26

анти

преди 10 години

До neni4aВеликата руска империя се отлага за ... никога. Китайците ви забиха последния пирон в ковчега. В едно сте прави *** - Русия е заградена с врагове ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ. ***, знаете ли защо Китай няма да купи газ от Сибир? Защото до десетна години Сибир ще бъде част от Китай ХАХАХХАХАХАХХАХА

25

до анти

преди 10 години

Твоето пиленце много избирателно четяло от Financial Times, чак е пропуснало това:"Negotiations are ongoing; the deal could be signed at any moment,"

24

Анонимен

преди 10 години

А майданци викаха "не олигасите в управлението" а сега какво излиза?[1] "Ахметов бе смятан за основен спонсор и наставник на проруския бивш украински президент Виктор Янукович. "[2]"Стига да поиска, олигархът може бързо и твърдо да сложи ред в региона, убедени са политиците в Киев "Народа на Украйна срещу олигарсите ?яко плачинки се разхвърлят!

23

neni4a

преди 10 години

Тоя Ахметов е в леека паника. Вчерашния му протест беше пълно фиаско. Извика 400 фенове на Шахтъор и една реч и това беше целия протест,а и никъде нямаше и едно украйнско знаме,а само на Шахтъор По неофициално инфо ,са евакуирали жена му от ДОнецк с хеликоптер С няколко думи е между *** и наковалнята. Хем иска Киев да са доволни,хем иска местните да продължават да му бачкат

22

anti

преди 10 години

До до антиМного ти е глупавичко пиленцето. Моето е Financial times. Не е на руски, съжалявам:"We won't be signing," Mao Zefeng told the FT. "At the moment the import price and the domestic price are inverted. We are already losing money on imported gas, and we can't lose more."

21

Анонимен

преди 10 години

Замазвате фактите: Ахметов призовава работниците си на стачка срещу "сеператистите" под заплаха от уволнение. Той и останалите олигарси искат да плащат данъци на Киев. Хората които масово гласуваха за независимост от Киев не могат да ги понасят и искат да им национализират "спечелените" богарства. Национализацията ВЕЧЕ е обявена.Хората в Донбас заслужават уважение: подложени са на денонощен обстрел от страна на професионална армия, Русия нищо особено не прави за тях, но те си отстояват своето

20

Анонимен

преди 10 години

Котарака към мишоците:-Пазете ми млякото!Интересно без грабене на държавно имущество как се става милярдер за 10-тина години?

19

Tina

преди 10 години

"...да национализират богатството му..." - кошмарът на всеки олигарх.Ех, ако и България имаше Путин, много парвенюта щяха да се държат прилично, поради страх да не им вземат паричките...Дългата ръка на КГБ не може ли да направи нещо по въпроса?

18

до 17

преди 10 години

Поздрави:Във вторник втората по големина финансова институция, ВТБ подписа сделка с Китайската банка за отхвърляне на долара и разплащане помежду им само в собствена валута. Забавянето на договора за газта е чисто техническо и говорителят на Кремъл съобщи, че е "постигнат значителен напредък".

17

Анонимен

преди 10 години

Путин да пали самолета и от Пекин да отива в Берлин и да се моли на фрау Меркел

16

Анонимен

преди 10 години

Договор за газ няма няма и да има Китайските медии са съобщили че цената не ги удовлетворява на този етап

15

а бе

преди 10 години

До до антимного ви лъжат вашите птиченца

14

Анонимен

преди 10 години

Оппааа истината взе да лъсва а красня ***

13

проблемът

преди 10 години

се състои в това, че овчето стадо не може да управлява индустрия, а също и изживяващите се като гарилас "бойци". Партизанска му работа. Дайте им мандри, че иначе ще изпукат от глад. Скоро ще се види колко е умно населението.

12

анти

преди 10 години

***, какво стана с "дружбата" Русия - Китай? Едно птиченце ми каза, че Путин днес ше се върне без договорче за газчица :)

11

anti

преди 10 години

Щом и олиграсите подпукаха руските сепаратисти, ясна е работата :)

10

Анонимен

преди 10 години

До 1 и 2Не сте "разбрали" правилно, този олигарх е с руснаците.Извинете му се и си поправете коментарите.

9

подпалвачи на войни

преди 10 години

Долу фашистката хунта в Украйна! Долу подпалвачите на войни от ЕС, от Нато и от Сащ!

8

роби

преди 10 години

Този гледа на наемните си работници като на своя собственост, като на свои роби!

7

Анонимен

преди 10 години

Е така е парите на МВФ идват и всички олигарси си точат лигите, кой от кой по-голям дял от тях да вземе и съдействат кой както може.