 10 години

Когато Путин им каза да не подкрепят фашисткия режим в Киев (когото сами доведоха, разбира се) те, не, не е "демократично". И "демократично" избиват в Одеса, Мариупол, Донецк, Славянск, навсякъде на югоизток. Но "тазчето" не пипайте! По отвратителна шайка не съм мислел, че може да съществува. Е, след "задокеанската" разбира се.

5

Анонимен

преди 10 години

Добре де, а ако Украйна започне да отклонява газ от количествата за ЕС, какво става тогава ?

4

nexussss

преди 10 години

Ооооо Барозчо му треперят мартенките:)))) Ми що не помисли за това предварително бе *** с капута ти преди да слушаш господарите от САЩ....САЩ не зависят от руския газ, ама с Европата не е така май а? Откакто ни приеха в ЕС, техните политици сякаш се заразиха от нашите с гъзоподавничество, лакомия и нихилизъм!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Демек Европа се надупи на Русия.

2

Чиборатор

преди 10 години

По гнусни и долни *** от политиците на ЕС и САЩ на нашата планета няма ... разбира се и техните последователи !!!

1

капо

преди 10 години

E ще ви продават, щом си плащате. Ще спрат само доставките на Украйна. Ако тя почне да краде от вашите, оправяйте се сами - или ги нападайте , или им плащайте сметките...